Οι τρεις ιδανικοί γαμπροί για την γυναίκα Υδροχόο

Αυτοί είναι οι σύζυγοι που θα την έκαναν ευτυχισμένη

Οι τρεις ιδανικοί γαμπροί για την γυναίκα Υδροχόο

Όπως όλα τα ζώδια, έτσι και η γυναίκα Υδροχόος δεν ταιριάζει με όλους τους άντρες. Υπάρχουν κάποιοι με τις οποίους θα μπορούσε εύκολα να κάνει σχέση, να συζήσει, ακόμα και να τους παντρευτεί και να είναι ευτυχισμένη στο πλευρό τους και άλλοι που δεν θέλει καν να τους βλέπει μπροστά της... Διάβασε παρακάτω και δες ποιοι είναι οι κατάλληλοι σύζυγοι που θα την έκαναν ευτυχισμένη.

ΚΡΙΟΣ

Η Υδροχόα τρελαίνεται με το πάθος και τον δυναμισμό του. Είναι ο άντρας τον οποίο θαυμάζει, καθώς είναι ανεξάρτητος, ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει, λατρεύει την ελευθερία και δεν την πιέζει. Της αφήνει χώρο και χρόνο, ακριβώς γιατί και ο ίδιος θέλει να έχει τις δικές του στιγμές μακριά της. Η ειλικρίνειά του και το σεξαπίλ του δεν μπορούν να την αφήσουν ασυγκίνητη. Την γοητεύει και την κάνει να τον θέλει όλο και περισσότερο...

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον Τοξότη, αυτό που την ιντριγκάρει περισσότερο είναι η τρέλα του (με την καλή έννοια πάντα). Όπως και ο άντρας Κριός, είναι και εκείνος ανεξάρτητος, ελεύθερο πνεύμα, δεν θέλει πολλά-πολλά και αν πας να τον περιορίσεις γίνεται... μπουχός. Δεν του αρέσουν οι δεσμεύσεις και όταν τα πράγματα αρχίζουν και σοβαρεύουν αρκετά, παθαίνει ένα... κοκομπλόκο. Ακριβώς ό,τι και η ίδια. Ταιριάζουν πολύ στα θέλω τους και στο τι ζητάνε τόσο από την ζωή, όσο και τον έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η περίπτωση αυτή, είναι αυτό που λέμε "τα ετερώνυμα έλκονται". Είναι δυο άνθρωποι εντελώς αντίθετοι, που όμως ο ένας τραβά τον άλλο σαν μαγνήτης. Ο Αιγόκερως είναι δυναμικός, οργανωτικός, σταθερός στις απόψεις και στα θέλω του και εκείνη είναι... όπου φυσάει ο άνεμος. Ο ένας βρίσκει στην άλλη κομμάτια του εαυτού του που του λείπουν και τον συμπληρώνουν. Οπότε, είναι πιθανό να ταιριάξουν άψογα!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved