Οι τέσσερις άντρες του ζωδιακού που δεν καταπιέζουν την γυναίκα τους

Δεν είναι από εκείνους που την θέλουν κρεμασμένη πάνω τους

Οι τέσσερις άντρες του ζωδιακού που δεν καταπιέζουν την γυναίκα τους

Δεν είναι ότι δεν ενδιαφέρονται για την σύντροφο ή τη σχέση τους, απλώς ανήκουν σε εκείνους τους άντρες, που δίνουν χώρο, χρόνο, δεν καταπιέζουν και δε θέλουν μια γυναίκα κρεμασμένο πάνω τους, 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν ζηλεύουν κιόλας, έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση ή απλά δε θέλουν να κάνουν στους άλλους ό,τι δεν τους αρέσει να τους κάνουν. Πάμε να δούμε ποιοι είναι αυτοί;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έλλειψη έντονου συναισθηματισμού είναι -κατά περίεργο τρόπο- αυτό που την κάνει πραγματικά καλό σύντροφο. Δε ζηλεύει, παραμένει ψύχραιμος σε ακραίες καταστάσεις ή εντάσεις και αποστασιοποιείται, όποτε χρειάζεται. Το μόνο εμπόδιο που συναντά είναι ότι όλα αυτά μεταφράζονται ως «αδιαφορία», κάτι που βέβαια δεν ισχύει.

❤️Η δική σου σχέση έχει αγάπη και αφοσίωση; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι αξιόπιστος, σταθερός και έτοιμος να αντεπεξέλθει σε κάθε πίεση ή δυσκολία στη σχέση. Χρησιμοποιεί -κατά περίπτωση- και το μυαλό και την καρδιά του και όταν βρίσκει θερμή ανταπόκριση από την καλή του, είναι πραγματικά χαρούμενος. Το μόνο λάθος του είναι ότι φοβάται ότι όλο το πράγμα θα «ξεφουσκώσει» και σκέφτεται απαισιόδοξα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όταν είναι ερωτευμένος, ο Τοξότης είναι ευτυχισμένος, κεφάτος και αισιόδοξος και αυτά τα συναισθήματα μεταφέρει και στο ταίρι του. Εκπέμπει θετικά vibes κάτι που είναι αναζωογονητικό, απλά πρέπει να έχει μια επαφή με την πραγματικότητα και να μη νομίζει ότι οι σχέσεις είναι εύκολες.

ΙΧΘΥΕΣ

Από όλους τους άντρες του ζωδιακού είναι ο πιο cool και ήρεμος. Είναι ευαίσθητος, ρομαντικός, συναισθηματικός και γνωρίζει πώς να εκφράσει την αγάπη του στη γυναίκα που βρίσκεται πλάι του. Επίσης, ξέρει πώς να αποφεύγει υφάλους και να ηρεμεί τα πράγματα. Λίγο προσοχή μόνο με τη χαλαρότητα γιατί μπορεί να φέρει βαρεμάρα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved