Ερωτικό ωροσκόπιο 30/8

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 30/8
ars

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα αναρωτιέστε σε τι έχετε φταίξει, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ βρίσκεστε υπόλογοι για διάφορα θέματα ενώ ακόμα κι ο σύντροφός σας μπορεί να σας κατηγορήσει για επιπολαιότητα ή ανευθυνότητα σε κάτι που ούτε καν είχε περάσει από το μυαλό σας. Προκειμένου να αποφύγετε τις συγκρούσεις ή τις λογομαχίες ίσως θα ήταν καλό να την κάνετε. Έτσι κι αλλιώς συνεννόηση δεν υπάρχει και η υπομονή είναι άγνωστη λέξη για σας, τι το παιδεύετε;

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Συνήθως δεν είστε πολύ επικοινωνιακοί αλλά σήμερα έχετε πιάσει την πάρλα με συγγενείς και γνωστούς και πολλά είναι αυτά που θα μάθετε από κουτσομπολιά και σχόλια. Μέσα σε όλο αυτό το πατιρντί φτάνουν στα αφτιά σας και πληροφορίες για ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά αλλά προς το παρόν το κρατάτε κρυφό απ' όλους μέχρι να σιγουρευτείτε για τα αισθήματά σας. Και καλά θα κάνετε να μην ξανοιχτείτε ακόμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Πολλά είναι αυτά που σας απασχολούν τελευταία, τα οικονομικά και τα ερωτικά σας όμως κρατούν τα σκήπτρα της πρωτιάς, αφού αισθάνεστε στριμωγμένοι και στα δύο. Κι αν για τα πρώτα δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά εφόσον δεν είναι αποκλειστικά στο χέρι σας για τα άλλα σαφώς και πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλία και να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση γιατί οδηγείστε σε άτακτη αποχώρηση.

astrologoi-astrology-300x100



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας από σήμερα βρίσκεστε σε φάση ηρεμίας με αγκαλίτσες, αγαπούλες και φιλάκια και αυτό σας κάνει να σκέφτεστε τι ωραία που θα ήταν η ζωή, αν ήταν έτσι συνέχεια. Επειδή όμως η συγκεκριμένη κατάσταση σας βολεύει στο να μην κάνετε τίποτα, καλά θα κάνετε να αναλάβετε δράση σύντομα! Τίποτα δεν διαρκεί για πάντα από μόνο του και εσείς θα έπρεπε να το ξέρετε καλύτερα από τον καθένα.

ΛΕΩΝ

leont

Η κούραση σήμερα θα υπερνικήσει την όποια σας διάθεση για εξόδους και καλοπέραση και πιθανόν να σας αναγκάσει να αρνηθείτε αντίστοιχες προτάσεις. Από τη στιγμή που μπήκε ο Άρης στο ζώδιό σας έχετε έντονη ερωτική διάθεση αλλά και ενέργεια αλλά καλό θα ήταν να χαλαρώνετε που και που γιατί έτσι όπως πάτε θα τις κάψετε τελείως τις μηχανές σας και είναι ακόμα η αρχή. Άλλωστε σας χρειάζεται να κάτσετε λίγο πίσω για να πάρετε φόρα αργότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Έχετε περάσει σε μια φάση έντονης κοινωνικοποίησης αλλά τουλάχιστον για σήμερα με την όψη του Ήλιου σας με τον Κρόνο θα είστε πιο συγκρατημένοι και προσεκτικοί με μια περίπτωση που πάει να εξελιχθεί σε ερωτική. Δε θέλετε με τίποτα να περάσετε εσφαλμένα μηνύματα στο άλλο άτομο, ούτε για τις προθέσεις σας ούτε για τις επιδιώξεις σας και γι' αυτό θα φροντίσετε να είστε αρκετά λιγόλογοι αλλά ακριβείς σε ό, τι πείτε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ξυπνήσατε ωραία και καλά αλλά βγαίνοντας απ' την πόρτα του σπιτιού σας λες και το κλίμα ξαφνικά να άλλαξε και έγινε πιο ψυχρό και μουντό. Η ερωτική σας διάθεση χάνεται και το μυαλό σας αρχίζουν να απασχολούν περισσότερο τα πρακτικά θέματα της σχέσης σας. Οι προβληματισμοί σας για το χρόνο ή τη διάρκειά της και το κατά πόσο είναι νωρίς να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο είναι αρκετοί και σας δημιουργούν πονοκέφαλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Μια επαφή ή συνάντηση με γνωστό σας που θα σας δώσει επιπλέον στοιχεία για ένα άτομο που θέλετε να προσεγγίσετε ερωτικά, ενδέχεται να σας απογοητεύσει προς στιγμή γιατί περιμένατε να μάθετε κάτι παραπάνω ή τα νέα δεν θα είναι και τόσο θετικά για σας. Βέβαια ως παλιοί στο κουρμπέτι, κρατάτε μία επιφύλαξη και το πιο πιθανό είναι να κινητοποιηθείτε και να πάτε κατευθείαν στην «πηγή» για να τα μάθετε από πρώτο χέρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η καλοτυχία μπορεί να υπάρχει στα περισσότερα από αυτά που κάνετε αλλά τουλάχιστον στα ερωτικά σας σήμερα δείχνει να κρατάει αποστάσεις. Η όψη Ήλιου-Κρόνου μπορεί να είναι θετική αλλά ένα μεγάλο μέρος της εκφράζει τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνει το άτομο και που εσείς πασχίζετε να αποφύγετε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μπορεί να σας ανανεώνει η ανεμελιά αλλά καλό είναι που και που να αναλαμβάνετε ευθύνες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Σε γενικές γραμμές είστε από τους λίγους σήμερα που δεν έχετε ιδιαίτερο πρόβλημα αφού με τον Κρόνο τα πάτε καλά. Παρόλα αυτά νιώθετε κάπως μόνοι και ίσως σκεφτείτε ότι δεν υπάρχει κανείς εκεί έξω να σας καταλάβει. Ενδεχομένως οι απαιτήσεις από το σύντροφό σας να είναι κάπως αυξημένες αυτές τις μέρες και να σταθείτε περισσότερο σε κάποια υπόσχεση που σας είχε δώσει και μέχρι τώρα δεν έχει πραγματοποιηθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σήμερα, θα είστε ιδιαίτερα σκεπτικοί σε κινήσεις ή αποφάσεις που πρέπει να πάρετε σχετικές με τη σχέση σας, αφού από τη μια νιώθετε ότι πρέπει να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και από την άλλη να αρπάξετε το κουβαδάκι σας και να τραβήξετε για άλλη παραλία. Σκεφτείτε πάντως λίγο παραπάνω γιατί ναι μεν πιέζεστε για ανατροπές, αλλά αν δεν έχετε κάποια εναλλακτική και αισθάνεστε ακόμα πράγματα ίσως δεν πρέπει να το τραβήξετε στα άκρα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα, επιβεβαιώνεστε για μια ακόμα φορά στο ότι ο έρωτας και η λογική δεν συμβαδίζουν κι ούτε πρόκειται. Παρόλο που διάφοροι μπορεί σήμερα να σας ανακαλέσουν στην τάξη και να σκεφτείτε το συμφέρον σας κι όχι το τι θέλει το πρόσωπο με το οποίο είστε μαζί εσείς θα επιμείνετε σθεναρά για το αντίθετο. Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο δεν θα ήταν κακό να προσπαθήσετε να γίνετε λίγο πιο εκλεκτικοί και λιγότερο δοτικοί.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved