Ερωτικό ωροσκόπιο 29/8

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 29/8
ars

ΚΡΙΟΣ
Αρκετά έντονο σε ρυθμούς και δράση ήταν το διήμερο που πέρασε αλλά απ' ό, τι προβλέπεται ούτε και σήμερα θα ηρεμήσετε, αφού αρκετές εκκρεμότητες έχετε να διευθετήσετε και αρκετά θέματα να τρέξετε, με πρώτο και κύριο το ερωτικό. Ο Άρης στο Λέοντα σας έχει ανάψει φωτιές, από τη θετική πλευρά όμως και γι' αυτό θα βρίσκεστε από τούδε και στο εξής στις επάλξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Έχετε αρκετά θέματα να λύσετε στη σχέση σας και δυστυχώς η συγκεκριμένη περίοδος είναι τέτοια που τραβάτε πάνω σας σαν τον μαγνήτη όλα τα προβλήματα, από τα πιο απλά μέχρι τα πιο δύσκολα. Όπως και να έχει πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εντάσεων ή διαφωνιών που στο τέλος τους θα βγείτε χαμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα αισθάνεστε να φυσά νέος άνεμος γεμάτος φρεσκάδα το πρόσωπό σας και πιστεύετε ότι ήρθε η ώρα να ξεκουνήσετε και να αρχίσετε με πολύ ενέργεια να κάνετε ό, τι είχατε αφήσει προσωρινά πίσω. Ανάμεσα σε αυτά ενδεχομένως να υπάρχει και η χάραξη πορείας μιας ερωτική σας υπόθεσης που φαίνεται ότι κι αυτή την είχατε βάλει στον πάγο.

astrologoi-astrology-300x100



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λένε ότι η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί αλλά μάλλον για σας ξεκίνησε κάπως ανάποδα και χαλαστήκατε. Έχετε και συμπόνια και κατανόηση στα προβλήματα των άλλων αλλά αυτήν την περίοδο είστε αρκετά απασχολημένοι με τα δικά σας και ιδιαίτερα με τα ερωτικά σας που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σάς τρέχουν και δεν είστε διατεθειμένοι να σπαταλήσετε χρόνο και ενέργεια στους άλλους.

ΛΕΩΝ

leont

Κάτι καλό αρχίζει και διαφαίνεται για σας και σε αυτό θα σας βοηθήσει αρκετά ο Άρης στο ζώδιό σας αφού θα σας δώσει την ώθηση να δοκιμάσετε τις αντοχές σας αλλά και να πάρετε πρωτοβουλίες, διεκδικώντας τον ηγετικό ρόλο που σας αξίζει. Τα αισθηματικά σας θέματα φαίνεται πάντως ότι είναι η πρώτη σας προτεραιότητα και είστε έτοιμοι να σηκώσετε τα μανίκια και να αναλάβετε δράση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Σήμερα μπορεί να νιώσετε λίγο περισσότερο δραστήριοι ή ενεργητικοί απ' ό, τι συνηθίζετε και αυτό σας σπρώχνει στο να κάνετε μια ανανέωση του στυλ σας ή του χώρου σας. Έχετε ανάψει στο φουλ τις μηχανές σας κάτι που σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε άμεσα αλλά και αποτελεσματικά κι ένα θέμα που μπορεί να προκύψει στη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Αυτή είναι μια εποχή για σας που θα περάσετε πολύ καλύτερα και θα αρχίσετε να ψάχνετε για περισσότερη ποιότητα και επικοινωνία στη σχέση σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιο πρόσωπο κι αν βρίσκεται δίπλα σας πλέον θέλετε να σας γεμίζει και να σας νοιάζεται. Ούτε δήθεν, ούτε κολακείες, ούτε όμορφα λόγια αλλά ειλικρινή, έντονα και πολλά συναισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Έχετε βαρεθεί όλη αυτή τη μουντρουχιά και τη γκρίζα απόχρωση που σας περιβάλλει εδώ και τόσο καιρό και χρειάζεστε λίγο να γελάσετε και να χαλαρώσετε στη ζωή σας, ακόμα κι αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε ανοιχτά. Αυτή την περίοδο θα τολμήσετε να κάνετε ένα άλμα προς αυτήν την κατεύθυνση και θα νιώσετε κάπως πιο ελεύθεροι και γι' αυτό πιο ερωτικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Νιώθετε την αισιοδοξία να σας κατακλύζει και αρχίζετε και παίρνετε τα πάνω σας. Μια νέα σχέση ίσως είναι προ των πυλών αλλά και σεις που είστε δεσμευμένοι και αισθανόσασταν σαν να ήσασταν σε αυτοκίνητο που είχε κολλήσει στην άμμο, βλέπετε πλέον ότι υπάρχει θεαματική βελτίωση. Άλλωστε ο ενθουσιασμός και η συνεχιζόμενη ροή στον έρωτα για σας είναι το παν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ίσως σήμερα ειπωθούν κάποια πράγματα για το πώς διαχειρίζεστε τα αισθηματικά σας αυτήν την περίοδο που ναι μεν δεν είναι σοβαρά αλλά ενδέχεται να σας ενοχλήσουν ή να σας στενοχωρήσουν. Ξέρετε ότι κάπου στη μέση βρίσκεται η αλήθεια αλλά δεν περιμένετε οι άλλοι να σας το πουν, απλά δεν είστε ακόμη έτοιμοι να αναλάβετε πλήρως τα «καθήκοντά» σας σε αυτόν τον τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ανοίγετε τα φτερά σας για κάτι νέο και ίσως πιο ανάλαφρο απ' αυτό που είχατε μέχρι τώρα. Θέλετε να περάσετε καλά και να είστε σε μια σχέση που θα σας ανανεώσει και θα σας ιντριγκάρει σε πνεύμα αλλά και σώμα γι' αυτό και είστε έτοιμοι να περάσετε στο στάδιο της αναζήτησης ή της ας πούμε αναδιάρθρωσης της ήδη υπάρχουσας. Το σίγουρο είναι πάντως ότι ανοίγει ένας κύκλος για σας ερωτικής αφύπνισης.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Έχετε την τάση, χωρίς να το θέλετε, να μπερδεύετε λίγο τα πράγματα και γι' αυτό ίσως χάσετε προς στιγμή τον προσανατολισμό σας, αφού σήμερα θα είστε λίγο πιο χαλαροί και ανέμελοι απ' ό, τι συνήθως κι ίσως να παρασυρθείτε από όλο το κλίμα με αποτέλεσμα να καταλήξετε μπλεγμένοι ακόμα και σε μια ερωτική κατάσταση που στο τέλος δε θα ξέρετε πώς να ξεφύγετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved