Έτσι θα καταλάβεις ότι έχει ακόμα αισθήματα για την πρώην του, με βάση το ζώδιό του

Το ζώδιό του τον προδίδει

Έτσι θα καταλάβεις ότι έχει ακόμα αισθήματα για την πρώην του, με βάση το ζώδιό του

Όταν ξεκινάς μια νέα σχέση, μια από τις αμφιβολίες που έχεις στο μυαλό σου είναι αν έχει ξεπεράσει την πρώην κοπέλα του ή αν σε χρησιμοποιεί ως… δεκανίκι για να απαλύνει τον πόνο του και να καλύπτει τα χρονικά κενά του, για να μη νιώθει μόνος. Το ζώδιό του έχει όλες τις απαντήσεις και θα σε βοηθήσει να αναλύσεις την συμπεριφορά του και φυσικά να μάθεις τι πραγματικά συμβαίνει με την περίπτωσή του.

ΚΡΙΟΣ

Εάν είναι συνέχεια διατεθειμένος και εύκαιρος να βοηθάει την πρώην του σε ό,τι εκείνη και να χρειαστεί, τότε αυτό δεν είναι καθόλου καλό σημάδι. Ακόμα χειρότερα, αν ακυρώνει σχέδια που έχει κάνει με εσένα για να στηρίξει εκείνη… Το να μην σε έχει σαν προτεραιότητα στην ζωή του είναι «συναγερμός» ότι δεν την έχει ξεπεράσει και ίσως και να θέλει να τα ξαναβρεί μαζί της κάποια στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ

Χώρισε μόλις λίγο καιρό πριν και έχει ακόμα τα πράγματά της παντού στο σπίτι του; Κακό σημάδι… Αν την είχε όντως ξεπεράσει, θα είχε φροντίσει να απομακρύνει τα πάντα. Ωστόσο, δεν το έκανε γιατί θέλει να ζει με τις αναμνήσεις και την μυρωδιά της γύρω του. Τα πράγματά της είναι και μια αφορμή για να επικοινωνήσει ξανά μαζί της, να την ξαναδεί και ίσως να τα ξαναβρούν… Πρόσεχε!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Εάν δείχνει είτε ότι την νοιάζεται είτε ότι την μισεί, αυτό είναι σημάδι ότι δεν την έχει ξεπεράσει. Η αγάπη και το μίσος είναι οι δυο πλευρές του ίδιου ερωτικού νομίσματος. Άρα, έχει ακόμα συναισθήματα για εκείνη. Αν δεν ενδιαφερόταν, θα ήταν και τελείως αδιάφορος. Αν δεν είναι, απλά φύγε από αυτή τη σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εάν στο τελευταίο ραντεβού σου έκανε την ερώτηση: «Δηλαδή, τώρα είμαστε μαζί; Έχουμε σχέση;», τότε αυτό είναι κακό σημάδι. Δείχνει ότι είναι απεγνωσμένος να αντικαταστήσει την πρώην του και ότι του αρέσει να ελέγχει την σύντροφό του. Κανείς δεν θέλει να βρίσκεται σε μια τέτοια σχέση στην οποία ο άλλος μόλις έχει χωρίσει και ψάχνει από κάπου να πιαστεί, δίχως να τον νοιάζει τι και πώς ή αν τον ικανοποιεί.

ΛΕΩΝ

Εάν ο σύντροφός σου και η πρώην του έχουν παραμείνει… κολλητοί φίλοι, τότε θα πρέπει να ανησυχείς. Ειδικά αν αυτή η στενή σχέση που έχουν σε κάνει να νιώθεις άβολα. Αν πηγαίνουν παντού μαζί, ακόμα και τώρα που χωρίσανε ή αγκαλιάζονται και κρατιούνται και χεράκι-χεράκι, τότε απλά φύγε μακριά. Αυτοί οι δυο θα τα ξαναβρούν κι εσύ θα είσαι η χαμένη της υπόθεσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε συγκρίνει με την πρώην του; Μήπως το κάνει συχνά και σου την παρουσιάζει τόσο τέλεια που στο τέλος αναρωτιέσαι: «αφού ήταν τόσο σούπερ γιατί χωρίσανε;» Με το να κάνεις διαρκώς την σύγκριση ανάμεσα σε εσένα και εκείνη, σου δείχνει απλώς ότι δεν την έχει ξεπεράσει και ότι εσύ δεν πρόκειται ποτέ να είσαι καλύτερη από αυτήν στα δικά του μάτια. Οπότε πήγαινε σε άλλες… πολιτείες. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΖΥΓΟΣ

Υποθέτεις ότι έχει ξεπεράσει την πρώην του και μετά τον ακούς να μιλά συνέχεια για εκείνη. Για το πόσο καλά περνούσαν, πόσο καλές αναμνήσεις έχει, τι ωραία που ήταν τα πράγματα μαζί της και πόσο χαρούμενοι ήταν. Ε… τι άλλο θέλεις για να πάρεις το καπελάκι σου και να φύγεις; Ο τύπος είναι κολλημένος με την πρώην του και στο φωτογραφίζει κιόλας. Απλά φύγε τρέχοντας και μην πεις ούτε καν αντίο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εάν τον δεις να επικρίνει συνεχόμενα τις επιλογές των συντρόφων που έχει κάνει η πρώην του μετά από αυτόν, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Προχώρησαν και οι δυο, αλλά το δικό του μυαλό έχει μείνει κολλημένο σε αυτήν. Εσύ δεν έχεις και πολλές πιθανότητες να γίνεις η μια και μοναδική. Από την στιγμή που τον ενοχλεί να βλέπει την ex χαρούμενη και τη ζηλεύει, τι άλλο θες για να πειστείς ότι πρέπει να τον παρατήσεις;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εδώ το σεξ θα σου αποκαλύψει πολλά. Αν σε ψάχνει μόνο, όταν θέλει να κάνετε σεξ και δεν ενδιαφέρεται για εσένα ως άνθρωπο και ως προσωπικότητα και φυσικά δε μπαίνει καν σε διαδικασία να σε γνωρίσει και καλύτερα, τότε απλά πάρε το καπελάκι σου και δρόμο. Ο τύπος δεν έχει ξεπεράσει την πρώην του, θέλει εφήμερες καταστάσεις για να περνάει καλά και μέχρι εκεί. Εάν εσύ θες σχέση και έρωτα, τότε ψάξε αλλού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εάν ο σύντροφός σου φροντίζει ακόμα την πρώην του και είναι εκεί, όποτε και να του το ζητήσει, τότε δεν την έχει ξεπεράσει. Το μεγάλο του ενδιαφέρον για εκείνη μόνο κακό μπορεί να κάνει στη δική σας σχέση. Μια χαρά θα τα κατάφερνε και χωρίς αυτόν, αλλά αν εκείνος επιθυμεί να ανακατεύεται στην ζωή της, χώρισέ τον και πήγαινε για άλλα πιο ωραία πιο μεγάλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μήπως οι φίλοι του αρνούνται να σε γνωρίσουν καλύτερα; Μήπως σε κρατάνε σε απόσταση και δεν θέλουν να έρθουν κοντά σου; Ίσως είναι επειδή ξέρουν ότι δεν θα είσαι και για πολύ καιρό ακόμα στο πλευρό του κολλητού τους, οπότε δεν νιώθουν και την ανάγκη να σε γνωρίσουν και να σε κάνουν μέλος της παρέας. Εκείνοι ξέρουν καλύτερα το κατά πόσο κολλημένος είναι ο σύντροφός σου με την πρώην του, οπότε το έχουν σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα γυρίσει σε αυτήν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο σύντροφός σου μένει στο ίδιο σπίτι που έμενε με την πρώην του. Δεν έχει αλλάξει τίποτα μέσα σε αυτό, ούτε καν την διακόσμηση. Μήπως έχει και τις φωτογραφίες της φάτσα φόρα; Ε, τι άλλο θέλεις για να πειστείς ότι όχι μόνο δεν την έχει ξεπεράσει, αλλά και ότι το σπίτι του ουσιαστικά είναι ένα… «μουσείο» αφιερωμένο σε εκείνη. Έχει παντού το πρόσωπό της για να την θυμάται, επειδή δεν την έχει βγάλει από την καρδιά του.

Διάβασε επίσης: Τα 4 ζώδια που δύσκολα θα κρατήσουν τον γάμο τους

Αυτοί είναι οι πιο κτητικοί σύντροφοι που θα μπορούσες να έχεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved