Οι άντρες του ζωδιακού και η... πλανεύτρα φαντασία τους με άλλες γυναίκες

Είναι μαζί σου και την ίδια ώρα φαντασιώνονται πως είναι με κάποια άλλη.

Οι άντρες του ζωδιακού και η... πλανεύτρα φαντασία τους με άλλες γυναίκες

Οι άντρες αυτοί του ζωδιακού χρησιμοποιούν την φαντασία τους αρκετά για να ξεφεύγουν από την «σκληρή» για εκείνους πραγματικότητα. Μπορεί να είστε μαζί αγκαλιά στο κρεβάτι κι εκείνος να σκέφτεται κάποια άλλη. Και δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι μια γυναίκα της διπλανής πόρτας. Μπορεί να είναι κάποιο μοντέλο ή celebrity που του αρέσει πολύ ως γυναίκα και τον «φτιάχνει».

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σε αγαπά ή ότι θα σε χωρίσει ή ότι η σχέση σας έχει φτάσει σε τέλμα. Απλά η φαντασία του, είναι για εκείνον και η διαφυγή του που τον βοηθά να ανανεώνεται. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μυαλό του Δίδυμου δεν σταματά να λειτουργεί, ούτε καν όταν κοιμάται. Δεν χαλαρώνει ποτέ. Ο άντρας αυτός έχει μεγάλη φαντασία και την χρησιμοποιεί κατά το δοκούν. Μπορεί να είναι ευτυχισμένος στην σχέση του και ερωτευμένος, ωστόσο έχει παράλληλα μεγάλη ανάγκη να νιώθει πως είναι και ελεύθερος. Και με την φαντασία του μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, χωρίς στην πραγματικότητα να σε κερατώνει ή να πρέπει να απολογηθεί για κάτι ή να καταστρέψει την σχέση σας. Οπότε, ναι, φαντασιώνεται αρκετά συχνά διάφορα με άλλες γυναίκες και ηδονίζεται. Ο ίδιος το βλέπει ως το αλατοπίπερο στην σχέση σας που τον ανανεώνει και τον κάνει να σου δίνει ακόμα πιο πολλά.

♡ Είναι άξιο εμπιστοσύνης το ταίρι σου; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στην ίδια λογική με τον Δίδυμο είναι και ο Υδροχόος. Είναι ένας άντρας που ενώ είναι σε σχέση και είναι καλά με την κοπέλα του, θέλει παράλληλα να νιώθει πως είναι και ελεύθερος. Και το μέσο διαφυγής του είναι η φαντασία του. Εκεί μπορεί να δραπετεύει από την πραγματικότητα και να ικανοποιεί διάφορες ανάγκες του που δεν μπορεί να τις ικανοποιήσει μέσα στην σχέση του. Το ότι φαντασιώνεται διάφορα δεν σημαίνει ότι εσύ δεν είσαι αρκετή ή ότι δεν είναι ευτυχισμένος μαζί σου, απλώς θέλει κι άλλα και για να μην σε κερατώσει, «χάνεται» μέσα στην φαντασία του.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς, είτε άντρας είτε γυναίκα, ζει μόνιμα σε έναν φανταστικό κόσμο. Το μυαλό του είναι ούτως ή άλλως χαοτικό. Κανένας δεν μπορεί να βγάλει άκρη μαζί του και κανείς δεν ξέρει τι γίνεται μέσα στο μυαλό του. Όλη η ζωή ενός Ιχθύ είναι μέσα στην φαντασία και το ροζ συννεφάκι. Δεν έχει να κάνει μόνο με την ερωτική του ζωή. Μάλιστα δεν θεωρεί ότι κάνει κάτι κακό με το να «χάνεται» στις σκέψεις του και να «ζει» σε έναν άλλο παράλληλο κόσμο, όπου κάνει σεξ με άλλη ή άλλες ή πράγματα που στην κανονική ζωή, ούτε που θα τολμήσει να κάνει. Η φαντασία του έτσι κι αλλιώς είναι ανεξέλεγκτη και το να προσπαθήσεις να την ελέγξεις ή να την σταματήσεις, δεν είναι απλά άδικος κόπος, είναι και αιτία χωρισμού.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved