Ως πότε θα σε αγαπά ο Ταύρος, ο Παρθένος ή ο Αιγόκερως

Πού φτάνουν τα όρια των ζωδίων της Γης;

Ως πότε θα σε αγαπά ο Ταύρος, ο Παρθένος ή ο Αιγόκερως

Είναι πολύ εύκολο σε κάποιον, όταν ο έρωτας τον χτυπήσει κατακούτελα, να σου πει μεγάλα λόγια και να σου δώσει υποσχέσεις. Πιθανότατα όμως ελάχιστα από αυτά θα κρατηθούν και το «σ' αγαπάω» σιγά-σιγά θα αρχίσει να χάνει τη μαγεία του. Μη σου πούμε ότι θα έχει σύντομη διάρκεια, αν καταπατήσεις τα νοητά όρια που έχει βάλει ένας άντρας στο μυαλό του.

Εμείς σου παρουσιάζουμε, χιουμοριστικά, ως πότε θα σε… αγαπά το κάθε ζώδιο της Γης, αλλά -όπως και να το κάνουμε- η αλήθεια κρύβεται κάπου ανάμεσα!

ΤΑΥΡΟΣ

... μέχρι να αρχίσεις να απαιτείς πλήρη ελευθερία

Ή είστε σε σχέση ή δεν είστε... Αυτός είναι πιο συντηρητικός, δεν ασπάζεσαι τα Σουηδικά μοντέλα, εκτός αν είναι έπιπλα. Τι πάει να πει θα βγείτε γυναικοπαρέα; Τόσο καιρό που ήσουν μόνη σου, κλειδαμπαρωμένη σε είχαν;

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

... μέχρι να καταλάβει ότι ψάχνεις για υπηρέτη

Γιατί κατά τα ψέματα, όταν του ζητάς συνέχεια να κατεβάσει τα σκουπίδια, να σου πάει το αυτοκίνητο στο συνεργείο, να πει στη λογίστριά του να σου κάνει τη δήλωση, να σε πηγαινοφέρνει, να σε ξυπνάει, ε τότε αγάπη μου υπηρέτη ψάχνεις, όχι σύντροφο. Εντάξει, του αρέσει να σε εξυπηρετεί, αλλά αν το έχεις παρακάνει, θα τσινήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

... μέχρι να βρεις άλλο μπαμπά

Όχι, δεν είναι αυτός ο άντρας για να σου κάνει τα χατίρια, να σε νταντεύει, να σε κρατάει αγκαλίτσα και να σου τρίβει την πλατούλα και να σου ψυθιρίζει "ησύχασε, όλα καλά θα πάνε, εδώ είμαι εγώ για σένα". Ούτε για να του κάνεις παράπονα ανά τρεις και δύο γιατί δουλεύει τόσο πολύ. Grow up κουκλίτσα. Η ζωή δεν είναι γλέντι, βόλτες, όσα φάμε κι όσα πιούμε... Ψάξε βρες κάποιον άλλον να παραστήσεις το κοριτσάκι του!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved