Ερωτικό ωροσκόπιο 21/9

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 21/9
ars

ΚΡΙΟΣ
Η μέρα για σας ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές, αφού η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σας και ενδείκνυται όχι μόνο να περάσετε καλά με την αυτοπεποίθηση και τον αέρα υπεροχής που σας προσφέρει αλλά και να διεκδικήσετε αυτό το πρόσωπο που πιστεύετε ότι θα σας κάνει ευτυχισμένους ή τουλάχιστον αυτό που θέλετε διακαώς να αποκτήσετε αυτό το διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Παρότι Σάββατο, εσείς σήμερα θα συμμαζευτείτε κάπως και θα προτιμήσετε είτε να κάνετε κάποιες δουλειές που έχετε αφήσει στη μέση είτε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε, αφού διαισθάνεστε ότι από μεθαύριο ξεκινά μια μάλλον δύσκολη εβδομάδα. Κάποιες σκέψεις όμως για ένα άτομο που φαίνεται να σας ταλαιπωρεί με την αναποφασιστικότητα του θα απασχολήσουν αρκετά το μυαλό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η μέρα είναι κατάλληλη για συναντήσεις και επαφές με κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείτε και να σπεύσετε να κανονίσετε κάτι. Έτσι κι αλλιώς, με τις ικανότητές σας στο μπλα μπλα αλλά και το χιούμορ σας σήμερα μπορείτε να καταφέρετε τον οποιοδήποτε να έρθει με τα νερά σας. Γι' αυτό αρπάξτε γρήγορα το τηλέφωνο.

euridiki smaller popup



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δε θέλετε να εξαναγκάζεστε σε αλλαγές στην προσωπική σας ζωή γιατί ξέρετε ότι δεν μπορείτε να λειτουργήσετε καλά. Ό, τι κι αν αποφασίσετε γίνεται με τους δικούς σας ρυθμούς και με γνώμονα κυρίως την καρδιά σας κι αν δεν νιώσετε έτοιμοι δεν θα κάνετε τίποτα. Πάντως για σήμερα θα αφήσετε όλα αυτά που σας ρίχνουν σε διάθεση και θα αφοσιωθείτε στο να περάσετε όμορφα με τον άνθρωπό σας.

ΛΕΩΝ

leont

Με αρκετή ενέργεια και όρεξη ξεκινάτε τη μέρα σας και θέλετε να προλάβετε να κάνετε όλα όσα θέλετε αλλά στην πορεία αισθάνεστε ότι δε έχετε καμία διάθεση να χαραμίσετε τη μέρα σας με δουλειές ενώ μπορείτε κάλλιστα να κάνετε κάποιες και αύριο. Το βράδυ μια έξοδος βρίσκεται στα πλάνα σας κι επειδή έχει μια αρκετά έντονη ερωτική εσάνς θα προτιμήσετε να ξεκουραστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Είστε πανέτοιμοι σήμερα να αναλάβετε τα ηνία σε ένα ερωτικό σας θέμα, αφού βλέπετε ότι μόνο εσείς μπορείτε να σώσετε την κατάσταση και να αρχίσουν τα πράγματα να παίρνουν το δρόμο τους. Αυτό βέβαια δε σας ικανοποιεί απόλυτα και θα νιώσετε κάπως μόνοι ή ότι πάντα πρέπει να κάνετε εσείς τη «βρώμικη» δουλειά γι' αυτό και κάποια νεύρα δε θα αργήσουν να εκδηλωθούν, ευτυχώς όμως θα περάσουν γρήγορα.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Με τη Σελήνη στον Κριό να σας δίνει τσαγανό και αρκετή δυναμική αποφασίζετε σήμερα να ξεμπροστιαστείτε και να μην κρατήσετε τους συνηθισμένους σας ήπιους τόνους είτε σε ένα θέμα που θα αφορά στη σχέση σας, είτε στη διεκδίκηση ενός ατόμου που θέλετε να μπει στη ζωή σας. Το σίγουρο είναι ότι δεν επιθυμείτε τουλάχιστον για την ώρα να είστε θεατές των εξελίξεων αλλά οι πρωταγωνιστές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Οι μέρες σας είναι αρκετά έντονες στο εργασιακό πεδίο και με το τέλος της εβδομάδας αισθάνεστε μια ανακούφιση. Δε βλέπετε την ώρα να πάτε στο σπίτι σας και να χαλαρώσετε με τον σύντροφό σας ή, αν είστε μόνοι, να ασχοληθείτε με οποιοδήποτε άλλο άτομο που είναι άσχετο με τη δουλειά σας και κρατά απασχολημένο το μυαλό σας κάνοντάς σας να ξεχνάτε την ύπαρξη όλων των υπολοίπων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Δεν είναι η μέρα για να ζοριστείτε και να χάσετε την καλή σας διάθεση για αυτό και σήμερα θα αναζητήσετε κάποιο νέο πρόσωπο που θεωρείτε ότι μαζί του θα ζήσετε καινούργιες και πρωτόγνωρες εμπειρίες. Έτσι κι αλλιώς, ο κυβερνήτης σας, Δίας έχει πάντα τις καλές του μαζί σας και δε σας αφήνει για πολύ παραπονούμενους, ακόμα κι αν εσείς μερικές φορές νιώθετε ξεχασμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Σήμερα θυμίζετε λίγο άλογα ιπποδρόμου που κλωτσούν και χλιμιντρίζουν ανυπόμονα να τους ανοίξουν το πορτάκι για να ξεχυθούν με ορμή. Την πόρτα βέβαια εσείς την κρατάτε κλειστή με αρκετή δύναμη, κάνοντας τεστ αυτοσυγκράτησης γιατί μέσα σας αισθάνεστε έτοιμοι να ξεφύγετε και να παρασυρθείτε συναισθηματικά ώστε να αρχίσετε να κάνετε σχέδια και όνειρα πάλι από την αρχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Συνεννοήσεις για μια συνάντηση με ένα άτομο που σχετικά πρόσφατα έχει μπει στη ζωή σας σάς κρατούν σε εγρήγορση σήμερα και σας δημιουργούν μια ας πούμε γλυκιά νευρικότητα. Από τη μια σας φαίνεται ότι οι δείκτες στο ρολόι έχουν σκαλώσει και κοιτάτε συνέχεια το κινητό σας και από την άλλη ίσως βρίσκεστε σε ένα αναβρασμό προκειμένου να προετοιμαστείτε και να σένιοι.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Προσπαθείτε να ξεμπλέξετε με ένα οικονομικό σας θέμα που σας απασχολεί αλλά γρήγορα θα εγκαταλείψετε τις προσπάθειες γιατί το μυαλό σας θα αρχίζει να ξεστρατίζει σε κάτι ή καλύτερα σε κάποιο άτομο που σαφώς για σας είναι πολύ πιο όμορφο και ευχάριστο από αριθμούς και λογαριασμούς. Οπότε το πρακτικό σας πνεύμα θα προτιμήσετε να το εξαντλήσετε σε άλλα πιο πονηρά θέματα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved