Μάθε πώς θα είναι η σχέση μαζί του, από το ζώδιο που είναι οι Σελήνες σας

Η σημασία της συμβατότητας της Σελήνης σε μια ερωτική σχέση

Μάθε πώς θα είναι η σχέση μαζί του, από το ζώδιο που είναι οι Σελήνες σας

Συνήθως, όταν ψάχνουμε να βρούμε αν ταιριάζουμε με κάποιον ή κάποια, κοιτάμε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ήλιος, που φυσικά δεν είναι λάθος, ωστόσο το ζώδιο που είναι η Σελήνη μας είναι πολύ πιο σημαντικό, καθώς αυτή είναι κι ο δείκτης των συναισθημάτων μας. Επίσης, περιγράφει τις καθημερινές μας συνήθειες, το πώς αισθανόμαστε ασφαλείς και άνετοι/ες μέσα σε μια ερωτική σχέση. Αν οι Σελήνες μας δεν ταιριάζουν είναι λίγο δύσκολο να ζήσουμε μαζί, να συνυπάρξουμε, με έναν άνθρωπο για καιρό.

Βρες εδώ σε ποιο ζώδιο είναι η δική σου Σελήνη, καθώς και του αγαπημένου σου προσώπου.

Ας δούμε λοιπόν τι σημαίνει να έχεις «ταιριαστή» Σελήνη με το έτερο ήμισυ!

Σελήνη σε Ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης)

Γενικά, οι άνθρωποι με Σελήνη σε Ζώδιο της Φωτιάς είναι παθιασμένοι, ενθουσιώδεις, άμεσοι, ειλικρινείς και γεμάτη ενέργεια. Εκφράζουν αυτό που νιώθουν, είναι γενικά ανοιχτοί και αυθόρμητοι. Έχουν μια ισχυρή ερωτική φλόγα και τους αρέσει να είναι το κέντρο της προσοχής γι’ αυτό χρειάζονται έναν/μία σύντροφο που θα τους θαυμάζει και δε θα τους περιορίζει.

-Αν κι οι δυο έχετε Σελήνη σε Ζώδια της Φωτιάς, μεν κατανοείτε καλύτερα τις ανάγκες σας, δε η σχέση σας θα είναι φορτισμένη συναισθηματικά, με αρκετές στιγμές έντασης, πάθους αλλά και ανταγωνισμού. Όσο βρίσκεστε σε δράση και έξω, καθώς κι οι δύο λατρεύετε να βγαίνετε και να ασχολείστε με διάφορα θα είναι όλα καλά. Οι απανωτές κόντρες σας όμως, κυρίως μέσα στο σπίτι, θα σας κουράσουν γι’ αυτό και κινδυνεύει γρήγορα να «ξεφουσκώσει» το ενδιαφέρον σας.
-Αν κάποιος από τους δύο έχει Σελήνη σε Ζώδιο της Φωτιάς και ο άλλος στον Αέρα, η σχέση σας θα μοιάζει με τζάκι αναμμένο, αφού ο αέρας, ως γνωστόν, φουντώνει τη φλόγα. Είναι ένδειξη μακρόχρονου δεσμού, όπου θα εμπνέετε ο ένας τον άλλον, θα ταιριάζετε στην καθημερινότητά σας και θα τρέφετε αμοιβαία εκτίμηση.
- Αν κάποιος από τους δύο έχει Σελήνη σε Ζώδιο της Φωτιάς και ο άλλος στη Γη, είναι πολύ πιο δύσκολος συνδυασμός, γιατί θα έχετε την αίσθηση ότι δεν υπάρχει κατανόηση! Αντιλαμβάνεστε τα συναισθήματα με διαφορετικό τρόπο, συν το ότι οι ανάγκες σας δε συμβαδίζουν τόσο και αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε συχνές διαμάχες.
- Αν κάποιος από τους δύο έχει Σελήνη σε Ζώδιο της Φωτιάς και ο άλλος στο Νερό, τα πράγματα είναι ή του ύψους ή του βάθους. Έλξη υπάρχει κι είτε θα δημιουργηθεί μια πολύ καυτή και έντονη σεξουαλικά σχέση είτε θα είναι πλήρες φιάσκο, ανάλογα με τους υπόλοιπους παράγοντες στη συναστρία σας.

Βρες εδώ σε ποιο ζώδιο είναι η δική σου Σελήνη, καθώς και του αγαπημένου σου προσώπου.

Σελήνη σε Ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως)

Γενικά, οι άνθρωποι με Σελήνη σε Ζώδιο της Γης χαρακτηρίζονται από συναισθηματική σταθερότητα, είναι προσεκτικοί, υπομονετικοί, ήρεμοι κι ευγενικοί, δεν έχουν έντονα ξεσπάσματα, είναι συγκρατημένοι στη συμπεριφορά τους, και δεν εκφράζουν εύκολα πώς νιώθουν. Είναι τρυφεροί και πιστοί κι αναζητούν μια σχέση που να έχει διάρκεια.

- Αν κι οι δυο έχετε Σελήνη σε Ζώδια της Γης, αντιμετωπίζετε με τον ίδιο τρόπο τα πράγματα, ταιριάζετε στην καθημερινότητά σας αλλά κινδυνεύετε να «κολλήσετε» στα ίδια και τα ίδια, επαναλαμβάνοντας μια ρουτίνα, χωρίς πολλές συγκινήσεις γιατί θα είστε επικεντρωμένοι περισσότερο σε πρακτικά θέματα κι όχι στα συναισθήματα που σας δένουν. Σίγουρα δεν είναι ο πιο συναρπαστικός συνδυασμός σχέσης.
- Αν κάποιος από τους δύο έχει Σελήνη σε Ζώδιο της Γης και ο άλλος στο Νερό, τουλάχιστον όσον αφορά στο συναισθηματικό ταίριασμα θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ιδανικό. Εδώ, θα έχετε μια ισορροπία καρδιάς και μυαλού, με τον ένα σας να προσγειώνει τον άλλο, όταν ξεφεύγει κι αντίστοιχα να χαλαρώνει και να αφήνετε να εκφράσει τι νιώθει, όταν νιώθει πιεσμένος.

- Αν κάποιος από τους δύο έχει Σελήνη σε Ζώδιο της Γης και ο άλλος στη Φωτιά θα υπάρξει έντονη έλξη, συν το ότι το μέλος που έχει τη Φωτιά θα δώσει κίνητρα, θα δραστηριοποιήσει και θα κάνει εκείνον της Γης να ξεκολλήσει από το σπίτι ή να καταπιαστεί με διάφορες ασχολίες. Από την άλλη, αυτός της Γης είναι πρακτικός, συγκροτημένος και συγκρατημένος και δε θα αντέχει την τρέλα του, οπότε σταδιακά θα εμφανιστούν σύννεφα στη σχέση.

- Αν κάποιος από τους δύο έχει Σελήνη σε Ζώδιο της Γης και ο άλλος στον Αέρα, η σχέση ίσως είναι λίγο τεταμένη, καθώς ο ένας σας θα προσπαθήσει να θεωρητικοποιήσει τα συναισθήματά του, ενίοτε και να τα αποδυναμώσει, κάτι που για την άλλη πλευρά θα είναι άδικο και θα νιώσει ότι δεν έχουν τα ίδια θέλω. Επίσης, θα υπάρχει αδυναμία εκτέλεσης πρακτικών θεμάτων ή ανάληψη ευθύνης, κάτι που θα εκνευρίσει αυτόν που έχει τη Γη γιατί θα αισθανθεί ότι τα φορτώνεται όλα πάνω του.

Βρες εδώ σε ποιο ζώδιο είναι η δική σου Σελήνη, καθώς και του αγαπημένου σου προσώπου.

Σελήνη σε Ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος)

Γενικά, όσοι έχουν Σελήνη σε Ζώδιο του Αέρα, είναι περισσότερο άνθρωποι του πνεύματος, με ιδέες και χιούμορ, ομιλητικοί, επικοινωνιακοί, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα «ξεγυμνώσουν» την ψυχή τους. Ίσως από τις τέσσερεις κατηγορίες, είναι αυτοί που δεν τα πάνε καλά με τα συναισθήματα και την έκφρασή τους, αφού συνήθως τα εκλογικεύουν και αποστασιοποιούνται γιατί θεωρούν πιο σημαντικό να υπάρχει κατανόηση κι επικοινωνία σε μια σχέση.

-Αν κι οι δυο έχετε Σελήνη σε Ζώδια του Αέρα, παρότι εξωστρεφείς, αυτά που νιώθετε τα κρατάτε για τον εαυτό σας και φοβάστε να διερευνήσετε βαθύτερα τα συναισθήματά σας. Εύκολα, αν σας έβλεπε κάποιος από μακριά, θα σας θεωρούσε δυο καλούς φίλους, παρά ερωτικό ζευγάρι. Κι αυτός είναι κι ο κίνδυνος στη σχέση, να ατονήσει κάθε ερωτική επιθυμία σε σύντομο χρονικό διάστημα.
-Παραδόξως, αν κάποιος από τους δύο έχει Σελήνη σε Ζώδιο του Αέρα και ο άλλος στο Νερό, η συμβατότητα είναι εφικτή, ακόμα κι αν φαινομενικά δείχνετε δυο τελείως διαφορετικοί άνθρωποι. Εδώ, αυτός που έχει τη Σελήνη στο ζώδιο του Νερού με το «μαγικό ραβδάκι» του αγγίζει τα κατάβαθα της ψυχής του άλλου και του βγάζει στην επιφάνεια όλα τα κρυμμένα του συναισθήματα. Από την άλλη εκείνος που έχει τον Αέρα, βάζει ένα φρένο στην ευσυγκινησία του.
- Αν κάποιος από τους δύο έχει Σελήνη σε Ζώδιο του Αέρα και ο άλλος στη Φωτιά, είναι το ιδανικό ζευγάρι, όπως προαναφέρθηκε γιατί η φωτιά χρειάζεται αέρα για να φουντώσει και να επεκταθεί. Υπάρχει η ανάγκη για κίνηση, ενέργεια, δύσκολα θα κλειστείτε σπίτι και θα αποκοπείτε από τον κόσμο για να ζήσετε τον έρωτά σας.
- Αν κάποιος από τους δύο έχει Σελήνη σε Ζώδιο του Αέρα και ο άλλος στη Γη τείνετε να ζυγιάζετε τα πάντα και να βάζετε τα συναισθήματά σας σε τάξη. Αυτός που έχει τη Γη θα προσπαθήσει να κάνει πράξη τις ιδέες του άλλου που έχει τον Αέρα και θα τον προσγειώνει στην πραγματικότητα, αν θεωρεί ότι ξεφεύγει. Δεν αφήνεστε να παρασυρθείτε από εξάρσεις, συζητάτε, διασκεδάζετε, ωστόσο σας λείπει η σπίθα του πάθους που θα σας κρατά σε εγρήγορση.

Βρες εδώ σε ποιο ζώδιο είναι η δική σου Σελήνη, καθώς και του αγαπημένου σου προσώπου.

Σελήνη σε Ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες)

Γενικά, όσοι έχουν Σελήνη σε Ζώδιο του Νερού είναι ιδιαίτερα συναισθηματικοί, διαισθητικοί, ευφάνταστοι, εσωστρεφείς και δημιουργικοί, με σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή τους. Δεν κρύβουν τι νιώθουν, αλλά ακόμα κι αν προσπαθούσαν, είναι ορατό σε όλους. Εκφράζουν άριστα τις ιδιότητες της Σελήνης, ακόμα και στο κομμάτι της «σπιτικής» ζωής και της καθημερινότητας της σχέσης.

- Αν κι οι δυο έχετε Σελήνη σε Ζώδια του Νερού είστε κατά βάση συναισθηματικοί, με έντονες εναλλαγές στις διαθέσεις σας, ρομαντικοί, σπιτόγατοι και με τάση να απομονώνεστε από τους άλλους. Έχετε μια περίεργη σύνδεση μεταξύ σας, καθώς, χωρίς λόγια, μπορείτε να καταλάβετε τι σκέφτεται κι αισθάνεται ο άλλος, ωστόσο, η ευσυγκινησία και η ευαισθησία που επιδεικνύετε σε διάφορα θέματα ίσως δεν κάνει καλό στη σχέση σας.
- Αν κάποιος από τους δύο έχει Σελήνη σε Ζώδιο του Νερού και ο άλλος στη Φωτιά, τουλάχιστον στην αρχή της σχέσης όλα θα σας φαίνονται συναρπαστικά και πρωτόγνωρα συναισθηματικά και σεξουαλικά, αφού θα υπάρχει μεταξύ σας ένταση και πάθος. Με τον καιρό όμως το νερό θα σβήσει τη... φωτιά και θα καταλήξετε σε τσακωμούς.
- Αν κάποιος από τους δύο έχει Σελήνη σε Ζώδιο του Νερού και ο άλλος του Αέρα, στην αρχή αυτός που έχει το Νερό θα νιώθεις να παρασύρεται από το πάθος και την φούρια από εκείνον του Αέρα. Σταδιακά όμως, οι ταχύτητες με τις οποίες κινείται και η συναισθηματική του αποστασιοποίηση θα του προκαλέσει πρόβλημα. Αν γίνουν βήματα και από τους δύο, ώστε να μετριαστεί τόσο η εκλογίκευση, όσο κι η ευαισθησία, τότε η σχέση θα κρατήσει.
- Αν κάποιος από τους δύο έχει Σελήνη σε Ζώδιο του Νερού και ο άλλος στη Γη, όπως προαναφέρθηκε, η συμβατότητα είναι μεγάλη και θεωρείται το ιδανικό ταίρι, αφού εκφράζει την ισορροπία μεταξύ λογικής και συναισθήματος. Η Γη χρειάζεται το Νερό για να γίνει εύφορη, έτσι κι εσείς νιώθετε ότι έχετε ανάγκη ο ένας τον άλλο για να ευδοκιμήσετε γι’ αυτό και η σχέση σας θα έχει διάρκεια.

Βρες εδώ σε ποιο ζώδιο είναι η δική σου Σελήνη, καθώς και του αγαπημένου σου προσώπου.

Σχετικά άρθρα:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved