Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 04° 10' 24" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 07° 59' 58" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 17° 41' 47" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 21° 08' 26" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 20° 12' 27" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 42' 32" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 40' 00" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 43' 23" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 26° 02' 58" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 56' 06" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 24° 58' 16" ΚΡΙΟΣ R

Αυτά τα ζευγάρια του ίδιου ζωδίου δε θα «τα βρουν» ποτέ

Οι ομοιότητες θα τα χωρίσουν

Αυτά τα ζευγάρια του ίδιου ζωδίου δε θα «τα βρουν» ποτέ

Αν θυμάσαι καλά, έχουμε αναφερθεί σε παλιότερο άρθρο μας για συγκεκριμένα ζευγάρια που ανήκουν στο ίδιο ζώδιο, τα οποία ταιριάζουν απόλυτα και μόνο μαζί θα βρουν την ευτυχία. Εδώ, θα μιλήσουμε για κάποια άλλα, που είναι του ίδιου ζωδίου, που όμως οι ομοιότητές τους δεν θα τα βοηθήσουν καθόλου να «τα βρουν», αντίθετα, θα είναι αυτές που θα τα χωρίσουν.  Ποια είναι;

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΚΡΙΟ

Όταν ο Κριός συναντηθεί για πρώτη φορά με έναν άλλον Κριό η έλξη είναι απίστευτη. Και οι δύο είναι παθιασμένοι, ενεργητικοί και παρορμητικοί και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά τους, όταν πρόκειται για σχέση κι όχι περιπέτεια της μιας βραδιάς. Οι καβγάδες και οι παρεξηγήσεις είναι αναπόφευκτες ανάμεσα σε αυτό το ζευγάρι, καθώς τόσο ο εγωισμός, όσο και το... αρχηγιλίκι θα είναι τα στοιχεία που θα τους χωρίσουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ

Στην αρχή της γνωριμίας τους, θα υπάρξει επικοινωνία, χιούμορ, κίνηση, εμπνεύσεις και πειραματισμοί στο κρεβάτι, που θα ικανοποιήσουν και τους δυο. Δεδομένου ότι είναι και οι δύο πολύ επικοινωνιακοί, μπορούν να μιλήσουν για ώρες για οτιδήποτε και δεν θα βαρεθούν ποτέ ο ένας τον άλλον. Ωστόσο, είναι πολύ ασταθείς προσωπικότητες και πολύ σύντομα θα διαπιστώσουν ότι χρειάζονται κάποιον/α να τους κρατάει στο έδαφος και όχι να είναι... ανεμοδούρα σαν κι αυτούς.

ΛΕΩΝ ΜΕ ΛΕΟΝΤΑ

Μια σχέση μεταξύ δύο Λεόντων είναι συνήθως εξαιρετικά ασταθής, λόγω της φλογερής και ανταγωνιστικής φύσης τους. Έχουν εξαιρετική σεξουαλική χημεία, αλλά επειδή και οι δύο έχουν την τάση να θέλουν τα φώτα πάνω τους, να πρωταγωνιστούν και να κυριαρχούν, θα υπάρχει συνεχής αγώνας για προσοχή και επιβολή στη σχέση τους. Δεν είναι καθόλου εύκολο να μοιράζονται τη δύναμη και να κρατούν τον εγωισμό τους υπό έλεγχο, οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό το ζευγάρι πολύ σύντομα θα χωρίσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

Δεν συνηθίζεται, αλλά αν τύχει δύο Σκορπιοί να κάνουν σχέση, θα είναι για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Παθιασμένοι και μυστικοπαθείς και οι δυο, θα έχουν πάρα πολλά προβλήματα και διαφωνίες από την αρχή, καθώς κανείς δε θα ανοίγεται σε κανέναν. Δεδομένου ότι έχουν την ικανότητα να "βλέπουν" ο ένας μέσα από τον άλλον, αντιλαμβάνονται τι γίνεται και μπορεί να πουν πράγματα, για τα οποία αργότερα ενδεχομένως να μετανιώσουν, αλλά το τέλος είναι αναπόφευκτο. Επίσης, δεν ξεχνούν εύκολα, οπότε δεν θα καταφέρουν ποτέ να ξεχάσουν και να ξεπεράσουν ό,τι έχει συμβεί μεταξύ τους.

Διάβασε επίσης: 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved