Σκορπιέ, ξέρουμε ποιο είναι το μεγαλύτερο κόλλημά σου

Εκεί δεν κάνεις παζάρια, ούτε υποχωρήσεις

Σκορπιέ, ξέρουμε ποιο είναι το μεγαλύτερο κόλλημά σου

Ανάλογα με το χαρακτήρα του, ο καθένας και η κάθε μια μας κολλάει κάπου και πραγματικά μπορεί να του γίνει έμμονη ιδέα. Άλλος στο αν τον αγαπούν, αν μπορεί να ξεχωρίσει ή να κάνει οικογένεια, αν περιορίζεται η ελευθερία του ή οτιδήποτε άλλο θεωρεί πολύ σημαντικό για την ύπαρξή του κι εκεί δεν κάνει παζάρια, ούτε υποχωρήσεις. Αν είσαι Σκορπιός, διάβασε παρακάτω και θα δεις ότι συμφωνείς απόλυτα μαζί μας!

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Θέλεις την αποκλειστικότητα και σε πρόσωπα και σε πράγματα και όταν νιώθεις ότι δεν την έχεις τότε αρχίζεις τις ζήλιες και τις διεκδικήσεις. Και μόνο στην ιδέα ότι μοιράζεσαι με κάποιον/α το ταίρι σου ή το οτιδήποτε θεωρείς δικό σου μπορεί να σου γίνει εμμονή και δε σε αφήνει να σκεφτείς καθαρά και πολύ περισσότερο να κρίνεις αντικειμενικά πρόσωπα και καταστάσεις. Εκεί είναι που το χάνεις και μαζί χάνεις και το δίκιο σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved