Οι «παντοφλάκηδες» του ζωδιακού

Κάνουν μόνο ό,τι πει η γυναίκα τους

Οι «παντοφλάκηδες» του ζωδιακού

Αν δεν πάρουν την έγκρισή της για κάτι, δεν προχωράνε. Νιώθουν υποχρεωμένοι να ρωτήσουν για όλα. Δεν παίρνουν καμία απόφαση ή πρωτοβουλία και εκτελούν κάθε διαταγή της γυναίκας τους χωρίς δεύτερη σκέψη. Από τη μία, τη φοβούνται, από την άλλη όμως, αν το σκεφτούμε καλύτερα, την αγαπούν τόσο που απλά δεν της χαλάνε κανένα χατίρι και θέλουν να την έχουν ικανοποιημένη. Πάμε να δούμε σε ποιους τρείς άντρες του ζωδιακού αναφερόμαστε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τον άντρα Καρκίνο πρώτα και πάνω από όλα είναι η οικογένειά του. Είναι ο τύπος του άντρα που θα βάλει την γυναίκα του σε πρώτη προτεραιότητα και θα κάνει ό,τι του πει εκείνη. Αν δεν την συμβουλευτεί, δεν κουνάει ούτε το μικρό του δαχτυλάκι. Κάποιοι ίσως πουν ότι τη φοβάται και είναι παντοφλάκιας, κάποιοι άλλοι ίσως πουν ότι απλά δεν θέλει να της χαλάσει χατίρι, δεν θέλει να τσακωθεί και όπως λένε και στο χωριό μας... «happy wife, happy life».

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός δεν αντέχει τις εντάσεις, τους καυγάδες και τις διαφωνίες. Οπότε τι κάνει; Προτιμάει να λέει σε όλα ναι, να μην δυσαρεστεί την σύζυγό του, να την έχει ικανοποιημένη και να ζει μια ήρεμη ζωή. Είναι ο τύπος του άντρα που λέει σε όλα ναι, δεν χαλάει χατίρια και θέλει να βλέπει τους γύρω του ευχαριστημένους. Ακόμα και αν ο ίδιος καταπιέζεται, η στάση του αυτή δεν θα αλλάξει. Οπότε, ναι, είναι παντοφλάκιας και κάνει πάντα μόνο ό,τι θα του πει η σύζυγός του.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι χαμηλών τόνων. Ήρεμος και ζεν. Είναι και εκείνος -όπως και ο Ζυγός- people pleaser, δεν μπορεί να πει σε κανέναν όχι και σίγουρα δεν μπορεί να σηκώσει ανάστημα. Αν η γυναίκα του είναι λίγο πιο δυναμική από εκείνον, σαφώς και θα τον ελέγχει, θα τον εξουσιάζει και θα τον διατάζει. Και εκείνος θα εκτελεί τις εντολές της μηχανικά και χωρίς να πει κουβέντα. Αρκεί να μην την αναστατώσει, να μην της χαλάσει χατίρι και να μην τσακωθούν. Άσε που πάντα έχει τον φόβο μην σηκωθεί να φύγει και τον παρατήσει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved