Η Μαύρη Σελήνη του έρωτα: Λέων

Τα κρυφά πάθη και οι βαθύτερες επιθυμίες της Μαύρης Σελήνης στον Λέοντα

Η Μαύρη Σελήνη του έρωτα: Λέων

Η Μαύρη Σελήνη ή Λίλιθ (Lilith) σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο δείχνει σε ποιους πειρασμούς είναι επιρρεπές ένα άτομο, καθώς σχετίζεται με τα πάθη, τις βαθύτερες επιθυμίες και τα έντονα συναισθήματα.

Εσύ που έχεις τη Λίλιθ σου στον Λέοντα πρέπει να μάθεις να αξιοποιείς το δημιουργικό σου πνεύμα και γενικά τα ταλέντα σου. Αν δεν ανακαλύψεις τον αληθινό σου εαυτό, ίσως φτάσεις στο σημείο να αναζητάς συνέχεια το ενδιαφέρον και την επιβεβαίωση ή να φτάνεις σε υπερβολές προκειμένου να τραβήξεις την προσοχή πάνω σου. Οφείλεις να είσαι αυθεντικός και ξεχωριστός και όχι υποκριτής και ψεύτικος..

Αρνητικά της Μαύρης Σελήνης στον Λέοντα: Έχεις μεγάλο ναρκισσισμό, καθώς τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες αποζητούν τα κομπλιμέντα για την ομορφιά και τη σωματική τους κατάσταση. Μπορεί να θεωρείς δεδομένο το ταίρι σου και μην του φέρεσαι ωραία, όπως επίσης και να μην αναγνωρίζεις τα λάθη στη σχέση σου.

Επίσης, υπάρχει μια τάση για ψέματα και απιστία. Αν γίνεις τσακωτός/η από τον/ην σύντροφό σου, το παίζεις παρεξηγημένος/η και θύμα. Έχεις πολλά καταπιεσμένα θέλω, ενώ ενδεχομένως να βιώνεις και εσωτερικές συγκρούσεις, που θα βγουν με τη μορφή επιβολής ή κυριαρχίας στα αγαπημένα σου πρόσωπα, σύζυγο ή παιδιά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved