Τέλος η άστατη ζωή γι' αυτούς τους άντρες του ζωδιακού μετά το γάμο

Από «ρεμάλια» γίνονται νοικοκύρηδες

Τέλος η άστατη ζωή γι' αυτούς τους άντρες του ζωδιακού μετά το γάμο

Μπορεί στα νιάτα τους να ήταν αυτό που λέμε «χαμένα κορμιά και αλήτες», ωστόσο μόλις μπει η βέρα στο δεξί, γίνονται άλλοι άνθρωποι. Μετατρέπονται σε νοικοκύρηδες και εν μέρει σπιτόγατοι (δεν είναι Ταύροι και Καρκίνοι, αλλά γίνονται οικογενειάρχες με άλλες προτεραιότητες). Πάμε να δούμε για ποιους τρείς άντρες του ζωδιακού μιλάμε και να τους αναλύσουμε:

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης δεν παντρεύεται εύκολα και δεν δεσμεύεται. Αυτό το ξέρουν όλοι. Θέλει να είναι ελεύθερο πουλί και να ανήκει σε… πολλές. Όσο είναι νέος και ανεξάρτητος ζει την ζωή του και με το παραπάνω. Κάνει τα πάντα για να περάσει καλά, θέλει να βιώνει νέες εμπειρίες, να ταξιδεύει, να γνωρίζει καινούργιους κόσμους, πολιτισμούς και ανθρώπους. Όταν όμως κάποια στιγμή στη ζωή του, βρει την ιδανική για εκείνον γυναίκα και αποφασίσει ότι θέλει να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια, τότε αλλάζει αρκετά τις προτεραιότητές του. Βάζει πάνω από όλα την οικογενειακή του ζωή και γίνεται ένας νοικοκύρης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ανάλογη περίπτωση με τον Τοξότη που σου αναφέραμε λίγο πιο πάνω. Είναι ένας άντρας που πολύ δύσκολα θα αποφασίσει να αποχωριστεί την εργένικη ζωή του, τα ποτά, τα ξενύχτια και τους εφήμερους έρωτες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα το κάνει κάποια στιγμή στην ζωή του. Θα αργήσει λίγο, αλλά θα σοβαρευτεί. Και όταν θα γίνει ένας σύζυγος και πατέρας, θα αφήσει πίσω του το άστατο παρελθόν του και θα αφοσιωθεί στο να γίνει ένας νοικοκύρης. Ποτέ δεν θα είναι ο νοικοκύρης με την κλασσική έννοια, θα είναι πιο μοντέρνος και προχωρημένος, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τιμήσει τον νέο του ρόλο.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τον Αιγόκερω τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά σε σχέση με τους άλλους δύο άντρες του ζωδιακού που σου αναλύσαμε πιο πάνω. Ο Αιγόκερως όταν είναι πιο νέος, έχει την τάση να βγαίνει, να ξενυχτάει, να πίνει και να διασκεδάζει. Ειδικά το ποτό, το βρίσκει ως μια διέξοδο από την πιεστική και αγχωτική καθημερινότητά του. Επειδή στην δουλειά του είναι πολύ στρεσαρισμένος και στην τσίτα, θέλει στον ελεύθερο χρόνο του να είναι ένα «ρεμάλι» που ξεσπά και περνάει καλά. Είναι όμως και ένα άτομο πάρα πολύ υπεύθυνο, οπότε όταν αποφασίσει να κάνει οικογένεια, όλες αυτές οι κραιπάλες, τις αφήνει στο παρελθόν. Γίνεται ένας πατέρας και σύζυγος υπόδειγμα και προσπαθεί να είναι εντάξει σε όλες του τις υποχρεώσεις.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved