Ερωτικό ωροσκόπιο 17/9

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 17/9
ars

ΚΡΙΟΣ
Αν και θα πίστευε κανείς ότι έχετε κουραστεί εντούτοις συνεχίζετε ακάθεκτοι στην επόμενη ερωτική σας κατάκτηση, αφήνοντας τους πάντες να απορούν. Η ενθουσιώδης και παρορμητική φύση σας δεν είναι δυνατόν να βρει ησυχία αυτές τις μέρες ενώ γίνεστε περιζήτητοι σε φίλους και γνωστούς που θα αναζητήσουν την παρέα σας με σκοπό να τους δώσετε λίγη από την ενέργειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Είναι η τελευταία σας ευκαιρία σήμερα να ξεφορτωθείτε τις όποιες επιφυλάξεις σας και να προχωρήσετε σε κάποιες αλλαγές ή να αποδεχτείτε μία ερωτική πρόταση που ίσως σας γίνει και να πάτε ένα σκαλί παραπάνω. Αν και τώρα δεν μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε την τύχη που σας παρουσιάζεται, τότε θα χρειαστεί να περιμένετε αρκετά μέχρι να σας προκύψει κάτι παρόμοιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Έχετε ανοιχτεί σε πολλά μέτωπα ιδιαίτερα στα αισθηματικά σας με επίδοξους συντρόφους και εραστές και από το απογευματάκι και μετά ενδέχεται να τα μπλέξετε και να παλαβώσετε. Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορείτε εκ των πραγμάτων να τους έχετε... όλους, παρότι ο Δίας στο 2ο οίκο σας σάς βάζει τέτοιες ιδέες γι' αυτό αρχίστε σιγά-σιγά το ξεσκαρτάρισμα και μετά βλέπετε.

astrologoi-astrology-300x100



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτόν τον καιρό έχετε δραστηριοποιηθεί σε αρκετούς τομείς γι' αυτό δεν θα ήταν καλό να αφήσετε να σας θολώνουν τη σκέψη τα συναισθήματά σας ή να σπαταλάτε τόσο χρόνο στα ερωτικά σας γιατί όχι μόνο σας φρενάρουν και σας πάνε πίσω αλλά στο τέλος θα καταλήξετε με μέτρια αποτελέσματα παντού. Μην παρασύρεστε λοιπόν από τις προσταγές της καρδιάς σας και σκεφτείτε πρώτα το συμφέρον σας.

ΛΕΩΝ

leont

Αναλώνετε αρκετή από την ενέργειά σας σήμερα για να κατανοήσετε κινήσεις ή τα αισθήματα κάποιου ατόμου που, αν και δεν τρελαίνεστε ιδιαίτερα γι' αυτό σας ενδιαφέρει αρκετά. Είναι γνωστό ότι θέλετε να έχετε τη γενική αποδοχή και δεν σας αρέσει να υπάρχουν άτομα που δεν έχουν τη σωστή εικόνα για σας αλλά αφού δεν είναι η πρώτη σας επιλογή για κάτι πιο ερωτικό, απλά ξεγράψτε το.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Με τη Σελήνη από το απόγευμα στον 7ο οίκο σας θα ηρεμήσετε αρκετά και θα εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας. Όμως θα πρέπει να μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από το αγαπησιάρικο κλίμα που επικρατεί και να συνεχίσετε να είστε συγκεκριμένοι σε αυτά που επιδιώκετε στη σχέση σας γιατί η μέρα ένα χάσιμο θα το έχει και στο τέλος θα υπάρξουν παρεξηγήσεις.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ο Ερμής στο ζώδιό σας συνεχίζει το δυναμικό του κρεσέντο αυτή τη φορά με τον Άρη και εννοείται ότι θα είστε κάπως στην τσίτα ή λαλίστατοι με το ταίρι σας, εκφράζοντας χωρίς περικοπές και μισόλογα αυτά που θέλετε απ' αυτό. Κρατήστε όσο μπορείτε σήμερα την ορμητικότητά σας και μην χάνετε την ψυχραιμία σας από τα μούτρα που ίσως σας κρατήσει ο σύντροφός σας, επειδή δεν του αρέσουν τα λεγόμενά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Προσπαθείτε να αποκαταστήσετε το καλό κλίμα που διαταράχτηκε ενδεχομένως τις προηγούμενες ημέρες γι' αυτό δεν αφήνετε να σας πάρουν από κάτω σκέψεις και συναισθήματα. Προετοιμαστείτε για μια νέα κίνηση που θα σας φέρει αύξηση εσόδων ή σταθεροποίηση των ήδη υπαρχόντων. Κάποιοι από σας μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα άτομο που θα ταιριάζετε σε πολλούς τομείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η διάθεσή σας έχει αρκετές διακυμάνσεις σήμερα και δε μπορείτε να ισορροπήσετε. Απ' τη μια διάφορες περιπτώσεις σας φτιάχνουν τη διάθεση και από την άλλη κάποιες σκέψεις ή συναισθήματα σας βγάζουν μια ευαισθησία που δεν περιμένατε και σας κάνουν κάπως πιο ευσυγκίνητους. Φροντίστε να πάρετε τα πάνω σας και εκμεταλλευτείτε τη μέρα να δημιουργήσετε κάτι νέο στα ερωτικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Σήμερα αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε με τίποτα να ηρεμήσετε επιτέλους και να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή, αφού διακρίνετε από το πρωί μια ένταση στην ατμόσφαιρα που σας αποσυντονίζει. Παραμείνετε ψύχραιμοι γιατί θα δείτε στην πορεία ότι όλο αυτό θα εκτονωθεί σύντομα, οπότε διοχετεύστε την ενέργειά σας στο να ξεκαθαρίσετε ένα ερωτικό σας θέμα που σας απασχολεί, αντί να καυγαδίσετε για τα άσχετα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Δεν είστε σε φάση σήμερα να αντιμετωπίσετε πολύ κόσμο και θα προτιμήσετε την ησυχία και την ηρεμία στο σπίτι σας. Τόσες μέρες ήσασταν σε ένταση και πηγαίνατε από δω και από κει αλλά τώρα δεν έχετε τη διάθεση να αναλωθείτε σε κοινωνικές επαφές που έτσι κι αλλιώς δεν σας γεμίζουν ιδιαίτερα. Θα προτιμήσετε να περάσετε το βράδυ σας ωραία, παρέα με το σύντροφο, κλείνοντας απέξω όλη τη βαβούρα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό σας είστε ευδιάθετοι, χαλαροί και θέλετε να περάσετε τη μέρα σας με τον αγαπημένο σας. Μην αφήνετε κάποια συναισθήματα να σας καταβάλουν και να σας χαλάσουν τη διάθεση γιατί έχετε ανάγκη να αφεθείτε στην αγάπη και τη φροντίδα αυτών που ενδιαφέρονται για σας. Άλλωστε δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανακατευτείτε σε υποθέσεις που δε σας αφορούν.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved