Ερωτικό ωροσκόπιο 2/9

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 2/9

Καλό Μήνα!!!

ars

ΚΡΙΟΣ
Πάνω που πέρασε η καταιγίδα και είπατε για λίγο να απολαύσετε τη μέρα σας, ξαφνικά τηλέφωνα και ειδήσεις σας τσιτώνουν, οπότε αποχαιρετάτε την ηρεμία σας για μια ακόμα φορά και βάφεστε στα χρώματα του πολέμου. Από την άλλη, επειδή δεν βρίσκετε ησυχία για πολύ, αποφασίζετε εντελώς αναπάντεχα να ρισκάρετε σε ένα ερωτικό θέμα και βέβαια η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Σήμερα, τα πράγματα κυλάνε σε πιο εύκολο και άνετο ρυθμό απ' ό, τι τις προηγούμενες μέρες, παρόλα αυτά εσείς πιο προσγειωμένοι δεν θα στήσετε το χορό ούτε θα πανηγυρίσετε. Ακόμα και η σχέση σας δείχνει να προχωρά κατά πως θέλετε εσείς αλλά θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί να μη σας πιάσει ο εγωισμός και μην αναφέρετε το γνώριμο «είδες; Δίκιο είχα»...

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η συνάντηση και η συζήτησή σας σήμερα με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα είναι ενδεικτική αλλά και καθοριστική για την όποια πορεία της σχέσης σας μπορεί να υπάρξει. Χειριστείτε το λόγο όπως εσείς ξέρετε καλύτερα, χρησιμοποιώντας ακόμα και λέξεις με ιδιαίτερη σημασία ώστε κατά κάποιο τρόπο να κατευθύνετε την κουβέντα σας εκεί που σας πονάει για να έχετε πατήματα.

astrologoi-astrology-300x100



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εδώ και καιρό σκέφτεστε να αλλάξετε την ερωτική και πολύ περισσότερο τη σεξουαλική σας ζωή αλλά συνεχώς κάτι βρίσκετε ως αφορμή και το αναβάλλετε γι' αργότερα. Ακόμα κι εσείς βαρεθήκατε να είστε συνεχώς στα ίδια και τα ίδια αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντά σας που να σας μεταμορφώσει εντελώς. Όμως ο Δίας στο ζώδιό σας έχουμε πει ότι θα κάνει το θαύμα του, οπότε δε χρειάζεται να βιάζεστε

ΛΕΩΝ

leont

Σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό σας και συντροφιά με τον Άρη το σίγουρο είναι ότι δεν έχετε αντίπαλο. Είστε στο επίκεντρο, είστε ενισχυμένοι με αυτοπεποίθηση και θέλετε όλος ο κόσμος να περιστρέφεται γύρω από σας και τίποτα λιγότερο. Νιώθετε ότι είστε έτοιμοι για την επέλασή σας κι ακόμα κι εκείνο το πρόσωπο που αρνείται να υποταχθεί φαντάζει αδύνατο να μην υποκλιθεί μπροστά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Το ένστικτό σας φωνάζει και ξαναφωνάζει να του δώσετε τη δέουσα προσοχή και σημασία αλλά εσείς αγρό αγοράζετε και κάνετε ότι δεν το ακούτε. Δυστυχώς τα ερωτικά θέματα δε λύνονται με μολύβι και χαρτί και η σχέση σας δεν άπτεται πάντα στο «τρεις το λάδι, τρεις το ξίδι». Ακούστε, δείτε, κρίνετε αλλά πάνω από όλα νιώστε τι προσπαθεί να σας πει η διαίσθησή σας.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Έχετε ανάγκη να βγείτε έξω γι' αυτό και είστε σε διαρκή επικοινωνία με φίλους και γνωστούς, προσπαθώντας να βρεθείτε αν είναι δυνατόν με όλους. Ίσως όμως να μην είναι μόνο το γεγονός ότι σας είχαν λείψει πολύ αλλά το ότι θέλετε να ξεφύγετε από μια ερωτική κατάσταση που δεν ξέρετε πώς να χειριστείτε και έχετε ανάγκη από μια καλή δικαιολογία για να το αναβάλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Αν και η μέρα ξεκινά με πολλά ερωτηματικά και αμφιβολίες να κατακλύζουν το κεφάλι σας, εξελίσσεται αρκετά καλά τόσο που ούτε κι εσείς το περιμένατε και έτσι χαλαρώνετε κάπως την επιτήρησή σας και το ρίχνετε για λίγο έξω. Κατά το βραδάκι η ερωτική σας διάθεση αρχίζει και αυξάνεται γι αυτό θα αποφασίσετε να το περάσετε παρέα με το άτομο που θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Απόψεις και συμβουλές άλλων για την ερωτική σας ζωή δύσκολα τις αποδέχεστε και κάνετε συνήθως αυτό που σας κάθεται στο κεφάλι αλλά σήμερα είναι μάλλον μια διαφορετική ημέρα. Τα ζιζάνια που σας τρώνε μέσα σας σάς βάζουν σε διαδικασία όχι μόνο να ακούσετε με προσοχή ό, τι θα σας πει κάποιος δικός σας αλλά και να ακολουθήσετε κατά κάποιο τρόπο τις οδηγίες του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Σήμερα, μετράτε και ξαναμετράτε τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή και η σούμα που βγάζετε δε σας αρέσει καθόλου ή τουλάχιστον σας βάζει σε αρκετές σκέψεις. Όπως κι αν το δείτε πάντως κάτι πάει στραβά και πρέπει γρήγορα να επιληφτείτε του θέματος γιατί η χασούρα σας θα είναι μεγάλη. Καλό είναι όμως να μη λειτουργήσετε με πανικό γιατί είναι πολύ πιθανό να... ποδοπατηθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία έχετε πάρει ψηλά τον αμανέ αφού φαίνεται να σας κάνουν τα χατίρια και ιδιαίτερα στη σχέση σας. Αυτό όμως σας κάνει ορισμένες φορές να συμπεριφέρεστε σαν κακομαθημένα παιδιά και όλη αυτή η έπαρση πιθανόν να σας βάλει σε αρκετές περιπέτειες και κόντρες με το έτερο ήμισυ. Γι' αυτό προσγειωθείτε λίγο κι αφουγκραστείτε και τις ανάγκες του.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Προσπαθείτε πάντα να ευχαριστείτε και να φροντίζετε το ταίρι σας ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται όμως το κακό είναι ότι εσείς μετά νιώθετε ριγμένοι και πιστεύετε ότι είστε τα αιώνια κορόιδα που κάποιος με ένα καλό λόγο ή μια χειρονομία εύκολα μπορεί να σας τουμπάρει. Μην είστε τόσο αργοί στις αντιδράσεις σας και δείξτε ότι αξίζετε κάτι παραπάνω από τη συμπάθεια.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved