Η Μαύρη Σελήνη του έρωτα: Ταύρος

Τα κρυφά πάθη και οι βαθύτερες επιθυμίες της Μαύρης Σελήνης στον Ταύρο!

Η Μαύρη Σελήνη του έρωτα: Ταύρος

Η Μαύρη Σελήνη ή Λίλιθ (Lilith) σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο δείχνει σε ποιους πειρασμούς είναι επιρρεπές ένα άτομο, καθώς σχετίζεται με τα πάθη, τις βαθύτερες επιθυμίες και τα έντονα συναισθήματα.

Δύο είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της Μαύρης Σελήνης στον Ταύρο: αισθησιασμός και χρήματα. Αν την έχεις στον γενέθλιο χάρτη σου μπορεί να είσαι πεισματάρης και κτητικός, ενδεχομένως και άπληστος.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, δες ΕΔΩ που έχεις τη Λίλιθ σου!

Αρνητικά της Μαύρης Σελήνης στον Ταύρο: σε κάνει πολύ λάγνο και το σεξ είναι απαραίτητο στη ζωή σου, όμως εδώ δεν υπάρχει τίποτα ρομαντικό και γλυκό, καθώς η Λίλιθ στον Ταύρο δεν έχει καθόλου ευγενικά αισθήματα. Η υπερβολική σεξουαλική σου πλευρά είναι γνωστή μόνο σε εκείνα τα πρόσωπα με τα οποία είσαι πολύ κοντά. Τα χαμηλότερα ένστικτά της μπορούν να εμφανιστούν τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες και να οδηγήσουν στην αναζήτηση της ευχαρίστησης για την ευχαρίστηση.

Ωστόσο, υπάρχει και η περίπτωση το άτομο να έχει μια άρνηση για το σεξ, ανίατη ανικανότητα ή σεξουαλική ψυχρότητα, που οδηγεί στη μοναξιά ή να συγχέει το σεξ με την αγάπη. Σεξουαλική κακομεταχείριση, εκδίκηση και ακραία απελευθέρωση είναι παρατηρημένα φαινόμενα με αυτή τη Μαύρη Σελήνη.

Πώς θα χρησιμοποιήσεις σωστά τη Λίλιθ σου στον Ταύρο: Σκέψου το εξής: Το μυαλό σου σε απελευθερώνει ή σε υποδουλώνει; Τι θέλεις να έχεις; Τι θεωρείς ότι σου ανήκει; Εξοικονόμησε χρήματα και υλικά αγαθά, αλλά σύμφωνα με τις αξίες σου. Θυμήσου ότι οι άνθρωποι δεν είναι «ιδιοκτησία» κανενός και το σεξ δεν ισούται με την αγάπη.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved