Ερωτικό ωροσκόπιο 16/9

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 16/9
ars

ΚΡΙΟΣ
Η ανατροπή είναι πλέον ένα στοιχείο της ζωής σας και θα έπρεπε να την είχατε συνηθίσει πια, παρόλα αυτά οι εκπλήξεις πάντα σας πιάνουν απροετοίμαστους. Ευτυχώς τα αντανακλαστικά σας είναι αρκετά γρήγορα και γι' αυτό σήμερα δε θα ζοριστείτε πολύ με την αντίθεση ΕρμήΟυρανού. Το πολύ-πολύ να σας εκνευρίσει ο σύντροφός σας και να του δώσετε τα παπούτσια στο χέρι...

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Πρέπει να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας τουλάχιστον για σήμερα και να μην είστε αγύριστα κεφάλια, ιδίως σε ένα θέμα που θα αφορά στη σχέση σας που θα σας προβληματίσει ή θα σας αγχώσει. Λογικό είναι να μην υπάρχει σύμπνοια σε όλα τα ζητήματα αφού είστε διαφορετικοί άνθρωποι. Τυχαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες. Προσπαθήστε να μην τα παίρνετε πολύ σοβαρά και να γίνετε πιο ευέλικτοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ένας αέρας ελευθερίας και ανανέωσης σας έχει συνεπάρει σήμερα με αποτέλεσμα να ρίχνετε ματιές γύρω σας και πίσω σας και να βαριέστε με το θέαμα που αντικρίζετε. Δεν είστε εσείς για πολλές αγάπες και λουλούδια, ούτε και να πηγαίνετε παντού αγκαζέ με το ταίρι σας και ήδη αναζητάτε το δικό σας χώρο. Το κακό είναι ότι όποια συζήτηση γίνει σήμερα για κάτι τέτοιο δεν θα έχει την κατάλληλη κατάληξη.

astrologoi-astrology-300x100



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, είναι μια ανατρεπτική μέρα που θα σας επηρεάσει γενικά και ίσως είναι η στιγμή να την κάνετε εσείς πρώτοι πριν σας την κάνουν. Δεν περιμένετε και πολλά ούτως ή άλλως οπότε ό, τι κι να συμβεί δε θα σας εκπλήξει, αφού πλέον είστε μαθημένοι. Ενδέχεται πάντως να αστράψει λίγο το μάτι σας και να αποφασίσετε να λειτουργήσετε πιο επιθετικά στα ερωτικά σας ή να πάρετε ένα ρίσκο που πριν δεν τολμούσατε.

ΛΕΩΝ

leont

Γενικά βιώνετε μια πολύ έντονη περίοδο και σήμερα η μέρα κάθε άλλο παρά ήρεμη θα είναι. Ένα ερωτικό ραντεβού σας παίζει να αναβληθεί την τελευταία στιγμή ή να καταλήξει σε φιάσκο, οπότε πριν κάνετε οποιαδήποτε προετοιμασία και πάει στράφι, τσεκάρετέ το. Οι δεσμευμένοι θα έχετε ενδεχομένως κάποια διαμάχη με το σύντροφό σας που όμως σύντομα θα εκτονωθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Κρατήστε ανοικτό το μυαλό σας και κλειστό στο στόμα σας γιατί σήμερα είστε σε φάση που αν γίνει το εντελώς αντίθετο, δε θα σας βγει σε καλό και κινδυνεύετε να αγγίξετε τα άκρα με το έτερον ήμισυ. Από την άλλη οι ελεύθεροι στο τελείως ξαφνικό και άσχετο μπορεί να μάθετε κάποια πληροφορία για κάποιον/α πρώην σας και να σας έρθει ο ουρανός σφοντύλι.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Αν ήσασταν ο Πούτιν, πιθανόν η διπλωματία να είχε αρκετά καλές εφαρμογές σήμερα και να κάνατε την κίνηση ματ που δεν περίμενε κανείς αλλά αφού δεν είστε, μάλλον θα χρησιμοποιήσετε άλλες μεθόδους πολύ πιο σκληρές και απότομες και θα κόψετε τη φόρα στο ταίρι σας. Ο Ερμής στο ζώδιό σας σε αντίθεση με τον Ουρανό μόνο ήρεμες και πολιτισμένες λύσεις δεν περιλαμβάνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η ψυχραιμία δεν είναι η λέξη – κλειδί της ημέρας. Εσείς παθιάζεστε και επιμένετε όταν θέλετε ένα άτομο αρκετά και ίσως σήμερα ενοχληθείτε πολύ είτε γιατί κάτι θα γίνει και δε θα σας βγει όπως το έχετε εσείς στο νου σας είτε χωρίς προφανή λόγο και αιτία θα σας κρατήσει σε κάποια απόσταση. Το τελευταίο για σας έχει την ίδια επίδραση με την ψυχρολουσία και σίγουρα δεν θα το πάρετε και πολύ άνετα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Δεν είναι ότι δεν προσπαθείτε όσο μπορείτε να κάνετε πράγματα για τη σχέση σας αλλά είτε κάνετε παραπάνω και στο τέλος καίτε τη μηχανή σας είτε πάνω που πιάνετε το ρυθμό, κάτι αλλάζει μέσα σας και το φρενάρετε. Σήμερα πάντως θα είστε στην τσίτα και δε θέλετε να συζητήσετε τίποτα από αυτά τα θέματα γιατί ξέρετε κατά βάθος ότι η στιγμή δεν είναι και η καλύτερη και θα καταλήξετε σε καυγά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ένα ερωτικό θέμα που θα προκύψει από το πουθενά ή κάτι που αφορά τη σχέση σας θα σας ανάψει φωτιές σήμερα και αν δεν επιστρατέψετε την γνωστή σας ψυχραιμία και τον αυτοέλεγχο, μάλλον θα το φυσάτε και δε θα κρυώνει. Στο τσακ είστε να ανοίξετε το στόμα σας και να γίνετε αρκετά κακοί και είρωνες αλλά αυτό θα εξυπηρετούσε μόνο αν θέλετε να τερματίσετε οποιαδήποτε επαφή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Μες στην τούρλα της Δευτέρας και με τη Σελήνη ακόμα στο ζώδιό σας το ότι είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σήμερα, πιθανόν να φουσκώσει ανεξέλεγκτα το εγώ σας και να σηκώσετε μπαϊράκι, επιμένοντας να περάσει το δικό σας γιατί έτσι. Και καλά αλλού αλλά στη σχέση σας δε γίνεται ξαφνικά να σας τη βαράει και να δίνετε τελεσίγραφα τύπου ή αυτό ή τέλος εκτός αν τα έχετε μαζεμένα από πριν...

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Είστε τελείως εκτός κλίματος σήμερα και κινδυνεύετε επικίνδυνα να την πληρώσετε χωρίς να φταίτε, μόνο και μόνο γιατί δεν δείχνετε να έχετε επαφή με την πραγματικότητα. Ίσως κάποιος καλοθελητής σας τραβήξει το χαλάκι κάτω από τα πόδια και σωριαστείτε στο έδαφος, λέγοντάς σας κάποια πράγματα για τον ή την αγαπημένη σας που θα σας αιφνιδιάσουν και θα σας στενοχωρήσουν.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved