Αν παρατήσεις αυτά τα ζώδια, να ξέρεις ότι θα σε εκδικηθούν

Δεν παίρνουν καθόλου καλά την απόρριψη

Αν παρατήσεις αυτά τα ζώδια, να ξέρεις ότι θα σε εκδικηθούν

Ο χωρισμός τους κάθεται… στο λαιμό αν δεν τον έχουν αποφασίσει εκείνα. Αν δηλαδή φύγεις από τη σχέση πρώτος/η εσύ, τότε τα ζώδια αυτά δεν αντιδρούν καθόλου καλά. Δεν αντέχουν την απόρριψη και βλέπουν τον χωρισμό ως κάτι το υποτιμητικό για εκείνα. Ότι με τον τρόπο αυτό τα μειώνεις και τους λες πως δεν αξίζουν. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια τέσσερα ζώδια μιλάμε και να τα αναλύσουμε:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι εγωιστής και ένας χωρισμός που δεν τον έχει αποφασίσει εκείνος είναι ένα άμεσο πλήγμα στον εγωισμό του. Δεν μπορεί να δεχτεί ότι τον αφήνεις εσύ έτσι απλά και φεύγεις. Μην ξεχνάμε ότι ο Κριός είναι σαν ένα μικρό παιδί στην ψυχή και πολλές φορές και στην συμπεριφορά. Και οι αντιδράσεις του είναι ανάλογες. Όταν νιώσει ότι τον εγκατέλειψαν, θα γίνει έξαλλος, θα νευριάσει, θα ξεσπάσει σε ό,τι βρει μπροστά του και θα θελήσει να πάρει το αίμα του πίσω άμεσα. Πιο άμεσα πεθαίνεις! Δεν έχει υπομονή γι’ αυτό που λέμε «η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο».

ΛΕΩΝ

Αν ο Κριός είναι εγωιστής μια φορά, πού να δεις πόσο εγωιστής είναι ο Λέοντας. Ποιος/α είσαι εσύ που τόλμησες να τον παρατήσεις; Πόσο θράσος μπορεί να έχεις για να κάνεις κάτι τέτοιο στον βασιλιά του ζωδιακού; Ο Λέοντας παίρνει την απόρριψη πάρα πολύ άσχημα. Γίνεται θηρίο ανήμερο. Όχι λόγω καψούρας ή αγάπης. Αλλά επειδή θεωρεί ότι τον υποτίμησες, τον απαρνήθηκες, δεν τον θεωρείς αρκετά καλό και είναι σαν να του λες ότι δεν αξίζει. Όπως καταλαβαίνεις, μόλις του πεις «χωρίζουμε», θα βγάλει άμεσα τα «νύχια» του και θα προσπαθήσει να σε εκδικηθεί για να νιώσει ότι πήρε το αίμα του πίσω.

♡ Είναι άξιο εμπιστοσύνης το ταίρι σου; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός έχει την εκδίκηση στο αίμα του. Δεν χρειάζεται να του κάνεις κάτι τόσο σοβαρό για να το πάρει εκείνος ως προδοσία και να μπει σε revenge mode. Και μόνο το γεγονός ότι έχεις αποφασίσει να τον αφήσεις και να αρνηθείς την αγάπη του, τα αισθήματά του και να προχωρήσεις την ζωή σου χωρίς εκείνον, είναι αρκετό για να τον κάνει να του «γυρίσει το μάτι» και να θελήσει να σε δει να υποφέρεις. Μόλις του πεις «χωρίζουμε», αυτόματα στο μυαλό του αρχίζει να καταστρώνει σχέδια εκδίκησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σίγουρα δεν σου πάει στο μυαλό το πόσο εκδικητικός μπορεί να γίνει ο Αιγόκερως. Και όμως! Μπορεί και μάλιστα πάρα πολύ. Και θα σου εξηγήσουμε το γιατί. Ο Αιγόκερως είναι ένα άτομο γενικά κλειστό. Δύσκολα ανοίγεται και ακόμα πιο δύσκολα ερωτεύεται και αποκτά συναισθήματα για τον/την άλλο/η. Αν λοιπόν κάνει σχέση μαζί σου και επενδύσει σε σένα και στον έρωτά σας, τότε θα πληγωθεί βαθιά με τον χωρισμό σας. Θα τον δει ως προδοσία, ως αχαριστία και αγνωμοσύνη για όλα όσα σου έχει προσφέρει. Θα το δει ως αδικία προς εκείνον και η εκδίκησή του θα είναι ανάλογη με το πόσο είχε επενδύσει πάνω σου συναισθηματικά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved