Ο τσακωμός είναι το αλατοπίπερο στην σχέση αυτών των ζωδιακών ζευγαριών

Μαλώνουν συχνά, αλλά τα ξαναβρίσκουν άμεσα

Ο τσακωμός είναι το αλατοπίπερο στην σχέση αυτών των ζωδιακών ζευγαριών

Και αυτό κάνει καλό στην σχέση τους. Ή έτσι πιστεύουν εκείνα. Γιατί δεν με το να τσακώνονται και μετά να τα ξαναβρίσκουν με το ταίρι τους, έχουν την αίσθηση ότι η σχέση τους δεν ρουτινιάζει και ότι ανανεώνεται το ενδιαφέρον του ενός για τον άλλο. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια ζωδιακά ζευγάρια μιλάμε:

ΚΡΙΟΣ-ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Κριός από μόνος του είναι καβγατζής. Ζει με μια ένταση στην ζωή του και αν δεν έχει μικρούς τσακωμούς μέσα στην μέρα του ή στην εβδομάδα του γενικά, νιώθει πως κάτι δεν πάει καλά. Από την άλλη και η Παρθένος είναι γκρινιάρα, επικριτική και απόλυτη, οπότε συχνά πυκνά τσακώνεται με το ταίρι της. Αυτό το ζευγάρι έχει συχνούς καυγάδες, ωστόσο τα ξαναβρίσκει άμεσα και είναι όλα πάλι μέλι γάλα. Μέχρι να ξανατσακωθούν και να συνεχιστεί ο φαύλος κύκλος.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσο εύκολα τσακώνεται αυτό το ζωδιακό ζευγάρι, άλλο τόσο εύκολα τα ξαναβρίσκει. Είναι τόσα πολλά αυτά που το ενώνουν, αλλά και το χωρίζουν παράλληλα. Οι συχνοί καβγάδες είναι ένα αλατοπίπερο στην σχέση τους. Τους κάνουν να μην βαριούνται ποτέ. Νιώθουν πως έχει ένα νόημα η ζωή τους και πως δεν «βουλιάζουν» στην ρουτίνα της καθημερινότητας. Μπορεί ακόμα και ασυνείδητα να τους προκαλούν, απλά και μόνο για να «ανάψουν» λίγο τα αίματα.

ΛΕΩΝ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δύο ζώδια με αγύριστο κεφάλι. Δεν είναι ένας εύκολος συνδυασμός, καθώς είναι ξεροκέφαλοι, επίμονοι, εγωιστές και διεκδικούν αρχηγικό ρόλο μέσα στην σχέση τους. Ωστόσο η σεξουαλική τους έλξη είναι ακατανίκητη. Άρα όσο και να τσακώνονται, τα ξαναβρίσκουν άμεσα είτε κάνοντας σεξ, είτε απλά γλύκες ο ένας στον άλλο. Οι καβγάδες μεταξύ τους είναι συχνοί, αλλά και οι δυο πλευρές τους βλέπουν ως αλατοπίπερο στην σχέση τους και όχι ως εμπόδιο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved