Οι γυναίκες του ζωδιακού που δε θέλουν και πολύ... να το ραγίσουν το γυαλί

Θα «πάρεις πόδι» και δεν θα καταλάβεις από πού σου ήρθε

Οι γυναίκες του ζωδιακού που δε θέλουν και πολύ... να το ραγίσουν το γυαλί

Κάποιες γυναίκες του ζωδιακού δεν μασάνε μια. Έτσι και τους κάνεις την στραβή, αν δεν είναι ευτυχισμένες ή αν δεν παίρνουν αυτό που θέλουν από τη σχέση σας, θα σου κουνήσουν το μαντίλι χωρίς δεύτερες σκέψεις. Θα είσαι παρελθόν σε δευτερόλεπτα. Δεν θα καταλάβεις καν τι συνέβη και δεν θα σου δώσουν κάποια άλλη ευκαιρία για να επανορθώσεις. Θα έχουν ήδη προχωρήσει παρακάτω την ζωή τους. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια τέσσερα ζώδια μιλάμε:

ΚΡΙΟΣ

«Έλα έφυγες!» Αυτή είναι η αντίδραση της γυναίκας Κριού, η οποία δεν σηκώνει και πολλά πολλά. Είναι ούτως ή άλλως παρορμητική και σε χρόνο dt θα σε έχει στείλει στη μαμά σου. Ή για βρούβες. Ανάλογα με το τι προτιμάς. Και αν νομίζεις ότι θα κάτσει να στεναχωρηθεί ή να κλάψει για σένα, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Θα βγει, θα φλερτάρει και θα «παίξει» σε άλλα ταμπλό με το που θα σου κλείσει την πόρτα στη μούρη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Πας να δεις, αν έρχομαι; Και όπως πας, μην ξαναγυρίσεις». Αυτή θα ήταν η αντίδραση της Διδυμίνας. Δεν θα το σκεφτεί δεύτερη φορά να σε «στείλει». Αν της κάνεις την ζωή δύσκολη ή δεν περνάει καλά μαζί σου ή δεν είναι ευτυχισμένη και ερωτευμένη, όπως εκείνη θέλει, τότε το τέλος είναι άμεσο και αδιαπραγμάτευτο. Μην πέσεις από τα σύννεφα. Και να ξέρεις ότι στα πατώματα, δεν θα πέσει. Θα ψάξει… άλλες πορτοκαλιές, για πιο ζουμερά πορτοκάλια.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Κάνε μας την χάρη και απάλλαξέ μας από την παρουσία σου» θα σου πει η Αιγοκερίνα. Ψυχρά και με το φρύδι σηκωμένο, χωρίς να σηκώνει πολλά πολλά, θα σε χωρίσει. Και αν πας εσύ να πεις «μα…», τότε είναι που θα γίνει ακόμα πιο ψυχρή, ειρωνική και καυστική. Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της και δεν ανέχεται το παραμικρό. Ή είσαι αυτός που πρέπει να είσαι ή δεν θα είσαι καθόλου. «Άντε γειαααα» θα σου φωνάζει καθώς θα σου κλείνει την πόρτα σου μούρη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σιγά μην κάτσει να σκάσει η γυναίκα Υδροχόος ή να καταπιεστεί. Κάνε μας τη χάρη κουκλάκι μου… Θα σου δώσει τα παπούτσια στο χέρι και δεν θα γυρίσει να σου ρίξει δεύτερο βλέμμα. Εσύ μπορεί να κλαις και να παρακαλάς για μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά εκείνη θα είναι τόσο ανένδοτη και αμετάπειστη που πιο εύκολα θα πείσεις τον Ακάρ να αλλάξει στάση απέναντι στην Ελλάδα και να σταματήσει να ονειρεύεται την «γαλάζια πατρίδα», παρά την Υδροχοϊνα να γυρίσει πίσω σε σένα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved