Ερωτικό ωροσκόπιο 31/8

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 31/8
ars

ΚΡΙΟΣ
Εδώ και τόσες μέρες όλοι τρώγονται μαζί σας και σας κάνουν κριτική για το παραμικρό ενώ έχετε την αίσθηση ότι ο σύντροφός σας θέλει να σας βάλει καπίστρι και να ορίζει που θα πάτε και τι θα κάνετε. Αλλά καλό θα ήταν πριν πάρετε τα όπλα κι αρχίσετε να τα κραδαίνετε να σκεφτείτε αν όντως είναι άδικος μαζί σας. Αν όμως έχετε το δίκιο με το μέρος σας τώρα είναι η ώρα να πείτε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Πολλές πληροφορίες και σχόλια φτάνουν στα αυτιά σας σήμερα με αρκετή δόση υπερβολής ή παραξηλωμένα. Μερικά απ' αυτά που ενδεχομένως να αφορούν και στη σχέση σας σάς προκαλούν μια δυσάρεστη έκπληξη και σας αφήνουν μια πικρή γεύση. Παρόλα αυτά, μη βιαστείτε να πάρετε θέση ή να κοντραριστείτε πριν συλλέξετε όλα τα στοιχεία που σας χρειάζονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Μετά από μια μεγάλη περίοδο ηρεμίας έχετε επανέλθει δριμύτεροι και πιο συγκεντρωμένοι στο στόχο σας αφού το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία σας βοηθά να θέσετε τα θέματά σας επί τάπητος και να μπορέσετε να βρείτε λύση σε ένα ερωτικό σας θέμα που μπορεί να αφορά και σε μικρότερο ηλικιακά άτομο. Καλό θα ήταν όμως να κινηθείτε με προσοχή κι όχι βιαστικά.

astrologoi-astrology-300x100



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας καταιγισμός συναισθημάτων σας έχει συνεπάρει σήμερα και αναπολείτε το πρόσφατο παρελθόν σας που βέβαια δεν ήταν τέλειο αλλά νιώθετε ότι υπήρχε μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια και σαφώς λιγότερες αναστατώσεις ή ανακατατάξεις, ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα. Βέβαια δεν μπορείτε να γυρίσετε το χρόνο πίσω αλλά μπορείτε αν το θέλετε να δημιουργήσετε το μέλλον.

ΛΕΩΝ

leont

Σήμερα είστε αποφασισμένοι να βάλετε σε μια τάξη στα πράγματα μέσα σας γιατί βλέπετε ότι η κατάσταση έχει παραγίνει και πρέπει να ξεκαθαρίσετε μια ερωτική σας υπόθεση που πιστεύετε ότι σας τρώει αρκετό χρόνο και χώρο από τη ζωή σας. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι και συγκροτημένοι και μην παρασύρεστε συναισθηματικά ούτε καν για να ξεσπάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η διαχείριση κρίσεων είναι το βούτυρο στο ψωμί σας και σήμερα θα το αποδείξετε περίτρανα αφού ο Ερμής στο ζώδιό σας σε θετική όψη με το Δία θα σας βοηθήσει να βάλετε κάτω ένα-ένα όλα τα θέματα που σας απασχολούν στη σχέση σας ή χρειάζονται την συμβολή σας για να επιλυθούν. Δεν έχετε άλλωστε και την πολυτέλεια να χρονοτριβήσετε αφού τα περιθώρια έχουν στενέψει.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Τον τελευταίο καιρό βιώνετε μια ανισορροπία στην προσωπική σας ζωή, αφού από τα πολύ κάτω έρχεστε στα πολύ πάνω σας με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας αλλά όλη αυτή η αστάθεια επηρεάζει τη διάθεση και τη συμπεριφορά σας, ιδίως απέναντι στο ταίρι σας. Φροντίστε να είστε όμως πιο χαλαροί και μην ξεσπάτε πάνω του με το παραμικρό, πάνω που πάει να στρώσει η κατάσταση μεταξύ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Όλο πάτε να χαλαρώσετε κι όλο κάτι γίνεται και καταλήγετε να τρώγεστε με τα ρούχα σας. Τίποτα δε σας ικανοποιεί και με κανέναν δεν είστε ευχαριστημένοι το τελευταίο διάστημα. Για σήμερα και αύριο προσπαθήστε τουλάχιστον να μην σκέπτεστε τίποτα που να αφορά σε υποψήφιους ή νυν συντρόφους και φροντίστε να ηρεμήσετε και να περάσετε καλά με δυο τρία έμπιστά σας άτομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος αλλά θέλετε δε θέλετε θα αναγκαστείτε σήμερα να τον αφιερώσετε σε ένα ερωτικό σας ζήτημα, αφού καλείστε να ξεδιαλύνετε τη θέση σας και τις προθέσεις σας. Επειδή το θέμα αφορά και σε άλλον άνθρωπο, καλό θα ήταν να μην είστε αγύριστο κεφάλι και φροντίστε να μην χάσετε την αυτοκυριαρχία σας, αν δεν θέλετε να μείνετε ελεύθεροι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Πολλές ερωτικές προτάσεις σας γίνονται αλλά εσείς είστε σε δίλημμα και δεν μπορείτε να πάρετε μια ξεκάθαρη απόφαση, εξαιτίας της ανασφάλειάς σας ή της δυσπιστίας σας. Για να ξεφύγετε από την κατάσταση που είστε αυτή τη στιγμή ίσως είναι η ώρα να ξεκαθαρίσετε αν θέλετε όντως ένα άτομο ή όχι και αν ναι, πρέπει να ανάψετε το πράσινο φως και να προχωρήσετε μπροστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σχέσεις και ερωτικά περιλαμβάνει το μενού της σημερινής μέρας και πριν ξεκινήσει καλά-καλά ήδη απογειώνεστε και ξεκινάτε τις τρέλες και τις κορδέλες. Ποιος, τι, πού, εγώ δεν ξέρω τίποτα. Ενδεχομένως ο σύντροφος να σας κατηγορήσει για έλλειψη ευαισθησίας και σεις να σφυρίζετε αδιάφορα ή να το ρίχνετε στις γνωστές θεωρίες σας για να αποδείξετε το αντίθετο.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα επιθυμείτε να βρεθείτε με τον σύντροφό σας γιατί με αυτόν μπορείτε να είστε ο εαυτό σας και να γεμίσετε συναισθηματικά τις μπαταρίες της καρδιάς σας. Ενδεχομένως να νιώθετε κάποια ανασφάλεια ή ανάγκη για ζεστασιά και φροντίδα και γι' αυτό και να είστε περισσότερο διαχυτικοί από άλλες φορές αλλά στο τέλος θα περάσετε καλά κι αυτό έχει σημασία.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved