Ερωτικό ωροσκόπιο 30/9

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 30/9
ars

ΚΡΙΟΣ

Τα πράγματα τουλάχιστον στον ερωτικό τομέα δείχνουν να πηγαίνουν έτσι όπως τα θέλετε κι αυτό σας ενισχύει την αυτοπεποίθηση και σας γεμίζει με ενθουσιασμό. Τίποτα δε φαίνεται ικανό να μπει εμπόδιο στο δρόμο σας και να ανακόψει την ανοδική σας πορεία και ο κυβερνήτης σας Άρης βοηθά τα μάλλα. Πανέτοιμοι λοιπόν ξεκινάτε το καινούργιο σας σήριαλ κρατώντας βέβαια για εσάς στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Υπάρχουν στιγμές όπως η σημερινή που είστε ιδιαίτερα ευτυχισμένοι που έχετε δίπλα σας ένα δικό σας άνθρωπο που σας στηρίζει και σας παρέχει τη σιγουριά και την ασφάλεια που έχετε τόσο πολύ ανάγκη για να μπορέσετε να αναπτυχθείτε και σε άλλους τομείς πέραν του ερωτικού. Αυτό σας γεμίζει συναισθηματικά και θα κάνετε ό, τι μπορείτε σήμερα να τον ευχαριστήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Σήμερα κάποιες συζητήσεις ή συναντήσεις με γνωστούς σας θα λειτουργήσουν σαν το πράσινο φως που περιμένατε εδώ και καιρό για να προχωρήσετε σε ένα ερωτικό σας θέμα γιατί η αλήθεια είναι ότι είχατε κολλήσει σε κάποια σημεία. Μάλιστα θα χαρείτε αρκετά γιατί θα έχετε την αποδοχή τους και θα σας παρέχουν την στήριξή τους που για σας είναι πολύ σημαντική.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν και αρχή της εβδομάδας δεν έχετε καμία διάθεση σήμερα να έρθετε αντιμέτωποι με κάποια πρακτικά ή οικονομικά θέματα που μπορεί να προκύψουν. Η καρδιά σας και το μυαλό σας είναι κολλημένα αλλού και όλο αυτό το νταβαντούρι το θεωρείτε τουλάχιστον ενοχλητικό αφού σας αποσπά από αυτό που θεωρείτε εσείς πολύ πιο ενδιαφέρον και συναρπαστικό.

ΛΕΩΝ

leont

Η Σελήνη έχει εισβάλει δυναμικά από χθες το πρωί στο ζώδιό σας και η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, ώστε να προβάλετε τα καλύτερα στοιχεία σας και να κερδίσετε την προσοχή αλλά και τα θετικά σχόλια των άλλων. Με κάποια αλλαγή στην εμφάνιση ή στο στυλ σας θα κερδίσετε επιπλέον πόντους που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σας και θα γίνετε πιο διεκδικητικοί στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ίσως σήμερα μπορέσετε να βρείτε λύση σε κάποια θέματα που σας απασχολούν στην εργασία σας γι' αυτό θα είστε περισσότερο ανακουφισμένοι αλλά και κουρασμένοι. Το πιο πιθανόν είναι να αναζητήσετε την ηρεμία και τη χαλάρωση στον προσωπικό σας χώρο με την καλή όμως διάθεση να σας συντροφεύει και τον ή την αγαπημένη σας να σας φροντίσει και να σας κανακέψει.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Είστε πιο ήρεμοι σήμερα και μετά από ένα ιδιαίτερα έντονο διήμερο θα επιδιώξετε να βρεθείτε με κάποιους φίλους σας. Έχετε ανάγκη να περιστοιχιστείτε από άτομα δικά σας και να διασκεδάσετε. Βέβαια καλή είναι και η παρέα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα εξασκηθείτε στο αγαπημένο σας σπορ, το φλερτ αφού και το έχετε και οι ευκαιρίες δεν παύουν να σας δίνονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Προκειμένου να καταφέρετε έναν ερωτικό σας στόχο ενδεχομένως να χρειαστεί να συμμαχήσετε ακόμα και με το διάβολο ή εν πάσει περιπτώσει με κάποιο άτομο το οποίο δεν πολυεμπιστεύεστε. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και αυτό το ξέρετε καλύτερα από τον καθένα. Εννοείται ότι δεν θα πάρετε το άγρυπνο βλέμμα σας από πάνω του και θα ελέγχετε εσείς τα πάντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ο κυβερνήτης σας, Δίας, συνεχίζει να σας τροφοδοτεί με αισιοδοξία και σήμερα είστε πανέτοιμοι να γίνετε το κέντρο της προσοχή με την καλή σας διάθεση και το χιούμορ σας. Παρόλο που κάποια ερωτικά σας ζητήματα συνεχίζουν να σας απασχολούν είστε απόλυτα βέβαιοι ότι τα πράγματα θα αλλάξουν υπέρ σας και κάποια συζήτηση ίσως σας ανοίξει τα μάτια και βρείτε πιο εύκολα λύση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Κάποια συναισθήματα είναι ακόμα μπλεγμένα μέσα σας και άκρη δεν μπορείτε να βρείτε. Πόσο μάλλον να κατασταλάξετε τι θέλετε και να το κυνηγήσετε. Νιώθετε ότι πιέζεστε από το χρόνο να πάρετε κάποιες αποφάσεις αλλά εκεί που πάτε να προχωρήσετε ξαναβρίσκεστε στην αρχή. Πρόκειται για την προσωπική σας ζωή οπότε απλά ηρεμήστε και όλα θα βρουν το δρόμο τους όταν έρθει η στιγμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ο τομέας σχέση συγκεντρώνει σήμερα όλο το ενδιαφέρον και τον προβληματισμό σας γιατί ορισμένες φορές έχετε έναν ενδόμυχο φόβο ότι σας δεσμεύει και δεν έχετε την ανεξαρτησία σας. Όμως ούτε και μόνοι σας θέλετε να συνεχίσετε τη ζωή σας γι' αυτό και φτάνετε στο σημείο να ρίχνετε νερό στο κρασί σας ή απλά να ρίχνετε την προσοχή σας αλλού μόνο και μόνο να νιώσετε ελεύθεροι και μετά αρχίζουν οι γκρίνιες.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Είναι η κατάλληλη μέρα για να χαλαρώσετε και να ξεφορτωθείτε σήμερα όλη την ένταση των ημερών. Η απομόνωση από όλα όσα σας βαραίνουν και η ενασχόλησή σας μόνο με το ταίρι σας θα σας προσφέρει την ηρεμία και την ξεκούραση που αναζητάτε και θα φορτίσουν θετικά τις μπαταρίες σας αλλά και θα σας γεμίσουν με όμορφα συναισθήματα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved