Ερωτικό ωροσκόπιο 15/9

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 15/9
ars

ΚΡΙΟΣ
Αν κάποιος θα ήθελε να χαρακτηρίσει την ερωτική σας ζωή το τελευταίο χρονικό διάστημα σίγουρα δε θα διάλεγε τον όρο «στάνταρ». Εκεί που είστε σε μια σχέση, πριν λαλήσει ο πετεινός, έχετε ήδη φύγει γι' αλλού. Γενικά νιώθετε ότι κανείς δεν σας τραβάει τόσο ώστε να παραμείνετε μαζί του, ξενερώνετε γρήγορα, καλή ώρα όπως σήμερα, και μετά το ρίχνετε στο ψάξιμο καινούργιου συντρόφου.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Σίγουρα δεν μπορείτε να αλλάξετε από τη μια μέρα στην άλλη χαρακτήρα και συμπεριφορά και να κάνετε το μεγάλο άλμα. Παρόλα αυτά σήμερα ίσως παρουσιάσετε αρκετά δείγματα πολύ πιο προχωρημένα (για σας) και δεν θα είστε τόσο κάθετοι σε κάποια χατίρια που πιθανόν να ζητήσει το ταίρι σας. Βέβαια άμα κάτσετε και το σκεφτείτε λίγο παραπάνω θα κάνουν και σε σας καλό. Αρκεί να μην είναι για λεφτά...

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ένα πρόσωπο που γνωρίσατε αρκετά πρόσφατα πιθανόν μέσω γνωστών έχει κάνει κατάληψη στο μυαλό σας και με ό, τι κι αν προσπαθείτε να απασχοληθείτε σήμερα για να ξεχαστείτε αυτό επιμένει να είναι εκεί και να σας παιδεύει. Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί του, κάτι όμως σας εμποδίζει και το τηλέφωνο δεν το σηκώνετε. Επιστρατεύστε την επικοινωνιακή σας δεινότητα και μην κολλάτε πουθενά.

astrologoi-astrology-300x100



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία καλή μέρα να σας κάτσει και να περάσετε καλά και σεις κοιτάτε να καβατζάρετε την επόμενη και τη μεθεπόμενη. Εκμεταλλευτείτε τα καλά του Δία στο ζώδιό σας με όλες αυτές τις ερωτικές επιλογές που σας προσφέρει και σταματήστε πια να σκέφτεστε το πότε θα κατασταλάξετε και θα αράξετε. Προσέξτε τον εαυτό σας και μην βιάζεστε να δεθείτε συναισθηματικά με τη μία.

ΛΕΩΝ

leont

Τα συμφέροντα του συντρόφου σας με τα δικά σας έχουν κάποια απόσταση σήμερα, κάτι που σας εκνευρίζει αρκετά και λόγω του Άρη στο ζώδιό σας γίνεστε λίγο εγωιστές. Ξέρετε ότι δεν μπορείτε να έχετε πλήρη ταύτιση στο οτιδήποτε αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν θέλετε να κάνετε πίσω ούτε και να τα αγνοήσετε, αφού για σας είναι σημαντικά. Και κάπου εδώ αρχίζει η μάχη της επικράτησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Έχετε την αίσθηση ότι μπορεί να κάνατε ή να είπατε πράγματα που αλλοίωσαν την εικόνα σας σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ή εκτεθήκατε παραπάνω απ' όσο περιμένατε και σήμερα θέλετε να ανοίξει η γη να σας καταπιεί. Σαφώς και βλέπετε τα πράγματα λίγο περισσότερο σοβαρά απ' ό, τι είναι γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να έχετε ξεφύγει τόσο και όλο αυτό είναι μόνο στο μυαλό σας.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Αρκετά καλή μέρα για σας σήμερα που σας αφήνει τα περιθώρια να παίξετε χωρίς όρους. Το παν είναι να φλερτάρετε, να περάσετε καλά, να ευχαριστηθείτε τη μέρα σας και να είστε έτοιμοι για μια καινούργια γνωριμία χωρίς δεσμεύσεις κι υποσχέσεις που θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να ξεπεράσετε τις όποιες ανασφάλειές σας και να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο από το μηδέν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Αυτές τις μέρες, όλα τα επαγγελματικά προβλήματα που ίσως αντιμετωπίζετε έχουν παραμεριστεί. Δε θέλετε να ασχοληθείτε με τίποτα απ' αυτά που σας τρώνε τόσο καιρό τον χρόνο σας και το μυαλό σας. Τα ζητήματα της καρδιάς σας είναι πολύ πιο σημαντικά τώρα και ενστικτωδώς ξέρετε ότι είναι η ευκαιρία σας με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας να έχετε τουλάχιστον αυτά λυμένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Μερικές φορές θέλετε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Κάποιες φορές σας βγαίνει αλλά δε σημαίνει ότι θα γίνεται συνεχώς, ιδιαίτερα στα αισθηματικά σας θέματα. Και σε σχέση και ελεύθεροι να κάνετε ό, τι θέλετε και ο άλλος πάντα να είναι εκεί και εσείς όποτε μπορείτε γιατί δε θέλετε να πιέζεστε; Σήμερα μάλλον θα αναγκαστείτε να μιλήσετε γι' αυτές σας τις απόψεις και να ακούσετε τη γνώμη του άλλου ατόμου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η αρκετά έντονη ερωτική σας διάθεση σάς κάνει λίγο πιο διεκδικητικούς και ριψοκίνδυνους σήμερα. Θα ελευθερωθείτε από κάποια κρατήματα ή θα αγνοήσετε κάποιες ανασφάλειες που σας θέλουν πιο κουμπωμένους ή μη εκδηλωτικούς και θα βγείτε προς τα έξω με πρωταρχικό στόχο την προσωπική σας ευχαρίστηση. Είναι να μη σας τη δώσει εσάς και μετά ποιός σας πιάνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η Σελήνη από το μεσημέρι στο ζώδιό σας σάς βγάζει από την απομόνωση των προηγούμενων ημερών και σας φέρνει στο προσκήνιο. Κάποιες εντάσεις δε θα λείψουν από τη σχέση σας σήμερα, όμως θα είναι παροδικές και μάλλον καλό θα σας κάνουν, αφού θα σας αναγκάσουν να τη δείτε πιο συντροφικά γιατί σε αρκετές περιπτώσεις τώρα τελευταία ήσασταν επικεντρωμένοι περισσότερο στις δικές σας ανάγκες.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να ονειροπολήσετε. Μπορεί να ακούγεται κάπως αυτό αλλά για σας είναι ζωτικής σημασίας, αφού μόνο έτσι διατηρείτε τις ισορροπίες σας. Τα ερωτικά σας αυτήν την περίοδο πάνε όπως τα θέλετε και αυτός είναι επίσης άλλος ένας λόγος που σήμερα το μυαλό σας τροφοδοτείται με φανταστικά σενάρια που έχουν ευτυχισμένο τέλος.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved