Ερωτικό ωροσκόπιο 10/9

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 10/9
ars

ΚΡΙΟΣ
Ο τσαμπουκάς και οι έντονες αντιδράσεις σας πολύ συχνά λειτουργούν σαν την τέλεια κάλυψη των πραγματικών σας συναισθημάτων και λειτουργείτε ως πληγωμένα αγρίμια που επιτίθενται σε όποιον πάει τους πλησιάσει για να αμυνθούν. Σήμερα όμως θα αντιληφθείτε ότι που και που είναι καλό να εκδηλώνετε το πώς νιώθετε πραγματικά στον άνθρωπο που είναι δίπλα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η ένταση των ημερών καλά κρατεί κι εσείς νιώθετε στριμωγμένοι στη γωνία, προσπαθώντας με κάποιο τρόπο να αντιδράσετε. Βέβαια αυτό έχει να κάνει με το κατά πόσο έχετε κάτι να σας φοβίζει γιατί αν είστε πεντακάθαροι σε όλα σας, ιδιαίτερα στα ερωτικά σας, τότε δεν χρειάζεται να σας προβληματίζει τίποτα. Από την άλλη, μη διστάζετε να ξεφορτωθείτε ό, τι δε σας πάει στη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Βλέπετε ότι το μοντέλο της σχέση που προσπαθείτε να φορέσετε εδώ και καιρό δε σας πηγαίνει πια και είτε θα το πετάξετε και θα πάρετε άλλο είτε θα αρχίσετε να αλλάζετε εσείς για να χωρέσετε. Όπως κι αν έχει το θέμα έχετε τις επιλογές που σας παρέχει ο Δίας στο 2ο οίκο σας για να βρείτε κάτι καλύτερο. Το σίγουρο είναι πάντως ότι δε μπορείτε να παραμείνετε οι ίδιοι.

astrologoi-astrology-300x100



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε διαθέσει πάρα πολύ από την ενέργειά σας και το χρόνο σας για να βρείτε κάποια άκρη στα ερωτικά σας που όμως παραμένουν μπάχαλο. Παρόλα αυτά, αν το καλοεξετάσετε έχετε ήδη μια πολύ σαφή εικόνα προς τα πού να κινηθείτε κι αν δεν ήσασταν τόσο διστακτικοί ή αν δεν είχατε το φόβο των επιπτώσεων μιας ενδεχόμενης ανατροπής της υπάρχουσας κατάστασης, τώρα θα είχατε ξενοιάσει.

ΛΕΩΝ

leont

Αυτές τις μέρες έχετε συγχυστεί αρκετά και κάνετε ό, τι μπορείτε για να το κρύψετε αλλά ενώ σε άλλες περιπτώσεις τα καταφέρνετε περίτρανα, τώρα είναι ολοφάνερο στο πρόσωπό σας. Όλοι έχουν ξαφνικά παραπάνω απαιτήσεις από σας και πρώτα απ' όλα η ίδια η σχέση σας και παρόλο που προσπαθείτε να αντεπεξέλθετε όσο καλύτερα μπορείτε οι γκρίνιες συνεχίσουν να υπάρχουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Μια είδηση από ένα κοντινό σας άτομο ή μια απάντηση που περιμένετε εδώ και καιρό ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε μια ερωτική σας υπόθεση ενδέχεται σήμερα να μην είναι αυτή που προσδοκούσατε. Πάντως μια από αυτές τις μέρες πρέπει να κινηθείτε και να κάνετε κάποια συνάντηση σχετική με το θέμα που σας απασχολεί και που μόνο άσκοπη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Πολλά τα θέματα που απασχολούν το όμορφο κεφάλι σας αλλά το πιο σημαντικό αυτών των ημερών είναι τα ερωτικά σας. Προσπαθείτε να κουλαντρίσετε μία κατάσταση και να μην παρασυρθείτε από το πάθος ή το όποιο συναίσθημα σας συνεπάρει αλλά η αλήθεια είναι ότι είστε στο τσακ να πέσετε με τα μούτρα και να μην αφήσετε τίποτα όρθιο. Φυσικά και πρέπει κάπως να συγκρατηθείτε, κάπως όμως, όχι πολύ...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο εγείροντας τον ερωτισμό σας στο έπακρο και ξυπνώντας μέσα σας όλα τους πόθους και τα πάθη. Γεγονός είναι ότι είστε αρκετά πιεσμένοι αυτόν τον καιρό και έχετε ρίξει όλο το βάρος σας σε άλλα θέματα αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε και αυτό το κομμάτι της ζωής σας που για σας είναι ζωτικής σημασίας και όσο υπολειτουργεί δεν είστε καλά με τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Δεν είστε στα πάνω σας αυτό τον καιρό και φαίνεται. Κάπου χάσατε τη μπάλα με ένα άτομο που ενδιαφερόσασταν ερωτικά και πρέπει να ξαναβρείτε τον παλιό καλό αισιόδοξο εαυτό σας αλλά το κλίμα γύρω σας δε σας βοηθάει γιατί εδώ και μέρες είναι κάπως πιο βαρύ. Ίσως ήρθε η στιγμή να αποτραβηχτείτε λίγο από τα πράγματα και να μη μετέχετε πουθενά, ώστε να ξαναγεμίσετε τις μπαταρίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η στρατηγική του ελιγμού που έχετε εφαρμόσει τον τελευταίο καιρό σε αρκετά σας θέματα σας έχει βοηθήσει, ώστε έμμεσα να κερδίσετε αυτά που επιθυμείτε αλλά στα ερωτικά ίσως αυτός ο τρόπος προσέγγισης να είναι λάθος. Όταν δεν είστε ξεκάθαροι στα θέλω σας και κρύβεστε μεταξύ του «πιθανόν» και του «δεν νομίζω», τότε μπορεί το άλλο άτομο να κουραστεί και να σταματήσει τις προσπάθειές του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Αρκετοί από σας σήμερα θα κάνετε μια ενδοσκόπηση για να ψάξετε, αν όλα όσα επιθυμείτε και επιδιώκετε από ένα άτομο που θέλετε να κατακτήσετε όντως υπάρχουν ή εσείς του έχετε προσδώσει παραπάνω αξία από όση έχει και γρήγορα το μπαλόνι του ενθουσιασμού σας θα ξεφουσκώσει. Το θέμα όμως είναι αν εσείς οι ίδιοι έχετε κατασταλάξει στο τι θέλετε στην προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Πολλά από αυτά που σκέφτεστε και νιώθετε σήμερα πιστεύετε ότι πρέπει να τα περάσετε από ψιλό κόσκινο. Ίσως διαπιστώσετε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ότι κάποια πράγματα που πιστεύατε ή είχατε την αίσθηση ότι ισχύουν σε μια ερωτική σας σχέση να μην είναι έτσι. Προκειμένου να απογοητευτείτε αργότερα και να σας πάρει από κάτω, καλό είναι να τα διευκρινίσετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved