Έρχεται μεγάλη ανατροπή στα ερωτικά σου! Σε αφορά;

Το «ποτέ» και το και το «πάντα» ανήκουν στις μεγάλες κουβέντες που καλύτερα είναι να μην τις ξεστομίζουμε εύκολα και ειδικά όταν πρόκειται για αισθηματικά ζητήματα.

Λίνα Χαμπιλίδου
Έρχεται μεγάλη ανατροπή στα ερωτικά σου! Σε αφορά;

Αυτό ακριβώς έρχεται να μας υπενθυμίσει η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία πραγματοποιείται στις 22/04!

Τα αποτελέσματα αυτής της συνάντησης είναι αντίστοιχα ενός σεισμού ή μίας βόμβας. Έρχονται ξαφνικά, σε πιάνουν απροετοίμαστο/η και σου αλλάζουν τα μέχρι τώρα δεδομένα της ζωής σου. Αρκεί μία και μόνο στιγμή, μία λέξη, ένα κατά τ΄άλλα αμελητέο γεγονός για να έρθουν τα πάνω κάτω. Θέλεις-δε θέλεις, θα αλλάξεις, γιατί πολύ απλά δεν έχεις επιλογή και γιατί μέσα σου ξέρεις πως είναι για το καλό σου, απλά μέχρι τώρα αρνιόσουν να το δεις και να το παραδεχτείς.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση!

Σχέσεις που στην πραγματικότητα θα έπρεπε να έχουν λήξει εδώ και καιρό και συντηρούνταν γιατί τα δύο μέρη είχαν βολευτεί μέσα στη ρουτίνα τους, πιθανότατα θα τελειώσουν. Όχι ήρεμα, όχι εύκολα, αλλά θα φτάσουν στο τέλος τους. Ακόμη κι εάν μέχρι πρότινος δεν υπήρχε καν η υποψία για κάτι τέτοιο. Αντίθετα, όσοι πήραν στο παρελθόν την απόφαση να χωρίσουν αλλά τελικά το σύμπαν κρίνει πως πρέπει να είναι μαζί, θα έχουν την απρόσμενη ευκαιρία να επανασυνδεθούν. Οι ελεύθεροι και ειδικά οι ορκισμένοι/ες εργένηδες/ ισσες θα συναντήσουν τον έρωτα της ζωής τους και θα πιστέψουν στην ύπαρξη του άλλου τους μισού.

Έχε στο μυαλό σου πως αλλάζει η υπάρχουσα κατάσταση, ανατρέπεται! Λέξεις κλειδιά: έκπληξη, αλλαγή, αποκάλυψη, σοκ! Φράση κλειδί: «Αυτό δεν το περίμενα με τίποτα!!».

Τις περισσότερες πιθανότητες να βιώσουν μία μεγάλη ανατροπή την έχουν οι Ταύροι και οι Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί κοντά στις 30 Απριλίου και στις 2 Νοεμβρίου αντίστοιχα. Επίσης, όσοι έχουν Ωροσκόπο ή γενέθλια Σελήνη πολύ κοντά στη 10ο των σταθερών ζωδίων (Ταύροι- Λέοντες- Σκορπιοί - Υδροχόοι).

Οι Λέοντες που έχουν γεννηθεί κοντά στις 13/08 αλλά και οι Υδροχόοι που είναι γεννημένοι στις 09/02. Επίσης και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή γενέθλια σελήνη στην 20ο των παραπάνω ζωδίων.

Δεν αποκλείεται να έχουν πολλές εκπλήξεις, αν και μάλλον θετικές, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι που έχουν γενέθλια κοντά στις 02/07 και 31/12 αντίστοιχα, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή γενέθλια σελήνη στην 10ο αυτών των ζωδίων.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που «ανθίζουν», όταν είναι εκτός σχέσης!

Οι 3 άντρες του ζωδιακού που θα ταλαιπωρήσουν αρκετά την κάθε γυναίκα

Μην περιμένεις κάποιος από αυτούς τους άντρες του ζωδιακού να σε βάλει πάνω από όλα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved