Ερωτικό ωροσκόπιο 27/9

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 27/9
ars

ΚΡΙΟΣ

Για σας όλα στη ζωή είναι ένας αγώνας που θέλετε να αναδειχτείτε νικητές και σήμερα πιστεύετε ότι είναι η μέρα σας. Τα ερωτικά παίζουν δυνατά και αυτήν την ημέρα και είναι αδύνατον να μην κουνήσετε την ουρά σας με χαρά σε οποιαδήποτε πρόκληση σας γίνει. Άλλωστε αυτό είναι το αλατοπίπερο της ζωή σας κι όχι απαραίτητα για να κάνετε κάτι πιο πονηρό απλά για να τονώνεται το εγώ σας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Με σβησμένη μηχανή κινείστε σήμερα και δεν έχετε την παραμικρή διάθεση να κουνηθείτε. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι δεν παρακολουθείτε τι γίνεται γύρω σας. Το ότι δε μιλάτε δε σημαίνει ότι δεν ακούτε κιόλας και αυτό ίσως σας δημιουργήσει μια νευρικότητα, καθώς αυτά που πέφτουν στην αντίληψή σας σχετικά με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει δε σας αρέσουν και πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Μάλλον η χθεσινή μέρα σας αποζημίωσε με το παραπάνω, καθώς επανέρχεστε σήμερα δριμύτεροι και πιο ανανεωμένοι. Κάτι που είναι Παρασκευή, κάτι η Σελήνη στο 2ο οίκο σας έχετε πάρει φωτιά από το πρωί και δε λέτε να ηρεμήσετε. Πολλές συζητήσεις για το βράδυ, πολλά τα σχέδιά σας για το πρόσωπο που ενδιαφέρεστε αλλά καλό είναι να τα βάλετε σε μια τάξη να μη σαλτάρετε πριν την ώρα σας.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα και μετά τα πανηγύρια και τα γλέντια, σειρά έχει η περισυλλογή. Καλό είναι να περνάτε καλά και να είστε ευχαριστημένοι με το τώρα αλλά τελικά εσείς δεν μπορείτε, αν δεν έχετε μια αισθηματική μανούρα να ζήσετε κι όπως φαίνεται πάνω που τελείωσε η χθεσινή μέρα εσείς σκέφτεστε και μελαγχολείτε το αύριο και το μεθαύριο.

ΛΕΩΝ

leont

Προσπαθείτε όλο αυτό τον καιρό να αποδείξετε ότι αξίζετε την αγάπη και την αφοσίωση ενός συντρόφου στη ζωή σας και να καταφέρετε να αλλάξετε κάποια δεδομένα στην προσωπική σας ζωή. Πώς θα το πετύχετε όμως, όταν την όποια διαφωνία εξαιτίας του Άρη στο ζώδιό σας την εισπράττετε ως μη αποδοχή σας; Αποδεχτείτε ότι κάποιος μπορεί να διαφωνεί μαζί σας αυτό όμως δε σημαίνει ότι σας απορρίπτει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Πολύ κοινωνικοί είστε σήμερα και φροντίζετε να επικοινωνήσετε με αρκετό κόσμο που θέλατε εδώ και καιρό να συναντήσετε αλλά λόγω φόρτου εργασίας όλο το αναβάλατε. Έχετε περάσει σε μια φάση που θέλετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και περισσότερο να αναβαθμίσετε την ερωτική σας ζωή και αυτό στάνταρ δε γίνεται, όταν είστε κλεισμένοι στο σπίτι.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Θα σας πιάσει μια ευσυγκινησία σήμερα εκεί που δεν το περιμένετε και θα αρχίσετε τα παράπονα στο ταίρι σας. Προσπαθείτε τόσο καιρό να βρείτε τις ισορροπίες σας μέσα στη σχέση και αναγκάζεστε να καταπίνετε διάφορα πράγματα για να μη ρίξετε λάδι στη φωτιά βλέπετε όμως ότι αντί να βελτιώνεται η κατάσταση σας, παραμένει η ίδια και σεις αρχίζετε και γίνεστε δεδομένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Οι συζητήσεις τώρα τελευταία με το σύντροφο καταλήγουν σε διαμάχες, μούτρα και ψυχρότητα γι' αυτό και είστε αποφασισμένοι να κρατήσετε μέσα σας ό, τι έχετε σήμερα γιατί θέλετε αφενός να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας και αφετέρου να μη χαλάσει η καλή διάθεση που έχετε από χθες. Και δεν υπάρχει περίπτωση να υποκύψετε να πείτε το οτιδήποτε ακόμα και με φάλαγγα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Το μυαλό σας είναι στο επερχόμενο σαββατοκύριακο και δεν έχετε καμία διάθεση να χαλαστείτε για οτιδήποτε. Η, δε, συμπεριφορά σας θυμίζει το γνωστό και μη εξαιρετέο απόφθεγμα «καινούργιο κοσκινάκι μου και που να σε κρεμάσω» και όπου κοσκινάκι είναι η νέα αγάπη που σας έχει χτυπήσει κατακούτελα και έχετε δώσει τα ρέστα σας. Και που να έρθει και η αυριανή μέρα...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα είστε αρκετά ευάλωτοι με έντονες μεταπτώσεις στη διάθεσή σας. Πολλά πάνω και κάτω που είτε τα βγάζετε στο έτερο ήμισυ και νιώθει κάπως λάθος σε ό, τι κι αν κάνει είτε με τον εαυτό σας και αυτά που σκέφτεστε ή αισθάνεστε. Σας πειράζει που είστε μόνοι ή ότι δεν σας καταλαβαίνει κανείς και μετά ηρεμείτε. Όχι δεν τρελαθήκατε, απλά δεν είστε καλοί στη διαχείριση συναισθηματικών καταστάσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Περίεργα νιώθετε σήμερα και αρκετά είναι αυτά που απασχολούν στο μυαλό σας. Τα περισσότερα απ' αυτά έχουν να κάνουν με μια παρελθοντική σχέση ή ένα παλιό σας έρωτα και είναι πολύ πιθανό να απορήσετε γιατί θυμηθήκατε περσινά ξινά σταφύλια. Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι θα σας επηρεάσουν αρκετά και θα σας αναγκάσουν σε ένα πισωγύρισμα που δε θα σας πολυαρέσει.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Οι προσπάθειές σας είτε να υπάρξει μια βελτίωση στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας είτε στη δημιουργία μιας καινούργιας με πολύ καλύτερες προδιαγραφές φαίνεται να καρποφορούν αλλά σε ένα ρυθμό μάλλον αργό και σήμερα σας πιάνει λίγο το μαράζι. Κρατήστε την θετική πλευρά των πραγμάτων ότι κάτι γίνεται και μη σας παίρνει από κάτω γιατί αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι...

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved