Οι γυναίκες του ζωδιακού που πατάνε στο ευαίσθητο σημείο του άντρα τους για να γίνει το δικό τους

Ξέρουν πώς να πάρουν αυτό που θέλουν...

Οι γυναίκες του ζωδιακού που πατάνε στο ευαίσθητο σημείο του άντρα τους για να γίνει το δικό τους

Όχι όμως και με τον καλύτερο τρόπο, μιας και χρησιμοποιούν μεθόδους χειραγώγησης. Τα ζώδια αυτά για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, ξέρουν πάρα πολύ καλά πώς να μανιπουλάρουν τον άντρα τους. Γνωρίζουν τα ευαίσθητα σημεία του και τα κουμπιά του και θα τα πατήσουν με την πρώτη ευκαιρία, προκειμένου να περάσει το δικό τους και να τον κάνουν ό,τι θέλουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η γυναίκα Δίδυμος είναι πάρα πολύ έξυπνη και μπορεί να «διαβάσει» τον σύντροφό της από την πρώτη στιγμή. Ξέρει πού «πονάει» και γνωρίζει όλα του τα «κουμπιά». Ανάλογα λοιπόν με τις απαιτήσεις και τις επιδιώξεις της, θα πατήσει στα αντίστοιχα ευαίσθητα σημεία του και τελικά θα καταφέρει να περάσει το δικό της. Η Διδυμίνα, ξέρει τι θέλει και δεν διστάζει να το πάρει ακόμα και μέσω χειραγώγησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην σε ξεγελά η γυναίκα Καρκίνος με τον ήπιο χαρακτήρα της και την δοτικότητά της. Ξέρει πάρα πολύ καλά να χειραγωγεί τον άντρα της. Γνωρίζει όλα τα ευαίσθητα σημεία του και τι να του πει. Είναι master στο να τον κάνει να νιώθει τύψεις για παράδειγμα και έτσι εκείνος να της κάνει όλα τα χατίρια. Η γυναίκα Καρκίνος όταν θέλει κάτι, έχει μεγάλο πείσμα και θα το πάρει, ο κόσμος να χαλάσει…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η γυναίκα Σκορπιός μπορεί να σε πείσει για τα πάντα! Πραγματικά… Έχει έναν απίστευτο και μοναδικό τρόπο να σε κάνει ό,τι θέλει. Μπορεί να σε χειριστεί τόσο εύκολα και στο τέλος να νομίζεις ότι ήταν δική σου η απόφαση. Σαφώς και γνωρίζει όλα τα κουμπιά του άντρα της, ξέρει πού «πονάει» και γνωρίζει πότε να πατήσει στα ευαίσθητα σημεία του και πότε όχι. Στο τέλος πάντα κερδίζει και παίρνει αυτό που θέλει και αυτό δεν αλλάζει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved