Οδηγός επιβίωσης για ερωτευμένες!

Τι χρειάζεται να ξέρετε για τον άντρα που θα γνωρίσετε το φετινό καλοκαίρι.

Οδηγός επιβίωσης για ερωτευμένες!

Κριός - Ο ασυγκράτητος

Ο άνδρας Κριός εξωτερικεύει το ερωτικός πάθος με δυναμισμό και αποφασιστικότητα, συχνά σαν να βρίσκεται σε μάχη. Είναι γρήγορος στις αντιδράσεις του και θέλει να κάνει εκείνος τα πρώτα βήματα. Εκτονώνει αστείρευτο πάθος όταν επιβάλλει τις κρυφές ερωτικές του επιθυμίες και οι κινήσεις του προπορεύονται των σκέψεων σας. Επιθυμεί, ως ερωτική παρτενέρ να είστε διατεθειμένη να ξεπεράσετε τα όρια και να μην προβάλλετε αντιστάσεις στο κρεβάτι. Του αρέσουν χάδια στο πρόσωπα και στα μαλλιά και ξεσηκώνεται με ψίθυρους πάθους και έντασης.

Κίνηση ματ: Τσιγκλίστε τον!

Ταύρος - Ο σίγουρος

Αναζητά επίμονα της σαρκικές απολαύσεις προκειμένου να έρθει σε επαφή με τα βαθύτερα ένστικτα του. Το πάθος του αν και συγκρατημένο είναι συνάμα σταθερό και του αναζωπυρώνει την επιθυμία να αποκτήσει όλο και περισσότερη ευχαρίστηση. Τον συγκινεί το κυριαρχικό ερωτικό παιχνίδι που είναι διαποτισμένο με αισθησιασμό, χάρη και ερωτισμό. Οι ερωτογενείς του ζώνες είναι ο λαιμός και το πίσω μέρος του. Οι κρυφές ερωτικές επιθυμίες του απαιτούν από εσάς να είστε φιλήδονη, αισθησιακή με προσεκτικές και ελεγχόμενες κινήσεις. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι ένα καλό φαΐ αποτελεί πάντα το πρελούδιο ενός πληθωρικού και έντονου πάθους.

Κίνηση ματ: Μαγειρέψτε του!

Δίδυμος - Ο παίκτης

Του αρέσει το ερωτικό παιχνίδι με εναλλακτικές επιλογές και σκέρτσα που εξάπτουν την περιέργεια και δίνουν χώρο στην ανυπέρβλητη φαντασία του. Η ερωτική δίνη ξεκινά από τα δάκτυλα και τα χέρια και φτάνει ως τους ώμους. Ο αισθησιακός τόνος της φωνής και ο ρυθμός των κινήσεων εξάπτουν τον άνδρα Δίδυμο που το ερωτικό πάθος του ξεχειλίζει πριν, μετά και τη διάρκεια μίας συζήτησης, ένα διάλογου ή μιας έντονης αντιλογίας. Του αρέσει να παίζει με τις λέξεις και να εκφράζεται με οξύτητα διατηρώντας έτσι τα σκήπτρα της λογικής ακόμη και κατά την παράδοση στις γενετήσιες ορμές.

Κίνηση ματ: Τα λογοπαίγνια!

Καρκίνος - Ο ευαίσθητος

Όταν εξοικειωθεί αναζητά την ηδονή της απόλαυσης μετουσιώνοντας την ευαισθησία και τη φαντασία σε πάθος και αισθησιασμό. Η τρυφερότητα και τα έντονα συναισθήματα πλημμυρίζουν τον εσωτερικό του κόσμο και αναδεικνύουν το ερωτικό του ταπεραμέντο. Του αρέσει η λεπτότητα και η ευγένεια απεχθάνεται την προχειρότητα καθώς και κάθε είδους νύξεις ή παιδαριώδεις εμπαιγμούς που μπορούν να διαταράξουν τη μαγεία της ερωτικής συνεύρεσης. Θέλει να έχετε ερωτική αύρα να επιβεβαιώνετε σταθερά τις συναισθηματικές του ανάγκες και να γοητεύεστε από την αφοσίωση του.

Κίνηση ματ: Στοργή και προδέρμ!

Λέων - Ο επιδεικτικός

Για τον άνδρα Λέοντα το σεξ είναι συνδεδεμένο με το πάθος, την τέρψη, την συνειδητή έκφραση και το ...χειροκρότημα! Επιμένει στην προκαταρτική διαδικασία και του αρέσει να δίνει την εντύπωση ότι είναι ο κυρίαρχος του ερωτικού παιχνιδιού. Κατά μία έννοια θέλει να είναι ο νικητής, ο διαλεκτός, ο ισχυρός που τα καταφέρνει καλύτερα από τον καθένα. Συχνά του αρέσει το παίξιμο ρόλων κατά την ερωτική πράξη και θέλει να προχωράει μέχρι τελευταία πτώσης. Του αρέσουν τα χάδια και η επαφή των χειλιών στην πλάτη . Εκδηλώσεις θαυμασμού και λόγια ικανοποίησης πραγματικά κάνουν την καρδιά του να χτυπά ακανόνιστα και το πρόσωπο του να λάμπει.

Κίνηση ματ: «Ντυθείτε» ξανθιά!

Παρθένος - Ο σεμνός

Βρίσκεται πάντα σε νοητική εγρήγορση και σκέφτεται πώς θα εκφράσει τις ορμέμφυτες ανάγκες του διατηρώντας τον έλεγχο και επιβάλλοντας τη λογική στα ερωτικά ένστικτα. Θέλει να παίρνετε πρωτοβουλίες και να θέτετε κανόνες στο ερωτικό παιχνίδι, ώστε να προσαρμόζεται και να τιθασεύει τις επιθυμίες του ανάλογα με τις ανάγκες σας. Συνήθως, τρυφερές κινήσεις στην κοιλιακή χώρα είτε τον χαλαρώνουν είτε τον διεγείρουν και συμμετέχει στη συνέχεια με αισθησιασμό. Ο ερωτισμός του άνδρα αυτού είναι αχαλίνωτος απλά χρειάζεται να τον βοηθήσετε να νιώσει τη δέουσα οικειότητα. Έχετε υπόψη σας, ότι δεν πέφτει εύκολα θύμα της εξωτερικής ομορφιάς αλλά αναζητά τη πνευματική συνύπαρξή που απελευθερώνει την αισθησιακή του φύση.

Κίνηση ματ: Διατάξτε τον!

Ζυγός - Ο συμπαθής

Ανταποκρίνεται με ευκολία στα χάδια και του αρέσουν οι τρυφερότητες που προσδίδουν στο σεξ συναίσθημα και προσφέρουν την αίσθηση της αρμονικής ερωτικής ένωσης. Έχει ένα μοναδικό τρόπο για να προχωρεί σε ερωτικές περιπτύξεις και να εξάπτει ή να δυναμώνει το ερωτικό σας πάθος για αυτόν.. Ακολουθεί μια ρομαντική τελετουργία που αποπνέει έρωτα καθώς θέλει ανάμεσα σας να υπάρχει ένα ονειρικό πάρε- δώσε ψυχής και κορμιού. Είναι διατεθειμένος να κάνει πολλά για να σας ευχαριστήσει και να εναρμονίσει τις σεξουαλικές του επιθυμίες. Είναι σημαντικό να προσέχετε τα ρούχα και τα εσώρουχα σας καθώς το γούστο και η ομορφιά πάντα αποτελούν επίκεντρο του ενδιαφέροντος του.

Κίνηση ματ: Τα κοπλιμέντα!

Σκορπιός - Ο μυστήριος

Ο άνδρας αυτός κυριεύεται από έντονα και ανεξέλεγκτα πάθη τα οποία φλέγεται να εκδηλώσει. Του αρέσει να παραδίδεται στις ερωτικές επιθυμίες και να λειτουργεί ενστικτωδώς σκορπώντας ένα πέπλο μυστηρίου ακόμα και μετά από αμέτρητες συνευρέσεις. Η ερωτική πράξη διεγείρει τα αδηφάγα ένστικτα του και σας δίνεται ψυχή τε και σώματι αν έχετε καταφέρει να τον μαγνητίσετε και να του δημιουργείτε αγωνιώδης ανάγκη να σας εξουσιάσει, να σας κατακτάει. Η ζήλια αλλά και πρόκληση φιλονικιών και αντίλογων κατά τη διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού διεγείρουν τα ένστικτα και κορυφώνουν το ερωτικό του πάθος. Η ερωτογενής ζώνη του δεν είναι άλλη από αυτή της περιοχής των γεννητικών οργάνων.

Κίνηση ματ: Μια κρυφή και επίμονη ματιά, αρκεί!

Τοξότης - Ο πλέι μπόυ

Με φωτιά και δύναμη είναι σε ...ετοιμότητα ανά πάσα ώρα και οπουδήποτε. Η πληθώρα των αισθήσεων του εκδηλώνεται με πάθος και έντονη σεξουαλική διάθεση. Φλογερός εραστής αναζητά συνεχώς το καινούργιο και απεχθάνεται τα τετριμμένα. . Θέλει να τον εμπνέετε και να ικανοποιείτε την ασίγαστη επιθυμία του για αναζήτηση και περιπέτεια. Η περιοχή των ποδιών και των μηρών αποτελεί την ερωτογενή του ζώνη. Ένα μασάζ στα συγκεκριμένα σημεία με την κατάλληλη ερωτική διάθεση μπορεί να φουντώσει τη φωτιά του έντονου και χωρίς όρια πάθους του.

Κίνηση ματ: Κάντε κοτσιδάκια ή πλεξούδες!

Αιγόκερως - Ο δήθεν

Δεν είναι ο ρομαντικός και ο τρυφερός εραστής αλλά ο απαιτητικός και ο επίμονος που βλέπει το σεξ σαν κεκτημένο του δικαίωμα το οποίο διεκδικεί χωρίς καθυστερήσεις και περιστροφές. Ο άντρας αυτός διεγείρεται αφάνταστα όταν η ερωτική επιθυμία συγκρούεται με το απαγορευμένο, με αυτό που δεν επιτρέπεται. Αυτός ο άνθρωπος θέλει να ελέγχει και να καταστέλλει όλο και περισσότερο τις κρυφές του επιθυμίες που όμως όταν αναστέλλονται, το σεξ μεταμορφώνεται σε πάθος και το πάθος γίνεται ερωτική ηφαιστειακή έκρηξη. Διακατέχεται, λοιπόν, από ένα κρυφό πάθος που εκδηλώνεται όταν τα βαθύτερα σεξουαλικά του ένστικτα παραδίδονται άνευ όρων στην επιθυμία για δύναμη. Τα χάδια και τα ελαφρά αισθησιακά αγγίγματα κατά μήκος του σώματος ζωηρεύουν και ξυπνούν την κρυφή σεξουαλική ορμή.

Κίνηση ματ: Φερθείτε σαν «κυρία»

Υδροχόος - Ο προκλητικός

Έχει έντονα σεξουαλικά ένστικτα που ενδυναμώνονται σε ένα κλίμα ερωτικής απελευθέρωσης, χωρίς ταμπού και αναστολές. Το δυναμικό ξεπέρασμα των παλαιών ορίων δίνει απεριόριστη δύναμη και εκκεντρικότητα στις σεξουαλικές του ορέξεις . Μαζί του ας είστε έτοιμη να παραδοθείτε σε πρωτότυπες και ελεύθερες αφροδισιακές ....ακολασίες! Ερωτικά του σημεία θεωρούνται οι γάμπες και οι αστράγαλοι, όπου ο ερεθισμός τους είναι καταλυτικός για το προοδευτικό ερωτικό παιχνίδι του, που στόχο έχει να σας μυήσει στην ερωτική αναρχία .

Κίνηση ματ: Φερθείτε σαν φίλη του

Ιχθύς - Ο κρυφός

Η ερωτική του παρτενέρ αποτελεί για αυτόν τη σειρήνα του έρωτα, με την οποία παρασύρεται σε ένα ερωτικό μεθύσι. Θέλει λοιπόν να τον κυριέψετε και να γευτείτε μαζί τις σαρκικές απολαύσεις. Η καλπάζουσα φαντασία και η ρομαντική του διάθεση δημιουργούν μία ειδυλλιακή ατμόσφαιρα που προσφέρουν και στους δύο μία ψυχική ένωση και μετάβαση σε ένα υπερβατικό επίπεδο. Ο αισθησιασμός αποτελεί το μεγάλο ατού του και εκλύεται εύκολα με αφή στις πατούσες και τα δάκτυλα των ποδιών. Η λεπτότητα, η φροντίδα και η χαώδη ερωτική επιθυμία του καθιστούν το σεξ μία ιεροτελεστία των αισθήσεων και εκπλήρωση των σεξουαλικών οραμάτων του.

Κίνηση ματ: Μεθύστε τον!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved