Ερωτικό ωροσκόπιο 14/7

Ερωτικό ωροσκόπιο 14/7

ars

ΚΡΙΟΣ

Η μεταγραφή του καλοκαιριού έγινε κι ο κυβερνήτης σας, ο Άρης, μόλις άλλαξε ομάδα. Πήγε στον Καρκίνο και με το «καλημέρα» σάς κάνει την πάσα τύπου «πάρε- βάλε» στα ερωτικά σας. Όχι ότι χρειαζόσασταν και πολύ ώθηση αλλά, αν πριν κολλούσατε κάπως στα προσχήματα, τώρα απλά δεν υπάρχει τίποτα που να σας συγκρατήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Προφανώς παραγίνατε χαλαροί και άνετοι αυτή την περίοδο και μια αφορμή εκ των ουκ άνευ ενδέχεται να προκαλέσει ένταση με το σύντροφό σας. Ενδεχομένως να φτάσει η κουβέντα και στα μεταξύ σας συναισθήματα και να αρχίσετε να καταλογίζετε διάφορα ο ένας στον άλλον, κάτι που ίσως προκαλέσει μούτρα μέχρι το πάτωμα και χάλια διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ο Άρης μπορεί να έφυγε από το ζώδιό σας και μαζί του να πήρε και ένα κομμάτι προσωπικής έντασης και πίεσης αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πέσετε και σε κατάθλιψη. Εκεί που πήγε, μπορεί να παίρνετε λεφτά και να ξεμένετε την ίδια μέρα αλλά από σεξουαλικής άποψης θα επιμελείται προσωπικώς, ώστε οι μπαταρίες σας να είναι πλήρως φορτισμένες....

euridiki smaller popup
cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν σας έφταναν ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Δίας στο ζώδιό σας πλάκωσε και ο ιππικό ή για να ακριβολογούμε οι ΟΥΚάδες, κοινώς ο Άρης, και έχει βάλει προσωπικό στοίχημα να σας ξεκουνήσει και να μην σας αφήσει σε ησυχία για όσο μείνει μαζί σας. Αρχής γενομένης βέβαια από τα ερωτικά – συναισθηματικά σας που εκεί έχετε σοβαρά θέματα.

ΛΕΩΝ

leont

Διάφορα μυστικά που αφορούν σε ένα πρώην σας ή μέλλοντα ερωτικό σύντροφο έρχονται να ταράξουν την ηρεμία σας και με αποκαλύψεις που σε ένα βαθμό γνωρίζατε αλλά ελπίζατε κατά βάθος να μην ισχύουν. Όσο κι αν είστε αποφασισμένοι να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να μην ξεσπάσετε τόσο σας παίρνει από κάτω και σας χαλάει η διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Οι φίλοι σας θα παίξουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο αυτό το διάστημα στη ζωή σας, αφού έχουν αποφασίσει να σας σπρώξουν σε μια νέα γνωριμία που θα σας ταιριάζει και επιπλέον να σας αναγκάσουν να αλλάξετε θεωρία για τον έρωτα και το σεξ και να σας βάλουν τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, αλλιώς θα υποστείτε τις συνέπειες.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Θα ήταν μια πολύ γλυκιά και ρομαντική μέρα η σημερινή για σας, αφού η Σελήνη μπήκε στο ζώδιό σας, αλλά οι ουρανοί έχουν άλλη άποψη και σας στέλνουν τον μάτσο Άρη που όσο να πεις ένα φύλλο και φτερό τα συναισθηματικά σας θα τα κάνει κι αλίμονο, αν δεν κάνετε κάτι για να βγείτε μπροστά πιο διεκδικητικοί από ποτέ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Είναι η ευκαιρία σας να ξανοιχτείτε και να αρχίσετε να εκφράζετε τα συναισθήματά σας με μεγάλη άνεση. Μην παρασυρθείτε όμως και πείτε παραπάνω από όσα χρειάζεται γιατί ενδεχομένως μετά να νιώσετε αρκετά εκτεθειμένοι. Βέβαια υπάρχει και ο Κρόνος που σας συγκρατεί αλλά και η ίδια η φύση σας που είναι προσεκτική αλλά μια προειδοποίηση δε βλάπτει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Πολλοί σας ζηλεύουν αυτόν τον καιρό και με την καλή και με την κακή έννοια, αφού δεν πτοείστε από τα απανωτά χτυπήματα των πλανητών και έχετε συνεχόμενη εύνοια, οπότε μια γαλάζια χαντρούλα για το μάτι είναι απαραίτητη. Κι ο Άρης στον Καρκίνο έρχεται φορτσάτος για να συμβάλει τα μέγιστα στα ερωτικό-σεξουαλικά σας θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Εκμεταλλευτείτε όλη την ενέργεια του Άρη στον 7ο οίκος σας, όχι μόνο να αρχίσετε να ξεσκαρτάρετε την ήρα από το στάρι στις σχέσεις σας αλλά να γίνετε και πιο διεκδικητικοί ως επιθετικοί (με την καλή έννοια πάντα) στα ερωτικά σας. Ο χρόνος κυλά απίστευτα γρήγορα και σεις πρέπει να ακολουθήσετε τους ρυθμούς του, αφήνοντας πίσω κάθε δισταγμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Καλείστε να ξεβολευτείτε από μια σχέση η οποία εδώ και καιρό παρουσιάζει δείγματα παρακμής και δεν σας προσφέρει τίποτα πέρα από ένα είδος συνήθειας. Βάλτε κάτω τα όποια συναισθήματά σας για το συγκεκριμένο άτομο και ίσως διαπιστώσετε ότι έχουν χάσει τη σημασία τους κι ότι πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσετε την εγκατάλειψη του πλοίου.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ο Άρης στον Καρκίνο θα σας κάνει αρκετά καλό, αφού θα σας ταρακουνήσει λίγο και θα σας αναγκάσει να πάρετε πρωτοβουλίες στον ερωτικό τομέα, ώστε να βρείτε προς τα έξω πιο μαχητικοί. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να εγκαταλείψετε μια σχέση που βλέπετε ότι δεν τσουλάει και δε σας προσφέρει τίποτα άλλο πέρα από μπελάδες ή στενοχώρια.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved