Τοξότη, γιατί ερωτεύεσαι το λάθος άτομο;

Και όμως, υπάρχει απάντηση...

Τοξότη, γιατί ερωτεύεσαι το λάθος άτομο;

Στη συγκεκριμένη ερώτηση, η απάντηση βρίσκεται σε σένα, στον χαρακτήρα σου και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους άλλους. Αγαπητέ Τοξότη άκου να δεις πώς έχουν τα πράγματα με σένα:

Εσύ είσαι ένα άτομο έξυπνο και καλλιεργημένο. Έχεις ιδιαίτερη αγάπη στην ποίηση, τις ξένες γλώσσες, τα ταξίδια και τις γνώσεις γενικότερα. Το θέμα όμως είναι ότι συνήθως επιλέξεις ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με όλα όσα σου αναφέραμε λίγο πιο πάνω.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

Μπορεί να θεωρούν τα δικά σου ενδιαφέροντα, βαρετά και να μην είναι καθόλου υποστηρικτικοί σε ό,τι κάνεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πληγώνεσαι και να νιώθεις ότι το ταίρι σου δεν σε καταλαβαίνει, δεν σε νοιάζεται και δεν περνά αρκετό χρόνο μαζί σου.

Θα πρέπει να επικεντρωθείς περισσότερο σε άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέρονται και είναι στο ίδιο πνευματικό επίπεδο με εσένα. Μόνο εκείνα θα μπορέσουν να σου δώσουν αυτό που θέλεις. Επίσης θα πρέπει να αγαπούν την περιπέτεια και τις εξερευνήσεις, αλλιώς άστο καλύτερα. Ο έρωτάς σας θα είναι χαμένος από χέρι κι εσύ θα καταλήξεις με μια «ραγισμένη» καρδιά να αναρωτιέσαι τι πήγε πάλι λάθος.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved