Δέκα λάθη της Σκορπίνας, μέσα στη σχέση

Πρέπει να τα αποφύγει, αν θέλει να κρατήσει το ταίρι της

Δέκα λάθη της Σκορπίνας, μέσα στη σχέση

Η Σκορπίνα είναι ερωτική, αισθησιακή, σαγηνευτική, με το μυστηριώδες βλέμμα της μαγνητίζει τους πάντες. Όποιον άντρα θέλει, μπορεί να τον κάνει δικό της, αρκεί να τον βάλει στο στόχαστρό της. Πολλοί άντρες θα ήθελαν να κατακτήσουν την καρδιά της και να μείνουν δίπλα της, ωστόσο, κάνει κάποια λάθη στη σχέση που μπορούν να οδηγήσουν στο τέλος της. Ποια είναι αυτά;

1. Είναι πολύ ζηλιάρα

Είναι πλέον κλισέ και χιλιοειπωμένο, αλλά το ξαναλέμε: κάνει ζημιά με το να βάζει όλα τα αρνητικά με το νου της, όμως να το κόψει το χούι δε γίνεται. Είναι τόσο δύνατο και δεν μπορεί να το ελέγξει, όμως καλό θα ήταν να κάνει μια προσπάθεια γιατί η εικόνα του συντρόφου της να σαλιαρίζει ή ακόμα χειρότερα να την κερατώνει της γίνεται εμμονή. Να κάνει like σε φωτογραφία άλλης; Θα ξεκινήσει ο Γ' Παγκόσμιος. Τα σκηνικά ζήλιας στην αρχή ίσως και να τον κολακεύουν κατά βάθος, να ανεβαίνει και δυο-τρεις πόντους σε ανάστημα, μετά όμως καταντάει κουραστικό.

2. Θέλει να κοντρολάρεις τα πάντα

Δε γίνεται να έχει τον έλεγχο του συντρόφου, της δουλειάς, της σχέσης, του σπιτιού, της οικογένειας, του σκύλου, της γάτας, του παιδιού και γενικά κάθε έμψυχου και άψυχου είδους που υπάρχει στη ζωή της. Πρέπει να χαλαρώσει λίγο, να ασχοληθεί με τα δικά της, να κάνει και λίγο τα στραβά μάτια και μην υποψιάζεται τους πάντες και τα πάντα.

3. Την διακατέχουν τα πάθη

Πολύ έρωτας, πολύ πάθος, πολύ κλάμα, πολύ δράμα, γενικά όλα τα ζει στο έπακρο και σε βάθος. Της αρέσει να βυθίζεται και να αυτοκαταστρέφεται και μετά να παίρνει ύψος. Δε χρειάζεται όμως να...σέρνει και τον σύντροφό της μαζί. Βασικά, δε χρειάζεται ούτε κι αυτή να μπαίνει στη συγκεκριμένη διαδικασία, χωρίς λόγο και αιτία. Είναι στη φύση της όμως τέτοια ζητήματα να τα βιώνει στο μέγιστο!

4. Είναι απόλυτη

Άσπρο ή μαύρο, όλα ή τίποτα, μηδέν ή άπειρο. Έτσι αντιλαμβάνεται τα πάντα και της είναι πραγματικά δύσκολο να δει κάπως αλλιώς και τη σχέση της. Ή είναι μαζί με τον άλλον, δηλαδή, 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες τη βδομάδα ή όχι. Απαιτεί την αποκλειστικότητα και μόνο με αυτόν τον τρόπο πείθεται ότι την αγαπάει και είναι η γυναίκα της ζωής του. Αντροπαρέες και σ/κ χώρια δεν τίθενται καν ως θέμα προς συζήτηση.

5. Δεν εμπιστεύεται εύκολα

Μάλλον καθόλου για να ακριβολογούμε... Είναι από γεννησιμιού της καχύποπτη και ξεκινά προκατειλημένα και με το σκεπτικό ότι η προδοσία (κέρατο) είναι δεδομένα. Διπλοτσεκάρει πού ήταν το ταίρι της και τι έκανε, ψάχνει το κινητό ή τα μηνύματά του στα social media και πάλι όμως δεν εφησυχάζει. Κάτι θα της σφινωθεί στο μυαλό και θα ξαναρχίσει να ανησυχεί.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

6. Είναι φοβερά επίμονη

Θέλει να περνάει το δικό της και τέλος. Δε δέχεται το "όχι" για απάντηση και αν της αγαπάει, οφείλει να ικανοποιήσει κάθε της επιθυμία για να αποδείξει την αγάπη του. Εκεί, θα του βγάλει την ψυχή με το "πες-πες", θα τον... δωροδοκήσει στην ανάγκη, θα πιέσει προς όλες τις κατευθύνσεις, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρει.

7. Δεν ακούει

Δεν δέχεται εξηγήσεις ή επεξηγήσεις και το οτιδήποτε της ακούγεται σαν δικαιολογία. Αν το ένστικτό της (που επικαλείται συχνά) το λέει, αν έχει σχηματίσει άποψη κι ο Θεός ο ίδιος να κατέβει επί γης και να της το πει, δε θα καταφέρει να την πείσει.

8. Τα παίρνει όλα προσωπικά

Ενώ έχει χιούμορ και μάλιστα αρκετό, εν τούτοις στη σχέση της σοβαρεύει απότομα και κάθε σχόλιο ή πείραγμα του καλού της το παίρνει προσωπικά, έως στραβά, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντάσεις, ακόμα και τσακωμοί χωρίς σημαντικό λόγο.

9. Κρατά "λογαριασμό"

Ενώ είναι δοτική, όταν αγαπά και προσφέρει στο ταίρι της, κατά κάποιο τρόπο, στο πίσω μέρος του μυαλού της κρατάς "λογαριασμό" του τι δίνει και αν παίρνει πίσω. Σε περίπτωση που η ζυγαριά γείρει προς την πλευρά της και δεν υπάρχει ανταπόκριση, αρχίζει να στραβώνει άσχημα και να έχει απαιτήσεις. Δεν είναι κακό, αρκεί να είναι δίκαιη και να μην ζητά τον ουρανό με τα άστρα.

10. Δεν ξεχνά ποτέ

Ο Θεός συγχωρεί, αυτή όχι. Δεν ξεχνά ποτέ και το πιο μικρό περιστατικό που την είχε στενοχωρήσει ή της έκατσε στραβά. Δε μιλά, το κρατά όμως σαν άσσο στο μανίκι της και αν χρειαστεί, τον πετά, βάζοντας στη θέση του το ταίρι της και κόβοντάς του τον αέρα. Εννοείται ότι αν πρόκειται για απιστία, ο χωρισμός είναι μονόδρομος και η εκδίκησή της δεδομένη.

Διάβασε επίσης:

άντρας

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved