Οι γυναίκες του ζωδιακού που απαιτούν να τις «λούζεις» με δώρα

Πρέπει να βάζεις βαθιά το χέρι στην τσέπη για χάρη τους

Οι γυναίκες του ζωδιακού που απαιτούν να τις «λούζεις» με δώρα

Έχουν την απαίτηση από τον σύντροφό τους να είναι large. Να τους αγοράζει συνέχεια δώρα και να τους κάνει εκπλήξεις. Οι γυναίκες αυτές, βλέπουν τα δώρα αυτά ως ένδειξη αγάπης, ρομαντισμού και τρυφερότητας. Έχουν μια ροπή προς την πολυτέλεια και την καλή ζωή, οπότε αν είσαι σε σχέση με μια από τις παρακάτω κυρίες του ζωδιακού, να ξέρεις ότι θα πρέπει να είσαι γενναιόδωρος σε όλα!

ΛΕΩΝ

Είναι η βασίλισσα του ζωδιακού και απαιτεί να της συμπεριφέρεσαι ανάλογα. Σαφώς και πρέπει να της κάνεις πολλά δώρα. Δεν χρειάζεται να είναι τα γενέθλιά της ή κάποια γιορτή ή επέτειος. Για εκείνη είναι σημαντικό να της δείχεις έμπρακτα το πόσο την λατρεύεις και την αγαπάς. Και στα μάτια της αυτό που λέμε "πράξεις", έχει να κάνει και με υλικά αγαθά. Δεν της αρκεί να είσαι ένας σύντροφος που την αγαπά, τη στηρίζει, την νοιάζεται και την βοηθά. Πρέπει να είσαι ένας σύντροφος που να μπορεί να της παρέχει πολλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Και μιας και μιλήσαμε για τις παροχές που απαιτεί να έχει η γυναίκα Λέων, μη νομίζεις ότι η Ταυρίνα έχει λιγότερες απαιτήσεις από τον σύντροφό της. Μπορούμε να σου πούμε μάλιστα ότι ίσως και να έχει ακόμα περισσότερες κάποιες φορές. Είναι ένα ζώδιο που νιώθει πραγματική ασφάλεια μόνο όταν έχει αποκτήματα. Οπότε, όσα πιο πολλά της δίνεις, τόσο πιο πολύ χαίρεται και ικανοποιεί το αίσθημά της για σταθερότητα, αφθονία και -θα το ξαναπούμε- ασφάλεια. Η γυναίκα Ταύρος είναι παιδί της Αφροδίτης και τα λούσα είναι στο αίμα της.

ΖΥΓΟΣ

Το έτερο παιδί της Αφροδίτης είναι η γυναίκα Ζυγός. Μια πραγματική κοκέτα που χρειάζεται πολλά για να διατηρεί την αψεγάδιαστη ομορφιά και κομψότητά της. Σαφώς και θέλει και εκείνη -όπως και οι άλλες δυο κυρίες του ζωδιακού που αναφέραμε πιο πάνω- έναν σύντροφο που να την "λούζει" με δώρα. Η πολυτέλεια την εξιτάρει. Νιώθει ότι την αγαπάς πραγματικά, μόνο όταν είσαι δοτικός και ανοιχτοχέρης μαζί της. Με τον να της προσφέρεις όμορφα και ακριβά πράγματα, ικανοποιείς την ανάγκη της για καλή ζωή και πολυτέλεια και έτσι νιώθει καλά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved