Ερωτικό ωροσκόπιο 21/8

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 21/8
ars

ΚΡΙΟΣ
Για μια ακόμα φορά τα αισθηματικά σας θα έρθουν στο προσκήνιο, απαιτώντας από σας όχι να κάνετε τον πυροσβέστη αλλά τον μπουρλοτιέρη, βάζοντας φωτιά σε ό, τι κρύο, βαρετό ή αβέβαιο υπάρχει στη ζωή σας. Σήμερα, θα πρέπει να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια να συγκρατήσετε την ορμητική πλευρά του εαυτού σας για να μην κάνετε κάτι που θα μετανιώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η Πανσέληνος ήδη έγινε το νωρίς το πρωί αλλά η επίδρασή της υπάρχει ακόμα και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί μπορεί να σας βγάλει μια συναισθηματική φόρτιση που δεν περιμένατε και είναι πιθανόν να πείτε ή να πάρετε στα σοβαρά κάποιο σχόλιο του συντρόφου σας και έτσι να αναστατωθεί η ηρεμία και η γαλήνη της σχέσης σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η φωτιά στα σωθικά σας ή στο κρεβάτι σας δε λέει να σβήσει και αυτή η Πανσέληνος έρχεται να σας την φουντώσει κι άλλο βάζοντας σας σε ένα τριπάκι να σκέφτεστε και να επιθυμείτε πράγματα ή άτομα που σε άλλες περιπτώσεις θα ήταν απαγορευμένα. Αλλά επειδή ο Δίας στο 2ο σας καλά κρατεί τίποτα δε φαίνεται ικανό να σας περιορίσει.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα η ερωτική αλλά πολύ περισσότερο η σεξουαλική σας ζωή είναι αυτή που θα σας απασχολήσει περισσότερο, καθώς νιώθετε ότι αυτό που έχετε στη διάθεσή σας πιθανόν να μην είναι αρκετό ή να σας έχει κάπως κουράσει. Πολλοί θα μπείτε στη διαδικασία να ερευνήσετε ποιο είναι αυτό το αόρατο χέρι που σας κρατάει και δεν θέλετε να το αφήσετε.

ΛΕΩΝ

leont

Για δεύτερη φορά αυτό το καλοκαίρι η Πανσέληνος γίνεται στον άξονά σας πράγμα που σημαίνει ότι έχετε μια ακόμα ευκαιρία να δείτε ξανά όλα τα στοιχεία της σχέσης σας και να ξεκαθαρίσετε τις επιθυμίες και τα συναισθήματά σας που μέχρι σήμερα από εγωιστικούς λόγους αρνιόσασταν να παραδεχτείτε. Για να είστε όμως καλά πρέπει να ικανοποιείτε και τις δικές σας ανάγκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Παρόλο που προσπαθείτε να ρίξετε βάρος στον τομέα της εργασίας σας και να βάλετε τάξη σε κάποιες εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί εξαιτίας ίσως της καλοκαιρινής ανάπαυλας δεν μπορείτε να μην απασχολείτε τη σκέψη σας αλλά και ένα κομμάτι της ενέργειάς σας σε ένα άτομο που ελπίζετε να αναλάβει περίοπτη θέση στην ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Από τη μια η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και από την άλλη η Πανσέληνος στον 11ο οίκο σας δεν μπορείτε να μην απασχολείστε με τα ερωτικά σας αφού είναι το α και το ω αυτήν την περίοδο που διανύετε. Οι ευκαιρίες είναι αρκετές πάντως για κάποιους από σας να βάλετε τέλος στη μοναξιά σας ή να βιώσετε όμορφες στιγμές στην υπάρχουσα σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Κρυφές προσδοκίες ή ανικανοποίητες ανάγκες έρχονται στην επιφάνεια με αυτή την Πανσέληνο και σας βάζουν σε διαδικασία να ψαχτείτε αρκετά για το κατά πόσο τελικά είστε ευχαριστημένοι από την προσωπική σας ζωή. Η αρμονική όψη Δία και Κρόνου συντελεί στο να πάρετε κάποιες αποφάσεις στα ερωτικά σας που μακροπρόθεσμα θα σας βγουν σε καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Το περιπετειώδες πνεύμα σας και η σαρωτική σας προσωπικότητα εντείνονται με αυτήν την Πανσέληνο και σας βάζουν σε κατάσταση αναζήτησης εκείνου του προσώπου που σας εξάπτει και σας ανανεώνει. Με Δία στο 8ο οίκο σας σε όψη με τον Κρόνο σήμερα οφείλετε να ρίξετε βάρος περισσότερο στην ουσία και λιγότερο στην επιφανειακή ευχαρίστηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Έντονες επιθυμίες και σεξουαλικές ανάγκες δημιουργεί αυτή η Πανσέληνος σε σας και έρχεται να συμβάλει θετικά στην αφύπνισή σας και να σας σπρώξει να μην τις αφήσετε παραπονούμενες. Έτσι κι αλλιώς η γοητεία που ασκείτε στο αντίθετο φύλο αυτή την περίοδο είναι έντονη και έχετε όλες τις ευκαιρίες για να καταφέρετε το καλύτερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η Πανσέληνος γίνεται και πάλι στο ζώδιό σας και σας αναγκάζει να αποδεχτείτε το γεγονός ότι η θεωρία από την πράξη διαφέρει πολύ. Ό, τι κι αν υποστηρίζετε, ό, τι κι αν κηρύττετε δεν ισχύει, όταν μπαίνουν στη μέση τα συναισθήματά σας για ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Ο κίνδυνος να σας κατηγορήσουν για αθέτηση θέσεων είναι ορατός αλλά εσάς δε σας νοιάζει καθόλου.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Το μυαλό σας σήμερα είναι τελείως αλλού, αφού το μόνο που σας απασχολεί είναι ένα άτομο που θέλετε διακαώς να υπάρχει στη ζωή σας και σκέφτεστε πως μπορείτε να το προσελκύσετε. Ενδεχομένως κάποια αποκάλυψη από το σύντροφό σας να σας αναστατώσει προς στιγμή αλλά σύντομα θα φτιάξουν όλα και θα επέλθει η ισορροπία.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved