Τα ανασφαλή ζώδια που προβάλλουν συνέχεια τη σχέση τους στα social media

Δεν σταματούν να ανεβάζουν φωτογραφίες για να δείξουν τον έρωτά τους

Τα ανασφαλή ζώδια που προβάλλουν συνέχεια τη σχέση τους στα social media

Και αυτό δεν το κάνουν επειδή είναι τόσο περήφανα για το ταίρι τους ή απλά γιατί είναι… ψώνια, αλλά επειδή είναι ανασφαλή. Θέλουν να «διαφημίζουν» τη σχέση τους και να δείχνουν σε γνωστούς και φίλους ότι το συγκεκριμένο άτομο είναι μαζί τους, οπότε πρέπει να μείνουν μακριά του και να μην τους περάσει καν από το μυαλό η ιδέα ότι μπορούν να του την «πέσουν». Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι άτομο ιδιαίτερα κτητικό, εμμονικό και ζηλιάρικο. Νιώθει γενικότερα να απειλείται από το οτιδήποτε, ακόμα και χωρίς λόγο και όλες αυτές τις ανασφάλειες τις βγάζει στην σχέση του. Επιλέγει λοιπόν να ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες με το ταίρι του για να δείχνει σε όλους πως του… ανήκει και πως είναι δικό του. Άρα δεν θα πρέπει να σκεφτούν καν ότι μπορούν να κάνουν κίνηση και να το φλερτάρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα ανασφαλής μέσα στην σχέση του είναι και ο Καρκίνος. Θέλει με άμεσους ή έμμεσους τρόπους να το ελέγχει συνέχεια, ενώ θα τον δεις να ποστάρει όλη την ώρα στα social media φωτογραφίες τους με την κάθε τους κίνηση ή έξοδο. Οι ανασφάλειές του είναι αυτές που τον οδηγούν να θέλει να είναι 24/7 με τον/την άλλο/η. Αν μπορούσε να συγχρονίζει μέχρι και την αναπνοή του με το ταίρι του, θα το έκανε. Τόσο προσκολλημένος είναι και τόσο πολύ φοβάται μήπως κάποιος/α του κλέψει τον έρωτά του.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός δεν είναι και από τα πλέον σίγουρα άτομα για τον εαυτό τους. Δεν πατάει τόσο γερά στα πόδια του και στην ζωή του γενικά έχει ανασφάλειες. Ιδιαίτερα στα αισθηματικά του. Θέλει να δείχνει τον έρωτά του σε όλους. Να ξέρουν όλοι -γνωστοί και φίλοι- ότι είναι μαζί και ευτυχισμένοι και ότι δεν έχουν καμία ελπίδα αν πάνε να κάνουν κίνηση και να τον/την φλερτάρουν. Προσπαθεί με τον τρόπο αυτό να προστατεύσει την σχέση του, αλλά στην πραγματικότητα, πιο πολύ τις ανασφάλειές του πάει να καλύψει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved