Ερωτικό ωροσκόπιο 26/8

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 26/8
ars

ΚΡΙΟΣ
Με την Αφροδίτη στον 7ο οίκο σας και σε όψη με τον Ουρανό η ερωτική σας διάθεση είναι πολύ έντονη σήμερα και τελείως απότομα και ξαφνικά μπορεί να γίνετε ασυγκράτητοι. Επειδή τον τελευταίο καιρό έχετε πιεστεί αρκετά, περισσότερο θυμίζει ξέσπασμα, αφού θα νιώσετε ελεύθεροι και ωραίοι να κάνετε ό, τι θέλετε. Προσέξτε μόνο μην κάνετε ατασθαλίες εξαιτίας του ενθουσιασμού σας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Σήμερα θέλετε να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας ή με ένα άτομο που θέλετε στην ερωτική σας ζωή, ενδεχομένως όμως το πρόγραμμα να μη σας βγει έτσι όπως το σκέφτεστε και να χρειαστεί να αλλάξετε τελευταία στιγμή τα σχέδιά σας ή να τα ακυρώσετε. Αυτό από μόνο του μπορεί να σας χαλάσει αφού δεν είστε από τα άτομα που έχετε τα γρήγορα αντανακλαστικά που απαιτεί η μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Έντονη ημέρα είναι για σας σήμερα αλλά κατά κάποιο τρόπο θα την ευχαριστηθείτε γιατί θα έχετε αρκετές συζητήσεις ή επαφή με ένα άτομο που θέλετε να προσελκύσετε και εντελώς αναπάντεχα ίσως βρεθείτε μαζί του. Ενδεχομένως αυτά που θα ειπωθούν μεταξύ σας να σας ξενίσουν ή να κεντρίσουν την έμφυτη περιέργεια αλλά και το ενδιαφέρον σας.

astrologoi-astrology-300x100



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα ερωτικά σας απασχολούν αρκετά σήμερα ενώ κάποια πρόταση-πρόκληση που μπορεί να περιμένατε ή να ελπίζατε να συμβεί πιθανόν να μην ευοδωθεί τελικά είτε από τη δική σας πλευρά είτε από του άλλου ατόμου. Αυτές τις μέρες γενικά συμβαίνουν διάφορα, άλλα καλά άλλα όχι και τόσο, που βέβαια δε σας αφήνουν σε αδράνεια αλλά από την άλλη δεν σας προσφέρουν και την αίσθηση της σιγουριάς.

ΛΕΩΝ

leont

Προκειμένου να διεκδικήσετε στα ερωτικά αυτά που νομίζετε ότι σας αξίζουν πρέπει να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις και ίσως μια αλλαγή στη νοοτροπία σας. Ίσως σήμερα αντιληφθείτε ότι είναι προτιμότερο στην παρούσα φάση να μην ποντάρετε στα σίγουρα αλλά σε αυτά που σας κάνουν να αισθάνεστε καλά, ακόμα κι αν ξεφεύγουν λίγο από το μέσο όρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Κάποια νέα δεδομένα ή πληροφορίες που θα μάθετε σήμερα είναι πιθανό να σας εκπλήξουν αρνητικά και να σας αναγκάσουν να ξεκινήσετε μια ενδελεχή έρευνα και επεξεργασία. Αυτά που θα προκύψουν, ιδιαίτερα στα ερωτικά σας, θα πρέπει να σας βρουν προετοιμασμένους ακόμα και για το πιο απίθανο, αλλιώς τα πράγματα δεν θα έχουν την κατάληξη που επιθυμείτε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ακόμα μια όψη της Αφροδίτης που είναι στο ζώδιό σας με τον Ουρανό κάνει τη σχέση σας μπαρουταποθήκη που κάποιος πέταξε ένα σπίρτο αναμμένο είτε με την καλή είτε με την κακή έννοια. Για τους ελεύθερους όμως μια αναπάντεχη γνωριμία σήμερα ενδέχεται να ανατρέψει την καθημερινότητά σας, αποδεικνύοντάς σας ότι είχατε ανάγκη από μια αλλαγή, απλά δεν το είχατε συνειδητοποιήσει πλήρως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Γενικά δεν είστε υπέρ των αλλαγών και μάλιστα των απότομων που σας κάνουν να χάνετε τον έλεγχο. Πόσο μάλλον όταν αυτές συμβαίνουν στα ερωτικά σας θέματα που εκτός των άλλων δοκιμάζουν και την εμπιστοσύνη σας. Επειδή όμως η μέρα είναι περίεργη σήμερα, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας σε ό, τι προκύψει και μη βιαστείτε να καταλήξετε κάπου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ένα ερωτικό σας θα σας απασχολήσει σήμερα γιατί ενδέχεται να μάθετε και κάποια άλλα στοιχεία που αγνοούσατε ή να εμφανιστεί στο ξεκάρφωτο ένα ακόμα που θα ανατρέψει τα πάντα. Γεγονός είναι πάντως ότι θα σας αναστατώσει αρκετά και είτε είναι αλήθεια είτε φήμες εσείς αναγκάζεστε να το ψάξετε παραπάνω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Έχετε μια ανησυχία ή και άγχος σήμερα γιατί είστε πεπεισμένοι ότι κάτι θα γίνει και θα ανατρέψει εκ νέου τις προσπάθειες που κάνατε τόσο καιρό στα ερωτικά σας. Ωστόσο, επειδή φέτος έχετε βρεθεί αρκετές φορές σ' αυτήν την θέση, θα πρέπει να συμβεί κάτι πολύ μεγάλο ή δυνατό για να χάσετε τη μπάλα και να μην διατηρήσετε την ηρεμία και τη νηφαλιότητα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η σχέση σας σήμερα μπορεί στα ξαφνικά να σας βγάλει ένα πρόβλημα και να σας αναγκάσει να τρέξετε λίγο παραπάνω. Παρόλα αυτά επειδή ο Ουρανός σας έχει... γεννήσει τα αντανακλαστικά σας είναι καλά και γρήγορα θα ισορροπήσετε την κατάσταση, αν δεν την γυρίσετε προς όφελός σας. Άλλωστε τι νόημα θα είχε για σας αν που και που δεν συνέβαινε και τίποτα να ανάψει τα αίματα;

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Περισσότερο σεξουαλικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα είτε γιατί θα υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις στο συγκεκριμένο τομέα είτε γιατί θα εμφανιστεί κάτι καινούργιο που θα σας ανατρέψει ό, τι ξέρατε ή είχατε κάνει μέχρι αυτή τη στιγμή. Και επειδή πολλοί θα το θεωρήσετε σαν ψυχρολουσία ή απότομο ξύπνημα σε μια απρόσμενη πραγματικότητα δε θα είστε στα καλύτερά σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved