Ερωτικό ωροσκόπιο 24/8

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 24/8
ars

ΚΡΙΟΣ
Ή του ύψους ή του βάθους είναι για σας τα πράγματα σήμερα κι εσείς πρέπει να επιλέξετε είτε το προσωπικό σας συμφέρον σας είτε το συναισθηματικό ρίσκο κι ό, τι κάτσει. Το πιο πιθανό πάντως είναι, εφόσον είστε άτομα που διψάτε για ένταση στα ερωτικά σας, να ριχτείτε με τα μούτρα σε μια κατάσταση που σας εξάπτει και σας παθιάζει, κλείνοντας τα μάτια στον κίνδυνο.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Σήμερα υπάρχει πιθανότητα εντάσεων ή συγκρούσεων με το ταίρι σας από κει που δεν το περιμένετε γιατί κάποιος συγγενής σας ή γνωστός σας ίσως σας αποκαλύψει κάτι που θα σας πειράξει πολύ ή ανοίξει μια παλιά πληγή από το παρελθόν. Όντας απροετοίμαστοι για κάτι τέτοιο ενδέχεται να φορτώσετε άσχημα και να αναζητήσετε την αλήθεια που σας κρύβεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ακόμα μια μέρα που τα ερωτικο-σεξουαλικά σας θέματα είναι πρώτη σας προτεραιότητα κι όσο και να θέλετε να καταλήξετε κάπου, κάτι εμφανίζεται ξαφνικά και σας ξανατραβάει πίσω. Και δε φτάνει που δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη στα δικά σας τα προσωπικά αλλά υπάρχει και πιθανότητα να βρεθείτε να εφοδιάζεστε με χαρτομάντιλα και υπομονή για να παρηγορήσετε κάποιο δικό σας άτομο.

astrologoi-astrology-300x100



cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναισθήματα απολυτότητας και αποκλειστικότητας σας χτυπούν την πόρτα σήμερα και σας βγάζουν από την χαλαρότητα και τη ραθυμία των προηγούμενων ημερών, αφού ξαφνικά βλέπετε ότι μάλλον χάνετε τον έλεγχο της κατάστασης. Ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να ξεφύγετε από το λαβύρινθο των συναισθημάτων που σας κατακλύζουν κι αυτό κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα.

ΛΕΩΝ

leont

Καλό θα ήταν σήμερα να μην κάνετε απολύτως τίποτα και να μείνετε παρέα με τον εαυτό σας. Επειδή όμως δεν βρίσκεστε και στο βουνό οπότε όλο και με κάποιον θα συναντηθούν οι δρόμοι σας, φροντίστε να μη σας πάρουν από κάτω λόγια που φτάνουν στα αφτιά σας ή υπόγειες κινήσεις που τυχαία ανακαλύπτετε και που έχουν ως στόχο να σας απομακρύνουν από το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Πιστεύετε ότι ξέρετε πολύ καλά τι κάνετε και τι επιδιώκετε όμως σήμερα αυτή η σιγουριά μπορεί να σας φάει. Μια ερωτική σας σχέση μπαίνει στο μικροσκόπιο και ανακαλύπτετε ότι υπάρχουν πολλές ανακρίβειες ή κενά που λόγω της έντονης δραστηριοποίησής σας δεν είχατε προσέξει ή δεν είχατε δώσει ιδιαίτερη σημασία, οπότε κινήστε με στόχο να ενώσετε τα κομμάτια του παζλ.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σε όψη με τον Πλούτωνα έρχεται να σας ταρακουνήσει για τα καλά. Έντονα συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας είναι πολύ πιθανόν να σας κάνουν πύραυλο και όσο κι αν προσπαθήσετε να κρατήσετε μια μάλλον συμβιβαστική ή φιλειρηνική στάση, τελικά να μην τα καταφέρετε και να αρχίσετε τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Σήμερα, οι σκέψεις σας ίσως σας γυρίσουν πίσω σε στιγμές που υπήρχε περισσότερο πάθος και ένταση στη ζωή σας. Ξέρετε πως τα πράγματα έχουν αλλάξει με την παρουσία του Κρόνου αλλά όχι ανεπιστρεπτί, όπως πιστεύετε, γιατί ότι κι αν αισθάνεστε το γεγονός είναι υπάρχουν μέσα σας και δε φεύγουν και αυτή είναι η κατάλληλη μέρα για να τα ξυπνήσετε και να έρθετε και πάλι στα ίσα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Γεγονός είναι ότι σήμερα είναι λίγο βαρύ το σχήμα για σας κι ίσως σας πιάσουν τύψεις για κάποιες άστοχες ερωτικές κινήσεις του πρόσφατου παρελθόντος. Όντως μπορεί να παρασυρθήκατε από υπερβολική αισιοδοξία ή να προσδοκούσατε κάτι καλύτερο και τώρα να βλέπετε ότι κάνατε τσάμπα κόπο. Μην στενοχωριέστε όμως γιατί το καταλάβατε εγκαίρως, οπότε πηγαίνετε για άλλα καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ο Πλούτωνας από το ζώδιό σας σήμερα σας καλεί εκ νέου να μπήξετε το μαχαίρι στο κόκκαλο. Υπάρχει το πάθος, ο πόθος αλλά και η απόλυτη στάση σας και δεν έχετε σκοπό να παραχωρήσετε τίποτα σε κανέναν, ακόμα κι αν αισθάνεστε αρκετά πράγματα γι' αυτόν. Αν λειτουργήσετε όμως με οδηγό το ένστικτό σας ενδεχομένως να μη χρειαστεί να φτάσετε στα άκρα και να γίνετε σκληροί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Το παρασκήνιο σήμερα δίνει και παίρνει και πολλά από αυτά που ίσως βιώσετε στην προσωπική σας ζωή να είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Μην βιαστείτε να κάνετε οποιαδήποτε αξιολόγηση για αυτά που θα μάθετε, αν δεν αποκαλυφθούν συγκεκριμένες λεπτομέρειες γιατί θα αναγκαστείτε είτε να αναθεωρήσετε και μετά να χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο είτε να μηδενίσετε τα πάντα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Έτσι κι αλλιώς εσείς είστε επιρρεπείς στο συναίσθημα αλλά σήμερα ίσως το παρακάνετε και μπορεί να βγάλετε στην επιφάνεια σκέψεις ή παρελθοντικές καταστάσεις που σας είχαν στοιχίσει και μέχρι τώρα τις κρατούσατε μέσα σας. Παρόλα αυτά, η ερωτική διάθεση δε θα λείψει και είναι πιθανόν τα «δάκρυά» σας να επιφέρουν ένα ανέλπιστο αποτέλεσμα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved