Τα ζώδια που έλκονται από άτομα διαφορετικής φυλής ή κουλτούρας

Έρωτας χωρίς σύνορα, φυλές και διακρίσεις!

Τα ζώδια που έλκονται από άτομα διαφορετικής φυλής ή κουλτούρας

Για να μην παρεξηγηθούμε, δεν λέμε ότι τα άλλα ζώδια είναι ρατσιστές, σε καμία περίπτωση, απλώς τα τέσσερα ζώδια που θα σου αναλύσουμε παρακάτω, είναι πολύ πιο πιθανό να κάνουν σχέση, γάμο ή και παιδιά με ένα άτομο άλλης εθνικότητας, φυλής, χρώματος, κουλτούρας ή θρησκείας. Δεν τα σταματά τίποτα και μπορούν να υπερκεράσουν κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί στον δρόμο τους για τον έρωτά τους. Πάμε να δούμε για ποια τέσσερα ζώδια μιλάμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι. Τους αρέσει το διαφορετικό, το ξεχωριστό, το ασυνήθιστο. Ιντριγκάρονται με τις διαφορές και εξιτάρονται με το νέο και… εξωτικό. Δεν έχουν κανένα απολύτως κόλλημα και εύκολα θα ερωτευόντουσαν ένα άτομο το οποίο έχει διαφορετικό χρώμα δέρματος από εκείνους ή θα καταγόταν από άλλη χώρα ή θα είχε ακόμα και διαφορετική θρησκεία. Όσο μεγαλύτερες οι διαφορές, τόσο μεγαλύτερο θα ήταν και το πάθος του Δίδυμου.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι γνωστό ότι ο Τοξότης λατρεύει οτιδήποτε έχει να κάνει με το διαφορετικό, το ξεχωριστό και φυσικά με άλλες κουλτούρες και πολιτισμούς. Ο Τοξότης θεωρεί τον εαυτό του πολίτη του κόσμου. Δεν πιστεύει ότι ανήκει κάπου 100% και γι' αυτό θα μπορούσε να ζήσει σε κάθε γωνιά του πλανήτη και να ενσωματωθεί άμεσα και εύκολα. Θα έκανε με μεγάλη χαρά σχέση με άτομο που θα ανήκε σε άλλη φυλή από εκείνον και θα είχε διαφορετικό χρώμα ή κουλτούρα. Για την ακρίβεια, θα το ερωτευόταν ακόμα περισσότερο γιατί όλα αυτά τα ξεχωριστά του στοιχεία, θα τον ιντρίγκαραν ακόμα πιο πολύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ένα άτομο εναλλακτικό. Είναι ανοιχτόμυαλος. Δεν έχει ταμπού και στερεότυπα. Του αρέσει καθετί διαφορετικό, καινούργιο, εξωτικό και ξεχωριστό. Τον ιντριγκάρει και τον κάνει να θέλει να ασχοληθεί ακόμα περισσότερο με το άτομο αυτό. Θα ερωτευόταν με άνεση κάποιον/α που θα ανήκε σε άλλη φυλή ή θα είχε άλλο χρώμα. Οι εξωτερικές διαφορές τους ή οι διαφορές στην κουλτούρα τους, θα ήταν αυτές που θα τον καψούρευαν ακόμα περισσότερο.

ΙΧΘΥΕΣ

Για τον Ιχθύ τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά σε σχέση με τα άλλα τρία ζώδια που περιγράψαμε λίγο πιο πάνω. Ο Ιχθύς «βλέπει» με τα μάτια της καρδιάς. Αν έχει συναισθήματα για ένα άτομο και νιώσει ότι είναι ερωτευμένος, τότε τίποτα δεν τον σταματά. Ο έρωτας λένε ότι είναι τυφλός και αυτό για τον Ιχθύ ισχύει 100%. Για εκείνον η αγάπη δεν έχει σύνορα, δεν έχει χρώμα, φυλή και θρησκεία. Αν υπάρχει έρωτας, τότε όλα τα εμπόδια ξεπερνώνται. Το moto του Ιχθύ είναι το εξής: «Η αγάπη όλα τα νικά!»

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved