Οι τρεις ιδανικοί γαμπροί για τη γυναίκα Αιγόκερω

Αυτοί είναι οι σύζυγοι που θα την έκαναν ευτυχισμένη

Οι τρεις ιδανικοί γαμπροί για τη γυναίκα Αιγόκερω

Όπως όλα τα ζώδια, έτσι και η γυναίκα Αιγόκερως δεν ταιριάζει με όλους τους άντρες. Υπάρχουν κάποιοι με τις οποίους θα μπορούσε εύκολα να κάνει σχέση, να συζήσει, ακόμα και να τους παντρευτεί και να είναι ευτυχισμένη στο πλευρό τους και άλλοι που δεν θέλει καν να τους βλέπει μπροστά της... Διάβασε παρακάτω και δες ποιοι είναι οι κατάλληλοι σύζυγοι που θα την έκαναν ευτυχισμένη.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος μπορεί να δώσει στη γυναίκα Αιγόκερω την σταθερότητα που ζητά. Είναι και εκείνος του προγράμματος και ξέρει τι θέλει και τι ζητάει. Επίσης, είναι αυτός που θα την φροντίσει, θα την αγαπήσει και θα νοιαστεί για εκείνη. Θα σταθεί στο πλευρό της στα εύκολα και στα δύσκολα και θα την καταλαβαίνει. Και οι δυο έχουν ανάγκη τα υλικά αποκτήματα για να νιώθουν ολοκληρωμένοι και χαρούμενοι και θα εργαστούν σκληρά για να τα έχουν. Σε αυτή τη σχέση ο ένας θα κόβει και ο άλλος θα ράβει...

ΛΕΩΝ

Ο Λέων θα γοητεύσει εύκολα την Αιγοκερίνα με την λάμψη του. Είναι ο άντρας αυτός που θα θέλει να έχει στο πλευρό της σε κάθε κοινωνική εκδήλωση και που θα την κυκλοφορεί άνετα και με περηφάνια. Θα της δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για να κυνηγήσει την δόξα, τη λάμψη, την πολυτέλεια, τα χρήματα και την χλιδή. Έχει αυτό το... αρχοντικό στοιχείο μέσα του, που η γυναίκα Αιγόκερως θα εκτιμήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο άντρας Σκορπιός έχει το πάθος, αλλά και την αξιοπιστία που ζητάει η Αιγοκερίνα. Είναι αυτός, στο πλευρό του οποίου θα νιώθει ασφαλής, καθώς ξέρει ότι δε θα την προδώσει. Ο Σκορπιός θα την ωθήσει στο να κυνηγήσει ακόμα περισσότερο την εξουσία και την δύναμη στη ζωή της. Μαζί θα είναι ένα ζευγάρι από το οποίο θα ξεχειλίζει ο δυναμισμός, η... μυστικοπάθεια κάποιες φορές (επειδή και ο δυο θέλουν να κρατούν κάποια πράγματα για τον εαυτό τους και δεν τα μοιράζονται με κανέναν), αλλά και η σεξουαλικότητα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved