Τα ζώδια που έχουν ως είδωλο την πρώτη τους αγάπη

Η πρώτη τους αγάπη είναι και… παντοτινή!

Τα ζώδια που έχουν ως είδωλο την πρώτη τους αγάπη

Ναι! Κάτι σαν τη διαφήμιση της γνωστής σοκολάτας που σου έρχεται στο μυαλό. Ωστόσο εδώ μιλάμε για μια υπαρκτή αγάπη, έναν έρωτα που ζήσανε σε μικρή ηλικία και ακόμα και σήμερα δεν μπορούν να τον ξεπεράσουν και τον έχουν θεοποιήσει στο μυαλό τους. Έχουν μετατρέψει αυτό το άτομο σε… είδωλο και το έχουν βάλει σε ένα ψηλό βάθρο για να το θαυμάζουν. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια τρία ζώδια μιλάμε και να τα αναλύσουμε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος ως άτομο γενικά έχει ένα μεγάλο κόλλημα με το παρελθόν του. Δεν το ξεχνά ποτέ και δεν το αφήνει πίσω του. Αντιθέτως, το κουβαλά μέσα στο τώρα και για πάντα. Έχει εμμονές με όσα έζησε τότε και δεν μπορεί να τις ξεπεράσει. Συγκρίνει τις προηγούμενες σχέσεις του με την τωρινή και πάντα αυτή που έχει τώρα μειονεκτεί στο μυαλό του έναντι των άλλων. Ο Καρκίνος ειδικά την πρώτη του σχέση, δεν μπορεί να την ξεπεράσει ποτέ και στο μυαλό του, αλλά και στην καρδιά του, θα κατέχει ξεχωριστή θέση. Βάθρο για την ακρίβεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πρώτη του αγάπη, θα είναι πάντα σημαντική και ξεχωριστή για τον Ιχθύ. Είναι ένα ζώδιο άκρως συναισθηματικό και ρομαντικό. Ειδικά τα πρώτα ερωτικά αισθήματα που ένιωσε, θα του μείνουν για πάντα χαραγμένα στο μυαλό και στην καρδιά και το άτομο για το οποίο τα ένιωσε θα είναι για πάντα ο πρίγκιπας ή η πριγκίπισσά του. Γενικά ο Ιχθύς βλέπει τα πάντα μέσα από τα ροζ γυαλιά του και ένας τόσο αγνός νεανικός έρωτας δεν μπορεί να μην τον αγγίξει βαθιά στην ψυχή του.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι από τη φύση του πολύ ρομαντικός και δεν μπορεί να κρατήσει κακία σε κανέναν. Ξεχνάει πάρα εύκολα θα λέγαμε και προχωράει τη ζωή του ακόμα πιο εύκολα. Όταν χωρίζει, το κάνει πάντα όσο πιο φιλικά μπορεί, γι’ αυτό και έχει καλές σχέσεις με τους/τις πρώην του. Όσο για την πρώτη του αγάπη; Αυτή είναι που δεν θα την ξεχάσει ποτέ. Για την ακρίβεια όσο πιο πολύ έχουν περάσει τα χρόνια από τότε που ήταν μαζί, τόσο θα την θυμάται με νοσταλγία και θα χτίζει στο μυαλό του μια ωραιοποιημένη εικόνα του/της τότε συντρόφου του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved