Ερωτικό ωροσκόπιο 27/8

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 27/8
ars

ΚΡΙΟΣ
Άλλη μια όψη της Αφροδίτης αυτή τη φορά με το Δία έρχεται να ενισχύσει την καλή σας διάθεση και να αυξήσει την ερωτική σας όρεξη. Όχι ότι την είχατε και πολύ ανάγκη αλλά τώρα τελευταία αισθανόσασταν λίγο πιεσμένοι. Το καλό της συγκεκριμένης συνάντησης είναι ότι θα σας προσελκύουν ακόμα κι οι πέτρες, το κακό είναι ότι μπορεί να παρασυρθείτε από τη Δίια υπερβολή και να το παρακάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η μέρα σήμερα είναι η επιτομή της καλοπέρασης και της χαλαρότητας, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. Παρά την τεμπέλικη και αραχτή σας διάθεση όμως θα αναγκαστείτε να συμμετάσχετε σε ένα θέμα που μπορεί να προκύψει στη σχέση σας και να ξεβολευτείτε λίγο. Βέβαια το πιο πιθανό είναι να είναι άσκηση ρουτίνας, οπότε γρήγορα θα επανέρθετε στην πρότερη κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Γλέντια και χαρές και για σας σήμερα αφού μια ερωτική σας υπόθεση παρουσιάζει ή τουλάχιστον έτσι νομίζετε αρκετά στοιχεία βελτίωσης οπότε και σας λύνει τα χέρια να κινηθείτε με μεγαλύτερη άνεση. Προσέξτε μόνο γιατί με την αντίθεση ΉλιουΠοσειδώνα εξίσου ισχυρή μήπως φαντάζεστε διάφορα που δεν υπάρχουν και στο τέλος το όλο θέμα ξεφουσκώσει.

astrologoi-astrology-300x100



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα έχετε μια λαμπρότατη ευκαιρία κι ό, τι παλεύατε στον ερωτικό τομέα τον προηγούμενο καιρό να το καταφέρετε και μάλιστα στον υπερθετικό του βαθμό. Αρκεί βέβαια να μην ξωκύλετε και αρχίσετε να γίνεστε αχόρταγοι και ζητάτε ετούτο και εκείνο (γιατί υπάρχει κι αυτή η πιθανότητα) γιατί στο τέλος θα σας πάρουν το γεύμα από μπροστά και θα μείνετε μόνο με το μαχαιροπίρουνο.

ΛΕΩΝ

leont

Παρόλο που το γενικό κλίμα σήμερα είναι αλλού και μάλλον χαλαρό εσείς δε φαίνεστε να συμβαδίζετε και μάλλον αισθάνεστε μπλεγμένοι ή μπερδεμένοι με ένα ερωτικό σας θέμα. Από τη μια θέλετε να αφήσετε την τύχη να κάνει παιχνίδι και ό, τι προκύψει από την άλλη όμως κάτι στα δεδομένα που έχετε μπροστά σας δε σας αφήνει να μείνετε με σταυρωμένα τα χέρια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η σημερινή μέρα για σας θα μπορούσε να ανακηρυχθεί ως ύπουλη και πλανεύτρα, αφού έχει ως στόχο να σας απομακρύνει από την λογική και την πραγματικότητα και να σας βάλει σε πιο φαντασιακή κατάσταση. Εκεί που θεωρούσατε ότι έχετε το πάνω χέρι στη σχέση σας κι όλα πάνε ρολόι, ξαφνικά ίσως να παρασυρθείτε από τον άκρατο συναισθηματισμό και να χάσετε χωρίς να το καταλαβετε έδαφος.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ο κύκλος των όψεων της Αφροδίτης με τους μεγάλους κυρίους κλείνει σήμερα με τον extra large Δία και όντως η μέρα μπορεί να σας θυμίσει το μεγάλο φινάλε μιας τετραήμερης παράστασης που τα είχε όλα. Ζήλειες, πάθη, ξεκαθαρίσματα, ανατροπές και τώρα περιμένετε να πέσει η αυλαία με το ευτυχισμένο τέλος. Σίγουρα το αξίζετε αλλά ακόμα κι έτσι στο μυαλό σας θα συνεχίσει να υπάρχει ένα ερωτηματικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Εσείς πάλι, κόντρα σε όλα τα δεδομένα της ημέρας θα εκμεταλλευτείτε την χαλαρότητα και την όλη αισιοδοξία που επικρατεί και θα προσπαθήσετε να εκμαιεύσετε ή να μάθετε αλήθειες σχετικά με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά ώστε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας κάποια πράγματα. Το αποτέλεσμα όμως του όλου εγχειρήματος ενδέχεται να μη σας ικανοποιήσει αφού αυτά που θα ακούσετε είναι το λιγότερο συγκεχυμένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η τρελή χαρά και εσείς θα πάτε χέρι-χέρι σήμερα και είστε έτοιμοι να πιάσετε το Δία από τα μούσια του και να σας κάνει όλα τα χατίρια. Πολλά τα τυχερά στον ερωτικό τομέα, πολλές και οι φαντασιώσεις σας για ένα συγκεκριμένο άτομο που αν θα γίνουν πραγματικότητα δε σας πολυνοιάζει, αρκεί να περνάτε καλά. Προσέξτε όμως γιατί αν επιδείξετε μια ανευθυνότητα σήμερα, μπορεί να τη λουστείτε αύριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Αν αποστασιοποιηθείτε για λίγο από την κατάσταση που βιώνετε σήμερα ίσως αρχίσετε να γελάτε μέχρι δακρύων. Είστε ανάμεσα σε δυο εχθρούς σας, από τη μια τον Ποσειδώνα και από την άλλη το Δία, και σεις προσπαθείτε με τον Κρόνο σας να καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα για ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Η πάλη μεταξύ του να χαρακτηριστείτε αφελείς ή να ξεφύγετε από το μέτρο θα κρατήσει όλη μέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Είστε σε μια φάση σήμερα που οι διαψεύσεις των προσδοκιών σας για ένα άτομο που ενδιαφέρεστε ερωτικά σας χτυπούν με νόημα τον ώμο. Παρόλα αυτά εσείς θα βρείτε τον τρόπο όχι μόνο να δικαιολογήσετε τη μέχρι τώρα στάση σας αλλά και να αρνηθείτε σθεναρά τα πάντα, μην αποδεχόμενοι τίποτα αν δεν ξεκαθαρίσει όλη η ομίχλη που σας περιβάλλει.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Μέσ' σε αυτή τη βάρκα... δε θα είστε μοναχοί σήμερα. Ο αφέντης σας, Ποσειδώνας, θα φροντίσει ώστε ακόμα κι αν υπάρξουν παρανοήσεις ή πτυχές που παραμένουν μυστήριο στη σχέση σας να σας βάλει σε ένα όμορφο ταξίδι που το μόνο που θα σας ενδιαφέρει και θα αιχμαλωτίζει την προσοχή σας είναι ο τελικός προορισμός κι όχι το όποιο κύμα που μπορεί να σας ταρακουνήσει...

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved