5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν «μπλέξεις» με άντρα Τοξότη

Τα απαραίτητα tips για μια ευτυχισμένη σχέση με έναν Τοξότη

5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν «μπλέξεις» με άντρα Τοξότη

Εάν ο σύντροφός σου είναι ένας χαρούμενος, ενθουσιώδης, αισιόδοξος, περιπετειώδης, με χιούμορ Τοξότης, διάβασε παρακάτω τι μπορείς να κάνεις, ώστε να παραμείνει ερωτευμένος και ικανοποιημένος μέσα στη σχέση!

1. Θέματα Ελευθερίας

Ο Τοξότης (όπως κι ο Υδροχόος), είναι ένα ζώδιο που θέλει να είναι ελεύθερο να κάνει και να λέει ό,τι θέλει. Αν, λοιπόν, επιθυμείς να παραμείνει δίπλα σου για καιρό, οφείλεις να κατανοήσεις την ανάγκη του για ανεξαρτησία και μην προσπαθήσεις να του επιβάλλεις ασφυκτικούς κανόνες και όρια και κυρίως μην περιμένεις να κρέμεται από πάνω σου. Όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι δε σε αγαπάει, απλά χρειάζεται να έχει την αίσθηση ότι δεν καταπιέζεται και ότι τίποτα δεν εμποδίζει την «κίνησή» του. Ένα είναι σίγουρο, ότι είναι αδιαπραγμάτευτα, κι αν καταφέρεις να τον περιορίσεις θα είναι για λίγο, οπότε ή τον παίρνεις όπως είναι ή τον αφήνεις...

2. Αγκάλιασε την Ύπαιθρο

Και όχι μόνο για κάμπινγκ, πικνίκ ή εκδρομές... Ο Τοξότης λατρεύει το σεξ στην ύπαιθρο κι αν μπορείς να αντέξεις τα μυγάκια και τα κάθε λογής μαμούνια, τότε σίγουρα θα κατακτήσεις την καρδιά του. Αν πάλι για σένα δεν είναι καν συζητήσιμο, μπορείς να ισορροπήσεις την κατάσταση με διάφορα ταξίδια στην εξοχή, σε οργανωμένα καταλύματα που μετά από μια αναζωογονητική πεζοπορία, θα του προσφέρεις άφθονες ερωτικές στιγμές.

3. Μην πιέζεις για Δέσμευση

Σε αγαπάει κι ίσως έκανε τα πάντα για σένα, ωστόσο η δέσμευση είναι μια λέξη που τον Τοξότη τον φοβίζει αρκετά και λειτουργεί αντιερωτικά πάνω του. Ερωτήσεις τύπου «δε θα ήταν όμορφο να ζούσαμε μαζί;» ή «δε θέλεις να παντρευτούμε και να κάνουμε δική μας οικογένεια;» όχι μόνο μπορεί να προκαλέσουν πανικό, αλλά και να τον ωθήσουν στο να χωρίσει. Αν είσαι σίγουρη ότι είναι ο άντρας της ζωής σου πρέπει να εφαρμόσεις άλλους τρόπους για να τον σπρώξεις να σου κάνει πρόταση. Ενδεχομένως προκαλώντας ακόμα και την αντίδρασή του, όπως: «Είμαστε τόσο καλά μαζί. Δεν ξέρω αν ένα κομμάτι χαρτί θα με έκανε να νιώσω πιο ευτυχισμένη». Έτσι, θα αρχίσει να το σκέφτεται, πιστεύοντας ότι η όποια επισημοποίηση είναι δική του πρωτοβουλία.

4. Ξέχνα τα υπονοούμενα

Το να πετάς υπονοούμενα στον Τοξότη είναι εντελώς χάσιμο χρόνου. Με μισόλογα, έμμεσες υποδείξεις, κωδικοποιημένα μηνύματα δεν πρόκειται να καταφέρεις το οτιδήποτε κι ενοχλείται πολύ, όταν τον βάζεις σε διαδικασία να μαντέψει. Θέλεις να σου κάνει ένα χατίρι ή ένα χέρι βοηθείας; Θέλεις να πάτε σε ένα συγκεκριμένο μέρος ή να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο στο κρεβάτι; Πες του το ευθέως! Αλλιώς, κουράζεται, χάνει την υπομονή του, εκνευρίζεται και το πιο πιθανό είναι να σε κοιτάει μεν, αλλά να μην σε ακούει.

5. Πάνω απ’ όλα ειλικρίνεια

Ακόμα κι αν πονάει! Όπως είναι κι ο ίδιος απέναντί σου ειλικρινής το ίδιο θέλει κι από σένα. Ακόμα κι αν έχει συμβεί κάτι πολύ σοβαρό, ο Τοξότης θα είναι πολύ πιο ευχαριστημένος, αν του πεις την αλήθεια άμεσα, παρά με το να του πεις ψέματα ή να προσπαθήσεις να συγκαλύψεις ένα σφάλμα και να το μάθει. Αυτό που δεν ανέχεται και δεν θα συγχωρήσει είναι η ανεντιμότητα. Γι’ αυτό θεωρεί πολύ πιο άσχημη την εξαπάτηση από ό, τι το αρχικό ατόπημα.

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved