Ερωτικό ωροσκόπιο 24/9

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 24/9
ars

ΚΡΙΟΣ

Ίσως σήμερα κάνετε ένα σημαντικό βήμα για να αλλάξετε αυτά που σας σπάνε τα νεύρα ή σας δημιουργούν την αίσθηση της βαρεμάρας. Έχετε μπει ήδη σε μια περίοδο ξεσκαρταρίσματος και κάνετε αρκετές γνωριμίες, ερωτικού κυρίως περιεχομένου αλλά και άλλες που σας βοηθούν να παραμένετε ενεργοί και να πραγματοποιήσετε αρκετά από αυτά που έχετε στο μυαλό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η επιμονή σας ορισμένες φορές είναι παροιμιώδης, καθώς προσπαθείτε συνεχώς να διατηρείτε την ίδια στάση ή συμπεριφορά στα ερωτικά σας θέματα ενώ βλέπετε ότι το μόνο που καταφέρνετε είναι να φτάνετε σε ένα τοίχο. Εφόσον θέλετε να κερδίσετε το παιχνίδι ίσως είναι καλύτερα να υιοθετήσετε έναν άλλον τρόπο προσέγγισης και όχι να ακολουθείτε την πεπατημένη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ήδη η Σελήνη από το πρωί περιδιαβαίνει στο ζώδιό σας, φέρνοντας σας ένα φρέσκο αέρα ανανέωσης και ενεργητικότητας. Αρκετά είναι αυτά που θα αναλάβετε σήμερα να κάνετε με πολύ όρεξη αλλά πάνω απ' όλα η διάθεσή σας για φλερτ θα είναι αυτή που θα σας ανεβάσει το ηθικό, καθώς η ανταπόκριση που θα έχετε θα είναι μεγάλη. Ώρα να ξεμουδιάσετε!

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, θα διαπιστώσετε ότι παραείστε ευαίσθητοι με κάποια θέματα ερωτικού περιεχομένου, κάτι που σας βάζει μόνιμα σε διαδικασία ψαξίματος του εαυτού σας αλλά και των άλλων. Προσπαθήστε να μην επηρεάζεστε τόσο από τα εξωγενή γεγονότα αλλά περισσότερο από τις ανάγκες και τις προσταγές της καρδιάς σας. Εφόσον η διαίσθησή σας δουλεύει καλά, μην την αγνοείτε!

ΛΕΩΝ

leont

Όλο και περισσότερες γνωριμίες και καινούργια ενδιαφέροντα θα φέρουν στην επιφάνεια κάποια ταλέντα σας και θα σας κάνουν να βγείτε για λίγο από την καθημερινότητά σας που εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει αρκετά κουραστική και μονότονη. Ο βασικός σας στόχος είναι η δημιουργία κάποιας νέας ερωτικής σχέσης με προοπτικές κι έχετε βαλθεί να τον καταφέρετε ο κόσμος να χαλάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Σήμερα θα είστε λίγο πιο χαλαροί και ανέμελοι γεγονός, που θα κάνει διάφορους γνωστούς και φίλους να σας κοιτούν με απορία και να αμφιβάλουν ότι είστε πραγματικά εσείς που μέχρι χθες λειτουργούσατε σαν να έχετε μπει στην πρίζα. Αυτή σας η διάθεση θα βοηθήσει αρκετά και τη σχέση σας αφού θα είστε πιο δοτικοί αλλά και εκδηλωτικοί στα συναισθήματά σας.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ψάχνετε περισσότερο την ποιότητα και την επικοινωνία σε ένα ερωτικό σύντροφο, πράγμα αρκετά δύσκολο κατά την άποψή σας γι' αυτό ίσως μπείτε στη διαδικασία σήμερα να σκεφτείτε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας ή να τον αλλάξετε τελείως. Το μόνο σίγουρο είναι ό, τι και αν κάνετε, έχετε απώτερο σκοπό να μην ανήκετε κάπου που δεν υπάρχει ουσία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Πολλά ίσως σας τη βαρέσουν σήμερα και μιας και τα κέφια σας δεν είναι στα πάνω τους τον τελευταίο καιρό ίσως γίνετε εριστικοί ή είρωνες χωρίς ιδιαίτερο λόγο και αιτία και μάλιστα σε ένα άτομο που ενδιαφέρεστε ερωτικά. Όταν σας πιάνουν οι στραβές σας είστε κάπως απότομοι αλλά δε χρειάζεται να την πληρώνει ο... άμαχος πληθυσμός γύρω σας γιατί μετά είναι δύσκολο να επανέλθει στην προηγούμενη κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Κάτι καινούργιο φαίνεται να ξεκινάει στον ερωτικό τομέα ή την υπάρχουσα σχέση σας. Ξέρετε κατά βάθος τι πρέπει να κάνετε ώστε να μπορέσετε να έχετε τα καλύτερα στη ζωή σας και ο Δίας σας προσφέρει τις προϋποθέσεις να τα αποκτήσετε, αρκεί βέβαια να μείνετε προσηλωμένοι σε αυτό και να μην το ξεχνάτε και παίρνουν τα μυαλά σας αέρα με την πρώτη ευκαιρία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ίσως ειπωθούν κάποια πράγματα που ναι μεν δεν θα είναι σοβαρά αλλά ενδέχεται να σας ενοχλήσουν ή να σας στενοχωρήσουν. Η αλήθεια είναι ότι εσείς βλέπετε τελείως διαφορετικά κάποια πράγματα και γι' αυτό ορισμένες φορές δεν έχετε συναίσθηση ότι με τη στάση σας μπορεί να πληγώνετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Πρέπει όμως να κινείστε και με βάση τον άλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Θέλετε να περνάτε καλά, θέλετε να είστε καλά μέσα σας και πάνω απ' όλα θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Η ανάγκη που σας γεννάται σήμερα σας ωθεί στο να αναζητήσετε ένα σύντροφο που θα σας παρέχει άνεση στις κινήσεις σας αλλά ταυτόχρονα θα υπάρχει νοητική επικοινωνία και κοινότητα σε στόχους. Βλέποντάς το σαν ευκαιρία για να το καταφέρετε ίσως αποδεχτείτε αμέσως κάποια πρόταση που θα σας γίνει.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Με τη Σελήνη στους Διδύμους σήμερα γίνεστε πιο ομιλητικοί και άμεσοι στην επικοινωνία σας, κάτι που σας χρειάζεται ώστε να πετύχετε ένα θετικό αποτέλεσμα σε ένα ερωτικό σας θέμα. Το να εκφράζετε τι έχετε ανάγκη στη σχέση σας πάνω απ' όλα και τι δεν σας αρέσει είναι ένα σημαντικό βήμα, ώστε και εσείς να είστε ευτυχισμένοι και η συνύπαρξή σας με το άλλο άτομο να είναι υγιής.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved