Ζώδια: Πως θα καταλάβετε ότι σας έχει ερωτευτεί;

Πως δείχνουν τα ζώδια ότι έχουν λαβωθεί από τα βέλη του έρωτα;

Ζώδια: Πως θα καταλάβετε ότι σας έχει ερωτευτεί;

Ας ρίξουμε μια ματιά στα συμπτώματα κάθε ζωδίου, που δείχνουν αν έχει πιαστεί στα δίχτυα του Έρωτα.


Κριός

Δεν μπορεί να αντισταθεί στην έλξη που νιώθει για σας, ακριβώς επειδή πρόκειται περί παρορμητικού ζωδίου. Έτσι, επιδιώκει να σας παρακολουθεί με το βλέμμα του διαρκώς, είτε εσείς το αντιλαμβάνεστε είτε όχι. Ανά πάσα στιγμή στρέψετε το βλέμμα σας προς την πλευρά του, θα διαπιστώσετε ότι σας κοιτάζει με έκδηλη επιθυμία. Αυτή η συμπεριφορά του μπορεί να σας οδηγήσει στο ασφαλές συμπέρασμα ότι σας θέλει.


Ταύρος

Ξεροκαταπίνει για να βγουν οι λέξεις που έχουν σκαλώσει στα χείλη του, ενώ ο ήχος της φωνής του είναι βαθύς και αισθησιακός. Όταν είστε κοντά του ή συμβεί να βρίσκεστε μαζί με παρέα, επιδιώκει να σας αγγίζει και να σας αγκαλιάζει, προκειμένου να δείξει σε όλους ότι είστε το δικό του απόκτημα και ουδείς πρέπει να έχει βλέψεις επάνω σας.

Δίδυμοι

Σας αγγίζει τρυφερά με τα δάκτυλά του στα χέρια και τους ώμους. Θέλει να επικοινωνείτε, όχι απαραίτητα για κάτι συγκεκριμένο, αλλά μόνο και μόνο για να μιλάτε. Το mms, τα sms και τα e-mail δίνουν και παίρνουν, δηλώνοντας καθαρά ότι επιθυμεί σφοδρά να ξεκινήσει κάτι μαζί σας.


Καρκίνος

Το στέρνο του αποκτά μια ιδιαίτερη ευαισθησία, ενώ το στομάχι του δεν μπορεί να δεχτεί εύκολα την τροφή, λόγω της διαρκούς ερωτικής αναταραχής. Αν του κάνετε ένα κοπλιμέντο, υπάρχει η περίπτωση να κοκκινίσει και αυτό είναι μια συνήθης ένδειξη ότι σας έχει ερωτευτεί. Επίσης, είναι πολύ δεκτικός σε αγκαλιές, χάδια και φιλιά.


Λέων

Η καρδιά του χτυπάει δυνατά και κρύος ιδρώτας τον λούζει κάθε φορά που σας βλέπει. Όταν ερωτεύεται γίνεται κάτι παραπάνω από γενναιόδωρος με το αντικείμενο του πόθου του. Η ευγένεια και η ιπποσύνη τον χαρακτηρίζουν, ενώ ενδιαφέρεται αφάνταστα να σας κάνει καλή εντύπωση. Άλλωστε, αν δεν ενδιαφερόταν πραγματικά, δεν θα νοιαζόταν και τόσο για τη γνώμη σας.


Παρθένος

Ούτε όρεξη για φαγητό έχει ούτε στη δουλειά αποδίδει όπως συνήθως. Το στομάχι του πεταρίζει κάθε φορά που σας βλέπει, ενώ σπεύδει να σας βοηθήσει σε κάθε πρακτική δουλειά, είτε στο σπίτι είτε στο γραφείο. Σας λέει ότι μπορεί να σας περιμένει στο σχόλασμα για να σας πάει σπίτι ή ότι μπορεί να σας φέρει εκείνο το μηχάνημα που τόσο τον βοήθησε στην αντιγραφή αρχείων. Όλα αυτά είναι σημάδια που δείχνουν ότι την έχει... δαγκώσει για τα καλά τη λαμαρίνα.


Ζυγός

Όταν τα βέλη του έρωτα χτυπήσουν ένα Ζυγό, αισθάνεται ολοκλήρωση και λάμπει από ομορφιά. Φροντίζει το ντύσιμο και την εμφάνισή του αισθητά περισσότερο από πριν και είναι σε διαρκή εγρήγορση για ραντεβού και επικοινωνία. Θέλει να είναι όσο το δυνατόν πιο σικ και να αποπνέει γοητεία, προκειμένου να σας εντυπωσιάσει.


Σκορπιός

Έχει διαρκώς μια φαγούρα στην περιοχή κάτω από τη κοιλιά και την επιτακτική διάθεση να ενωθεί μαζί σας. Δεν μπορεί να σας θυμώσει ούτε να σας κρατήσει κακία για πολύ. Το βαθύ σκοτεινό του βλέμμα έχει τέτοια ένταση όταν ερωτεύεται, που όταν σας κοιτάζει τα πόδια σας κόβονται και νιώθετε ένα δυνατό πόνο στα σωθικά σας. Ο Σκορπιός σας, πάντως, από τη στιγμή που θα σας ερωτευτεί είναι πολύ πιο δεκτικός στις απόψεις και τα θέλω σας και νοιάζεται βαθιά και αληθινά για τα συναισθήματά σας.


Τοξότης

Όταν ερωτεύεται είναι μεσ' την τρελλή χαρά και μπορεί να διανύσει χιλιόμετρα είτε πεζός είτε... έφιππος. Γίνεται απίστευτα δοτικός και γενναιόδωρος και είναι έτοιμος να κάνει το κάθε τι για να σας μεταφέρει χαρά και ευεξία. Μπορεί να τα παρατήσει όλα, για να σας ταξιδέψει σε μέρη που δεν τα έχετε ξαναδεί ή να διαλέξει ότι πιο εντυπωσιακό και in για τη βραδινή σας έξοδο. Δεν αποκλείεται ακόμα και ν' αλλάξει όλη τη ρότα της ζωής του, αν τον εμπνέετε να τη ζήσει μαζί σας.


Αιγόκερως

Παρόλο που του κόβονται τα γόνατα και λιώνει για το αντικείμενο του πόθου του, είναι πολύ... gentleman για να το δείξει. Θα καταλάβετε ότι σας ερωτεύτηκε όταν αντιληφθείτε ότι χαμογελάει πιο συχνά όταν εσείς βρίσκεστε κάπου γύρω. Για χάρη σας βγαίνει από το αυστηρό του πρόγραμμα, και δέχεται να πάτε ένα ταξιδάκι, αντί να περάσει το Σ/Κ με επαγγελματικά τηλεφωνήματα και ρύθμιση εκκρεμοτήτων.


Υδροχόος

Το αίμα ρέει πιο γρήγορα στις φλέβες ενός Υδροχόου που τον έχει σημαδέψει ο έρωτας. Η παρουσία του δίπλα σας είναι διαρκής και θα στηρίξει κάθε κίνησή σας, προτείνοντας μάλιστα νέες ιδέες που σας πάνε κι ένα βήμα παραπέρα. Θα σας υπερασπιστεί σε όλα, ανεξάρτητα αν έχετε δίκιο ή όχι. Ακόμα κι αν διαφωνεί, δεν θα σας εκθέσει δημόσια, αλλά θα το συζητήσει μαζί σας αργότερα, όταν μείνετε μόνοι.


Ιχθύες

Ακούει συνέχεια μουσική και χορεύει αυτοσχεδιάζοντας, όπου σταθεί. Βρίσκεται εντελώς μέσα στα νερά του: Είναι ερωτευμένος και θα το εκφράσει με κάθε τρόπο που υπάρχει. Απλώνοντας το δίχτυ της υπερπροστατευτικότητας πάνω σας, δεν ησυχάζει αν δεν ξέρει ότι νιώθετε καλά, είστε καλά, τον αγαπάτε και τον σκέφτεστε. Η ύπαρξή σας είναι πολύτιμη για εκείνον και κυριαρχείτε στο μυαλό και την καρδιά του όλο το 24ωρο.

Κατεβάστε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved