Τα ζώδια που προσπαθούν να καλύψουν τα συναισθηματικά τους κενά με το... καλό κρεβάτι

Είναι κι αυτή μια λύση για εκείνα

Τα ζώδια που προσπαθούν να καλύψουν τα συναισθηματικά τους κενά με το... καλό κρεβάτι

Δεν είναι όλα τα ζώδια άκρως… συναισθηματικά και ρομαντικά. Κάποια δεν έχουν ανάγκη να είναι ερωτευμένα για να μπορέσουν να απολαύσουν το σεξ και μάλιστα χρησιμοποιούν την ερωτική πράξη για να καλύψουν τα όποια συναισθηματικά κενά μπορεί να έχουν. Μπορεί να νιώθουν μόνα ή να βαριούνται ή να είναι σε περίεργη φάση στη ζωή τους. Το σεξ τα βοηθά να κλείνουν «συναισθηματικές τρύπες» και αυτό τους κάνει καλό. Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει σεξ, χωρίς συναίσθημα για όσο καιρό είναι μόνος και δεν έχει κάποια… επίσημη σχέση. Για εκείνον το σεξ είναι μια βιολογική ανάγκη και όχι μόνο. Μέσα από την διαδικασία του φλερτ και της όλης αποπλάνησης, νιώθει ζωντανός, αισθάνεται ότι είναι ο κυνηγός που πετυχαίνει πολλά θηράματα. Λατρεύει το σεξ και δεν χρειάζεται να έχει κάποιο ιδιαίτερο δέσιμο με τον/την παρτενέρ του για να το απολαύσει. Είναι το ζώδιο που θα μπορούσε να κάνει πολλά one night stands, χωρίς καν δεύτερη σκέψη. Όσα πιο πολλά, τόσο μεγαλύτερη η επιτυχία του και τόσο πιο… γεμάτος νιώθει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι μια παρόμοια περίπτωση με τον Κριό. Όταν νιώθει μόνος ή ότι βαριέται και δεν έχει κάτι να τον εξιτάρει αρκετά, το ρίχνει στο… φλερτ. Ξεκινά να την «πέφτει» ασύστολα και να γκομενίζει μέσω social media και μη. Το σεξ για εκείνον είναι ένα «φάρμακο» στην άδεια ζωή του ή όταν δεν είναι στις καλές του. Τον κάνει να ξεχνιέται και να παίρνει τα πάνω του. Του ανεβάζει την ψυχολογία. Κάθε… νέα κατάκτηση είναι για εκείνον και μια διαφορετική εμπειρία και κάτι νέο για να ανακαλύψει και να εξερευνήσει.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! Βρες τη ΕΔΩ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως δεν έχει απλώς την φήμη του ψυχρού. Είναι «κρύο αίμα». Μπορεί στην ζωή του να λειτουργεί και χωρίς συναίσθημα. Προσοχή, δεν λέμε ότι δεν ερωτεύεται, απλά ότι δεν είναι και τόσο συναισθηματικός ή ρομαντικός. Ο Αιγόκερως αρκείται στο να κάνει απλά σεξ, χωρίς αυτό να συνοδεύεται από αγάπες, φρου φρου κι αρώματα. Δεν τον ενδιαφέρει να είναι σε μια σχέση. Καλύπτει τις όποιες ανάγκες του, νιώθει καλά και συνεχίζει την ζωή του κανονικά. Ουσιαστικά το φλερτ και το σεξ «γεμίζουν» απλώς τα κενά του, την βαρεμάρα του και την μοναξιά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Και αν ο Αιγόκερως είναι ψυχρός μια, τότε να ξέρεις ότι ο Υδροχόος είναι… δεκαπέντε! Είναι τόσο συναισθηματικά… «νεκρός», όταν θέλει που πραγματικά δεν του «καίγεται καρφί». Σε περιόδους μοναξιάς ή βαρεμάρας ή γενικότερα σε περιόδους που τα πράγματα του πάνε στραβά, θα προσπαθήσει να καλύψει τα όποια κενά του κάνοντας σεξ. Θα φλερτάρει απλά και μόνο για να ξεχαστεί. Θα κοιμηθεί με κάποιον/α όλη τη νύχτα στο ίδιο κρεβάτι όχι γιατί είναι γλυκούλης και ρομαντικούλης, αλλά επειδή δεν θέλει να είναι μόνος εκείνη τη στιγμή. Μόλις ο ήλιος ανατείλει θα τον/την ξαποστείλει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved