Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που προτιμούν τις δεσμευτικές σχέσεις

Αν η δέσμευση «μετράει» για σένα, διάλεξε ένα από αυτά τα ζώδια!

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που προτιμούν τις δεσμευτικές σχέσεις

Φαντάσου το εξής: Βγαίνεις ραντεβού με κάποιον και φαίνεται ότι ταιριάζετε σε κάθε επίπεδο. Το φλερτ είναι υπέροχο, οι αξίες σας συμπίπτουν, υπάρχει σεξουαλική χημεία, όμως αντιμετωπίζεις ένα και μόνο πρόβλημα. Ενδιαφέρεται για μια χαλαρή σχέση, αλλά εσύ αναζητάς κάτι σοβαρό. Μεγάλη απογοήτευση!

Εάν πάντως είσαι έτοιμος/η να κατασταλάξεις και να αράξεις με ένα σύντροφο, μάλλον είναι πιο χρήσιμο να βγαίνεις με άτομα που είστε συντονισμένοι στο ίδιο μήκος κύματος από την αρχή. Να προτιμήσεις δηλαδή κάποιον/α που δείχνει ξεκάθαρα ότι τον/την απωθούν οι ανάλαφρες και επιπόλαιες σχέσεις.

Παρακάτω θα διαβάσεις ποια είναι τα ζώδια που εκτιμούν τη δέσμευση και μπορούν να αλλάξουν εντελώς το τοπίο της αισθηματικής σου ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ

Κανένας άλλος δεν μπορεί να δεσμευτεί όσο ο Ταύρος. Τον κυβερνάει η Αφροδίτη ο πλανήτης της αγάπης και είναι εγκάρδιος, περιποιητικός και συναισθηματικά γενναιόδωρος. Ως ζώδιο της γης, ακολουθεί μια πολύ προσγειωμένη προσέγγιση στις σχέσεις. Είναι σταθερός στα συναισθήματά του και νιώθει άνετα να δημιουργήσει μια ισχυρή βάση που θα βοηθήσει τον δεσμό του τα επόμενα χρόνια. Το περίφημο πείσμα του, πέρα από την εκνευριστική του διάσταση, τον κάνει πρόθυμο να παλέψει με δύναμη στις καλές και στις κακές στιγμές, προκειμένου να λειτουργήσει η σχέση του.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ευαίσθητος συναισθηματικός Καρκίνος συχνά έχει τη φήμη ότι είναι πολύ επιφυλακτικός και εσωστρεφής. Όμως ο λόγος που… χτίζει τοίχους είναι για να προστατεύσει τον εαυτό του από ανθρώπους που δεν συμμερίζονται την επιθυμία του για αληθινή δέσμευση. Αν και μπορεί να χρειαστείς χρόνο για να σπάσεις το σκληρό του περίβλημα, η ανταμοιβή σου θα είναι μια σχέση με ένα ζώδιο που ενδιαφέρεται βαθιά για την αγάπη και τη σύνδεση. Μόλις αποκτήσεις τη συμπάθεια και την εμπιστοσύνη του, θα δεθεί στενά μαζί σου. Μπορείς πάντα να βασίζεσαι σε έναν Καρκίνο ότι θα είναι δοσμένος σε σένα και ότι το μάτι του δεν θα… πεταρίζει δεξιά-αριστερά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρόλο που ο Σκορπιός στην αρχή μιας γνωριμίας δείχνει συναισθηματικά κλειστός, πρέπει να ξέρεις ότι αυτή είναι μια εντελώς παραπλανητική εικόνα. Θα ανοιχτεί, όταν κρίνει ότι το κατάλληλο άτομο που του έχει κάνει «κλικ» είναι αξιόπιστο. Αυτό το μυστηριώδες υδάτινο ζώδιο εκτιμάει την πίστη και τη δέσμευση περισσότερο από το κάθε τι. Μόλις βεβαιωθεί ότι έχει βρει το ταίρι του, θα αποκαλύψει την πιο ήπια πλευρά του και θα την εκδηλώσει μαζί με το φλογερό του πάθος για το οποίο είναι τόσο γνωστός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας Αιγόκερως δεν κάνει ποτέ μισές δουλειές. Αν επενδύσει την ενέργειά του σε κάτι, είτε στην καριέρα είτε στην προσωπική του ζωή, μπορείς να βασιστείς σε αυτόν ότι θα τα δώσει όλα. Αυτό έχει να κάνει με τον κυβερνήτη του τον Κρόνο που σχετίζεται με τις υποδομές, τις δομές αλλά και με τη φιλοδοξία να επιτυγχάνει πάντα τους στόχους του. Έχει επίσης μια πιο παραδοσιακή άποψη για τις σχέσεις, που σημαίνει ότι τις βλέπει ως κάτι πάνω στο οποίο πρέπει να εργαστείς και να δεσμευτείς. Όταν ο Αιγόκερως μπει σε μια σχέση, θα μείνει μέσα σε αυτήν σε όλη τη διάρκειά της.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved