Ερωτικό ωροσκόπιο 6/9

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 6/9
ars

ΚΡΙΟΣ
Μέχρι τώρα δεν μιλάτε, δεν κάνετε τίποτα και εφαρμόζετε την πολιτική του «σηκώνομαι και φεύγω». Παρόλο που δεν είναι του χαρακτήρα σας, μέχρι και το βράδυ, δείχνετε διατεθειμένοι να κάνετε πίσω και να μην αντιδράσετε σε ό, τι λέει ή κάνει το έτερο ήμισυ. Σίγουρα ούτε τα ξεχνάτε όμως ούτε και πρόκειται να μείνουν για πολύ αναπάντητα.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Οι αντιστάσεις σας, τουλάχιστον για σήμερα φαίνονται αρκετά χαλαρές κι ίσως είναι για σας το καλύτερο που μπορεί να συμβεί, καθώς είναι πιο εύκολο να δεχτείτε κάποια αλλαγή ή προτροπή από το ταίρι σας χωρίς να προβάλετε κάποιο κόλλημα. Μην διστάζετε να προχωρήσετε σε κάτι νέο στα ερωτικά σας, ακόμα κι αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για το που θα πάει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Με περισσότερη όρεξη απ' ό, τι χθες ξεκινάτε τη μέρα σας, όχι μόνο γιατί βλέπετε ότι επιτέλους έχετε δρομολογήσει κάποιες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας αλλά γιατί πιστεύετε ότι και τα ερωτικά σας σύντομα θα μπουν αυλάκι. Κάτι που αναβάλατε μέχρι πρότινος να ξεκαθαρίσετε, ίσως απόψε να είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε.

astrologoi-astrology-300x100



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα μηνύματα που λαμβάνετε από τους ουρανούς σήμερα είναι αρκετά καλά γι' αυτό και πρέπει να πάρετε την απόφαση να πείτε αυτά που νιώθετε στο άτομο που από καιρό είστε ερωτευμένοι και μέχρι τώρα προσπαθούσατε να κρύψετε, μέχρι να επιβεβαιωθείτε πλήρως. Μπορεί να δείχνατε κατά κάποιο τρόπο το ενδιαφέρον σας αλλά υπήρχε και μια θολούρα που σας επέτρεπε να μην ξεμπροστιαστείτε.

ΛΕΩΝ

leont

Έρωτας και το χρήμα σας συνοδεύουν αυτές τις μέρες όπου κι αν πάτε αλλά κάτι σας εμποδίζει να το χαρείτε στο έπακρο. Ίσως γιατί ο Άρης στο ζώδιό σας σάς έχει κάνει λίγο υπερβολικούς στις απαιτήσεις σας και αποζητάτε τα πάντα για να είστε ικανοποιημένοι και από το άλλο πρόσωπο αλλά κι απ' τον εαυτό σας. Σαφώς και δεν μπορείτε να ρίξετε τελείως το επίπεδό σας αλλά μην είστε και τόσο απόλυτοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η μέρα ευνοεί ιδιαίτερα τα ερωτικά σας και σύντομα θα αντιληφθείτε ότι για να είστε καλά με τον άλλο, δεν αρκεί μόνο να πληροί όλες τις προϋποθέσεις που εσείς έχετε βάλει αλλά και να μην έχετε την αίσθηση ότι δεν βρίσκεστε σε σχέση αλλά σε φάμπρικα. Καλό είναι να υπάρχει ένα πρακτικό πνεύμα στην καθημερινότητά σας αλλά προσπαθήστε να ξεφύγετε και λίγο από τα ίδια και τα ίδια.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Μην αφήσετε σήμερα στον εαυτό σας να ξεκοπεί από το παρόν και να αρχίσει να ταξιδεύει σε παλιές καλές στιγμές και αγάπες. Θυμηθείτε ότι «τώρα πια, είναι ανάμνηση παλιά, κίτρινο γράμμα στο συρτάρι». Χαλαρώστε και αφήστε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, όσο ακόμα μπορεί, να αναλάβει τα υπόλοιπα. Ρισκάρετε και λίγο και αμέσως θα δείτε ότι το μέλλον είναι μπροστά σας και καλύτερο από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Σήμερα πρέπει και το οφείλετε στον εαυτό σας να γίνετε οι αρχηγοί του ερωτικού παιχνιδιού. Βγείτε, κυκλοφορήστε, κάντε νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες και αφήστε το στίγμα σας. Έτσι κι αλλιώς άμα θέλετε εσείς κάτι πολύ, θα βρείτε και τον τρόπο και το χρόνο να το καταφέρετε γιατί έχετε μέθοδο και δεν βιάζεστε. Οπότε, κάντε τις κινήσεις σας έστω και για να ξεσκουριάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Για σας το καμπανάκι που χτυπάει εδώ και μέρες δεν είναι συναγερμού στην υπερβολή και στον ενθουσιασμό σας αλλά έναρξης των «εργασιών» στα ερωτικά. Γεγονός είναι ότι δε θέλετε και πολύ να πάρουν τα μυαλά σας αέρα και με το Δία στον 8ο οίκο σας εδώ και καιρό έχετε την αίσθηση ότι βρίσκεστε στο απυρόβλητο για αυτό είστε στα πολύ πάνω σας και πιστεύετε ότι θα καταφέρετε το στόχο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Σήμερα έχετε κέφια αλλά και διάθεση να προσπαθήσετε για κάτι καινούργιο στα ερωτικά σας. Ακόμα κι αν τα οικονομικά σας σάς προβληματίσουν για λίγο, δε θέλετε να μείνετε άλλο κλεισμένοι στο σπίτι. Κάνετε τις επαφές και αποφασίζετε να βγείτε έξω αφού μπορεί μεν να υπάρχει εκεί έξω ένας... Ουρανός αλλά για να αλλάξει κάτι στην προσωπική σας ζωή πρέπει να το προκαλέσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σήμερα θα κατεβάσετε τα ρολά σας και θα απομονώσετε ό, τι σας χαλάει ή σας δημιουργεί αρνητικές σκέψεις. Η πολύ δουλειά σε μια σχέση, όχι μόνο τρώει τον αφέντη αλλά και σκοτώνει το συναίσθημα. Αφήνετε λοιπόν κάτω τον κασμά και παραιτήστε από όποια χρονοβόρα προσπάθεια και σκέψη στρατηγικής ή ελιγμού. Αν υπάρχει κάτι ειλικρινές ανάμεσά σας, τότε θα κρατήσει.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η σχέση σας εδώ και κάτι μέρες έχει την τιμητική της, καθώς σχεδόν όλο σας ο ελεύθερος χρόνος είναι προσφορά στο σύντροφό σας. Θετικοί, ήρεμοι και ιδιαίτερα δοτικοί και σήμερα, είστε έτοιμοι να ικανοποιήσετε κάθε επιθυμία του αλλά και δική σας και να μοιραστείτε όμορφες προσωπικές στιγμές, βγαλμένες από ρομαντική ταινία.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved