Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού δεν θα αφήσουν ποτέ έναν άντρα να τις ελέγξει

Κανένας δεν θα τις έχει… σήκω σήκω, κάτσε κάτσε.

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού δεν θα αφήσουν ποτέ έναν άντρα να τις ελέγξει

Είναι οι πιο δυναμικές γυναίκες του ζωδιακού. Αυτές που δεν θα δεχτούν έλεγχο από κανέναν άντρα. Τα ζώδια αυτά δεν θα είναι ποτέ στο… χέρι κανενός αρσενικού και δεν θα επιτρέψουν να τους δίνουν εντολές και κατευθύνσεις. Δεν σηκώνουν πολλά πολλά και αν κάποιος προσπαθήσει να τις έχει... "υπό", μαύρο φίδι που τον έφαγε! Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποιες γυναίκες μιλάμε.

ΚΡΙΟΣ

Η γυναίκα Κριός είναι σαρωτική ως προσωπικότητα. Εντολές δέχεται μόνο από τον ίδιο της τον εαυτό και από κανέναν άλλο. Κανένας άντρας δεν θα μπορέσει ποτέ να την ελέγξει και αν το προσπαθήσει, θα τον πάρει και θα τον σηκώσει! Δεν παίζουμε με αυτά… Η Κριαρίνα είναι δυναμική, ανεξάρτητη, επιβλητική. Ποιος θα μπορέσει να της πει τι να κάνει; Ούτε ο Θεός ο ίδιος. Και σε αυτόν, γλώσσα θα βγάλει και αντίδραση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν ένας άντρας προσπαθήσει να ελέγξει μια γυναίκα Σκορπιό, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την κάνει να της «γυρίσει το μάτι» και μετά αυτό που θα επακολουθήσει δεν θα του αρέσει καθόλου. Η Σκορπίνα είναι αρχηγός από μόνη της. Ο δικός της λόγος είναι πάνω από όλους και όλα και το θέλημά της ώρες ώρες είναι πιο ισχυρό και από θέλημα του Θεού του ίδιου!

Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η γυναίκα Αιγόκερως δίνει εντολές. Δεν δέχεται. Είναι γεννημένη για να είναι αρχηγός σε όλα. Στο σπίτι της, στην οικογένειά της, στη δουλειά της, στις φιλίες της, στα παιδιά της και στον εαυτό της τον ίδιο. Κανένας άντρας δεν θα της επιβληθεί ποτέ! Εάν το δοκιμάσει, πολύ απλά θα «φάει τα μούτρα» του και η γυναίκα Αιγόκερως θα τον στείλει στη μαμά του ή για… βρούβες.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved