Δέκα λάθη της Παρθένου μέσα στη σχέση

Πρέπει να τα αποφύγει, αν θέλει να κρατήσει το ταίρι της

Δέκα λάθη της Παρθένου μέσα στη σχέση

Συνεσταλμένη, χαμηλών τόνων, με όμορφα χαρακτηριστικά, έξυπνη, με γνώσεις και έντονη προσωπικότητα, αλλά απλή και προσεγγίσιμη, η γυναίκα Παρθένος δεν περνά απαρατήρητη από το αντρικό φύλο, ακόμα κι αν δεν κάνεις τίποτα για να τραβήξεις πάνω της την προσοχή.

Πολλοί άντρες θα ήθελαν να πρωταγωνιστήσουν στη ζωή της, ωστόσο, κάνει κάποια λάθη στη σχέση που μπορούν να οδηγήσουν στο τέλος της. Ποια είναι αυτά;

1. Έχει high standards

Φυσικά και δεν είναι κακό να είναι κάποια επιλεκτική, ίσα-ίσα, αυτό δείχνει ότι παίρνει σοβαρά τη σχέση, ωστόσο, η τελειομανία της τη σπρώχνει να ανεβάζει τον πήχη όλο και ψηλότερα και να ζητά από το ταίρι της το 120% των δυνατοτήτων του. Οφείλει να αποδεχτεί ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν και ελαττώματα ή αδυναμίες, το θέμα είναι αν είναι παραπάνω από τα προτερήματά τους.

2. Είναι αρκετά επικριτική

Καλό είναι να επισημαίνει λάθη και παραλείψεις στον σύντροφό της, ώστε και να μην επαναληφθούν, σε περίπτωση που την ενοχλούν και να μην ξαναγίνουν. Ο τρόπος όμως που το κάνεις είναι το θέμα. Το να του ασκεί κριτική συνεχώς και να βρίσκει πάντα κάτι στραβό σε αυτά που κάνει είναι πολύ εκνευριστικό.

3. Θυμίζει Αμαζόνα

Κάποιες φορές το παρακάνει με τις φεμινιστικές της απόψεις. Το να υποτιμά το μυαλό ενός άντρα ή να τον κάνει να πιστεύει ότι η μόνη του χρησιμότητα είναι το να αναπαράγει το είδος (και αυτό συζητήσιμο είναι, καθώς υπάρχουν και οι τράπεζες σπέρματος...) γιατί όλα τα άλλα μπορεί να τα κάνει και μόνη της, αυτόματα, βάζει τη σχέση σε κίνδυνο.

4. Είναι «κρύα»

Σε περίπτωση που ο σύντροφός της είναι στα κάτω του, εξ αιτίας ενός προβλήματος που βιώνει, δε χρειάζεται να του αναλύσει τα δεδομένα μιας κατάστασης, να του πει τα υπέρ και τα κατά και να του δείξει τη λογική αιτία των πραγμάτων. Εδώ χρειάζεται μια αγκαλιά και μια γλυκιά κουβέντα. Δεν είναι χαζός, ηθική στήριξη θέλει, ούτε συμβουλάτορα, ούτε αναλυτή!

5. Είναι ανελαστική

Τα αντανακλαστικά της δεν είναι γρήγορα, με αποτέλεσμα κάθε φορά που τυχαίνει κάτι που δεν είχε προβλέψει και αναστατώνεται το πρόγραμμά της, χάνεις την ψυχραιμία της και φτάνει μέχρι την υστερία. Συνήθως, την πληρώνει ο καημένος ο σύντροφός της, ως ο πιο κοντινός...

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

6. Είναι σφιχτοχέρα

Το να είναι γυναίκα που κάνει το κουμάντο της, ώστε να μην σπαταλιούνται χρήματα από δω και από εκεί δεν είναι ελάττωμα. Ωστόσο, με το να μη διαθέτει ένα ποσό για να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα της, έστω με ένα-δυο κομμάτια ή για εσώρουχα και να φορά τα ίδια και τα ίδια επί χρόνια, χάνεται και το ερωτικό ενδιαφέρον του συντρόφου της. Πόσω μάλλον όταν αρνείται να παραγγείλει απέξω ή να πάει κάπου για φαΐ, αφού μια χαρά μαγειρεύει και μάλιστα υγιεινά, δεν είναι ανάγκη να ξοδεύει χρήματα για φαγητό!

7. Κολλά σε λεπτομέρειες

Είναι ικανή να κολλήσει σε μια λεπτομέρεια, να πιαστεί από αυτήν, να παρεξηγηθεί και να κάνει ολόκληρη ιστορία στο ταίρι υης, ζητώντας του εξηγήσεις για τα «τι» και τα «πώς» ενώ πραγματικά μπορεί να είναι ασήμαντη ή να ειπώθηκε στα αστεία. Ερωτήσεις και κόντρα ερωτήσεις οδηγούν συχνά σε τσακωμούς.

8. Παρασκέφτεται...

Το να κάθεται να αναλύει κάθε φράση, λέξη, συμπεριφορά ή κατάσταση και να σκέφτεται εκείνο το ενδεχόμενο και το άλλο το ενδεχόμενο εκτός του ότι είναι ψυχοφθόρο, χαλάει και τη διάθεσή της. Αν έχει αμφιβολίες για το ταίρι της, να τις πει, αν την ενοχλεί κάτι, να μιλήσει, να μην κάθεται όμως και κάνει σενάρια στο μυαλό της γιατί στο τέλος καταλήγει σαν το ανέκδοτο με το... γρύλο.

9. Σούπερ λογική

Για εκείνη τα πάντα είναι μια αιτία και ένα αποτέλεσμα, όλα έχουν μια λογική εξήγηση και αρκεί να τη βρεις! Στον έρωτα όμως ο παράγοντας «συναίσθημα» κυριαρχεί, όπως επίσης και η φαντασία και το «παραμύθι». Γιατί την έλκυσε αυτός ο άντρας κι όχι κάποιος άλλος πραγματικά δεν έχει σημασία, σημασία έχει καμιά φορά να ακούει και την καρδιά της που ίσως ξέρει κάτι περισσότερο από αυτήν.

10. Έχει μόνιμα φορτωμένο πρόγραμμα

Είναι εργατική, παραγωγική και η δουλειά της παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή της, έχεις αρκετές ασχολίες, όμως δε γίνεται να προηγούνται συνεχώς της σχέσης της. Αν την έχει σε δευτερότριτη μοίρα γιατί ξοδεύει άπειρες ώρες με την εργασία της ή στα ενδιαφέροντά της, αγχώνεται ή το μόνο θέμα συζήτησης ανάμεσα σε αυτήν και τον σύντροφό της είναι το τι έγινε ή τι της έκανε ο/η συνάδελφός σου, λογικό είναι να αντιδράσει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved