Πώς θα ρίξεις την Παρθένο

10 Tips για να κατακτήσεις την Παρθένο

Πώς θα ρίξεις την Παρθένο

Φαινομενικά και οι άντρες και οι γυναίκες του ζωδίου της Παρθένου δείχνουν ότι το μόνο που δεν τους απασχολεί είναι οι αγάπες και οι έρωτες. Αυτό εννοείται ότι δεν ισχύει! Αν και ξέρουν ότι είναι άτοπο, ονειρεύονται ότι κάπου εκεί έξω υπάρχει ο τέλειος σύντροφος που ανταποκρίνεται πλήρως στο μοντέλο που έχουν φτιάξει στο μυαλό τους. Επειδή όμως στον έρωτα δε γίνονται όλα «κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη», αν νιώσουν έλξη για κάποιο... άσχετο άτομο, τότε τείνουν να υπέρ-αναλύουν το κάθε τι, να εξετάζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια και τέλος να το κατατάσσουν σε κατηγορίες που συνήθως έχουν φτιάξει οι ίδιοι, σε τέτοιο βαθμό που θυμίζουν κριτική επιτροπή σε διαγωνισμό. Όταν κι αν ο/η υποψήφιος/α περάσει με επιτυχία και στον επόμενο γύρο, τότε χαλαρώνουν τη στάση τους και γίνονται πιο δοτικοί και ρομαντικοί (στα πλαίσια του μέτρου πάντα)...

Αν είσαι λοιπόν έτοιμος/η να περάσεις από διάφορα crash test για να τερματίσεις πρώτος/η στην καρδιά τους, τότε οι παρακάτω συμβουλές θα σου φανούν πολύ χρήσιμες!

10 Tips για να κινήσεις το ενδιαφέρον μιας Παρθένου

1. Ανάλυσε το κάθε τι (τυχαία δεν περνάει ούτε η μύγα)
2. Εκμυστηρεύσου του/της ότι ο μεγαλύτερος φόβος σου είναι τα μικρόβια, οι ιοί και μην κολλήσεις κάποια ασθένεια γι' αυτό και δεν παραλείπεις τα τσεκ -απ σου
3. Έχε πάντα μαζί σου χαρτομάντιλα, υγρά μαντιλάκια, απολυμαντικό χεριών και αποσμητικό (μασχάλης, στόματος, χώρου κ.α.)
4. Τόνισε ότι η τάξη και η οργάνωση είναι για σένα το Α και το Ω
5. Μην επιχειρήσεις ΠΟΤΕ να χαλάσεις το πρόγραμμά του/της
6. Γίνε οπαδός της λεπτομέρειας που κάνει τη διαφορά
7. Φροντίστε να κρατάς χαμηλό προφίλ και μην κοκορεύεσαι
8. Μην περνάς στο ντούκου φράσεις ή λέξεις (μάλλον είναι παγίδα)
9. Θέσε τους οικολογικούς σου προβληματισμούς και πόσο έξαλλος/η γίνεσαι με την σπατάλη ενέργειας ή νερού
10. Πες του/της ότι δεν ανέχεσαι με τίποτα τη βρωμιά και την απλυσιά στους ανθρώπους (ανταλλάξτε και απόψεις για τα νέα μαλακτικά ρούχων, αφρόλουτρα, απορρυπαντικά)

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved